Skinclub Bewertungen 12

1. Schönheitssalon
  2. Laser-Haarentfernung
  3. Klinik für Permanent-Make-up

Vom Unternehmen geschrieben

SkinClub er en klinikkæde og et medlemskab for dig, der gerne vil se friskere ud og have sund, velplejet hud - uden pres eller store armbevægelser. Vi arbejder med kosmetiske behandlinger, permanent makeup og hudpleje ud fra én grundidé: Skønhed skal være noget, der bliver taget hånd om. Ikke noget, du skal jagte, forklare eller forsvare. Hos SkinClub møder du erfarne behandlere, der tager ansvar for både proces og resultat. Vi guider dig ærligt, siger nej når det er nødvendigt, og anbefaler kun det, der er passende for dig - hverken mere eller mindre. Alle behandlinger tilbydes udelukkende til personer over 18 år.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds som kunde hos…

Jeg er meget tilfreds som kunde hos Skinclub. Altid et venligt, smilende og imødekommende personale som er yderst professionel. Jeg får lavet mine behandlinger hos Sara, hun er altid ærlig omkring behandlinger, hun er dygtig, og man mærker virkelig hendes faglighed og passion for det hun laver. Jeg anbefaler på det varmeste Skinclub for deres høje service niveau og deres professionalisme.

13. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse at blive behandlet…

Fantastisk oplevelse at blive behandlet hos Düwald skinclub. Jeg føler mig tryg hos Sara, der guider og lytter til mine ønsker.

4. April 2025

Antwort von Skinclub

Tusinde TAK for dine søde ord og ikke mindst 5 stjerner. Jeg sender dem straks videre til Sara! Vi er glade for at du er en del af SkinClub.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget dejligt sted dejlig service…

Meget dejligt sted dejlig service trygge omgivelser ❤️

22. März 2025

Hej Bodil,

Tak for dine søde ord og ikke mindst 5 stjerner! Det betyder mere end du aner, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse om SkinClub!

Vi er glade for at du er en del af SkinClub!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et intet mindre end fantastisk koncept…

Et intet mindre end fantastisk koncept til os der elsker at forkæle os selv 😍 priserne er så spiselige, og samtidig er der på ingen måde gået på kompromis med kvalitet, service eller behandling. Lige her er man i de tryggeste og mest profesionelle hænder 🫶🏽

Antwort von Skinclub

Årh, tak Lotte. Det betyder meget for os, at du har sendt denne anmeldelse og selvfølgelig givet os 5 stjerner. Vi er glade for, at du er en del af SkinClub!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med Skinclub…

Jeg er vild med Skinclub - alt er bare lidt ekstra ⭐️🩶⭐️…
Både behandlingerne, omgivelserne, det skønne personale og priserne…!

24. März 2025

Hej Merete,

Tusinde tak for dine søde ord og selvfølgelig 5 stjerner. Det betyder meget for os! Jeg giver dine rosende ord videre til mine kollegaer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid dejligt at komme på besøg…

Det er altid dejligt at komme på besøg i Duwald. Altid et smil og en super professionel behandling. Duwald handler om min vigtige “mig” tid. De lever fuldt ud til det behov og det store ansvar det er.

11. Februar 2025

Hej Marianne,

Tak for dine søde! Dét er lige det vi ønsker med både Düwald og SkinClub, så det betyder meget for os, at det er sådan du har det. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og selvfølgelig give os 5 stjerner!

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg har haft flere fornøjelser af at blive behandlet af Sara. Hun er fantastisk! Altid smilende, sød, sjov og ikke mindst meget professionel.
Kan kun anbefale hende om det er i KBH eller i Kolding.

Ser frem til næste behandling hos hende.

30. März 2025

Antwort von Skinclub

Tusinde tak, Line! Jeg sender dine søde og rosende ord videre til Sara! Jeg ved at hun bliver rigtig glad. Tak fordi at du tog dig tid, til at sende en anmeldelse og selvfølgelig give SkinClub 5 stjerner. Det betyder mere end du aner!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har været trofast kunde siden 2020 hvor jeg startede med permanent make-up ved Pernille. Sidenhen har jeg fulgt Duwald på deres rejse som bare bliver mere og mere spændende for hvert år der går med alle deres spændende behandlinger. Jeg blev Skinclub medlem da det blev stiftet hvilket KUN er en fordel hvis man kommer jævnligt og nyder godt af deres behandlinger.
Jeg har altid fået den sødeste modtagelse og kyndig vejledning hvergang jeg kom til behandling ved Pernille, Karina eller Heidi... og Anna er altid så venlig og tålmodig med alle mine spørgsmål på mails eller SoMe 😅
Jeg giver mine bedste anbefalinger ❤️

Kære Vaiaoga,

Tusinde TAK for dine søde og rosende ord. Det betyder så meget for os! Jeg sender det hele videre til min kollegaer og ved at de bliver så glade, for det er lige netop dét de ønsker. Tak fordi at du tog dig tid til at sende sådan en sød anmeldelse til os og selvfølgelig give os 5 stjerner. Det betyder mere end du aner.

Vi ses i SkinClub!

Søde og dygtige ansatte☺️

Antwort von Skinclub

Tak for dine søde ord og ikke mindst 5 stjerner! Det betyder mere end du aner, at du har taget dig tid til at sende os din anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid venlig og super betjening

Altid venlig og super betjening! Hjælper med at vælge de rette behandlinger og er bare super søde og rare.

19. März 2025

Antwort von Skinclub

Tak for dine søde ord og ikke mindst 5 stjerner! Det betyder mere end du aner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft den store fornøjelse at…

Jeg har haft den store fornøjelse at blive behandlet af Karina hos Skinclub, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger! Hun er en fantastisk behandler – både fagligt dygtig og utrolig sød. Hendes viden og ekspertise inden for hudpleje er helt i top, og hun formår altid at få en til at føle sig tryg og godt tilpas under behandlingen.

Hun er ikke kun professionel, men også utrolig lattermild og ærlig, hvilket gør hele oplevelsen ekstra behagelig. Hun ved hvad der skal til, og jeg har altid været tilfreds med resultatet. Jeg kan varmt anbefale Karina og Skinclub, som i øvrigt har kvalitets produkter til virkelig gode priser.

26. März 2025

Hej Mette,

Tusinde TAK for dine søde ord. Jeg giver dem alle videre til Karina og resten af teamet i SkinClub. Det betyder meget mere end du aner, at du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse og ikke mindst give os 5 stjerner.

Endnu en gang tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe oplevelse at komme i SkinClub

Kæmpe oplevelse at komme i SkinClub, man føler sig tryg og bliver mødt af kompetent personale

18. März 2025

Hej Anna,

Tak for dine ord og ikke mindst 5 stjerner. Det betyder mere end du aner!

Marketing Manager

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr