Behövde fixa en kaffemaskin. Själva bryggaren fanns inte i kaffemaskinen så fick beställa en ny genom denna sidan. En T koppling brast även när vi testade den. Beställde ny del som vi skickade efter m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beställde dammsugarhandtag plus filter. Reservex gjorde en delvis leveransmiss vilket innebar bekymmer. Sedan tog dem fullt ansvar och kompletterade och dessutom en kompensation. Det ger 5 av 5 så... Mehr ansehen
Tvättmaskinen gick sönder, hittade delen till rimligt pris på Reservex. När delen inte anlände inom 4 dagar kontaktade jag Kundtjänst. De svarade genast, berättade att det kunde dröja ännu en vecka, m... Mehr ansehen
Först inget fel på levererade delar. Men här köper man inte reservdelar med snabb leverans. Står 2-6 dagars leverans, och efter 6 dagar skall man få ett mail. Jag fick istället efter 6 dagar att del... Mehr ansehen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Snabb leverans,bra packat,enormt utbud och flera betalningsalternativ.
Mycket bra!
Beställde häromdagen en termostat till vårt kylskåp som efter 34 år börjat krångla. Fick termostaten i postlådan dagen efter. Att termostaten för endast 199 kr dessutom passade till kylskåpet, som nu fungerar som det ska, gjorde ju inte saken sämre!
Snabbt svar på milen. Lika snabb leverans. Toppen.
Reservex har Klarna som förvalt betalningsalternativ.
Enligt lagen får inte kredit- eller avbetalningsköp vara det första eller det förifyllda alternativet när konsumenter näthandlar om alternativet direktbetalning finns att tillgå.
Jag hade aldrig betalat med Klarna som var bland 2019 års mest anmälda företag till Konsumentverket🤮🤮🤮

Antwort von Reservex
Otroligt dålig och omötsgående support. Vill verkligen inte hjälpa till med lösningar som är lite utanför boxen.

Antwort von Reservex
Beställde reservhjul till en diskmaskinskorg. Snabb leverans och inga problem. Andra gången jag beställt från Reservex och är mycket nöjd.
Lätt att hitta produkten jag behövde och snabb leverans!
Fann sidan efter att jag sökt på en ny fjärrkontroll efter att originalet gått sönder. Fjärrkontrollen var helt perfekt. Då har jag ändå inte nämnt det bästa ännu. Beställde fredag låg i lådan på måndag. Rekordsnabbt.
Mycket bra. Originaldel till Bosch matberedare med bra pris. Snabb leverans.
Har enbart positiv upplevelse i kontakt med Reservex. Låga priser på originaldelar. Enkelt att hitta delen som jag söker. Snabb kundtjänst. Häromdagen beställde jag en reservdel, men kom på idag att jag inte behövde den. Mejlade kundtjänst för att annullera beställningen. Inga problem. De hade inte hunnit sända den och jag sparade ett returporto.
Efter mycket strul och missuppfattande så gav sig inte kundtjänsten en tum innan kunden (jag) blev nöjd igen!

Antwort von Reservex
Beställde reservdelar till tvättmaskin. Fick reservdelen snabbt. Mailade en fråga i samband med köpet och fick snabbt och bra svar. Mycket bra!
Alldeles utomordentlig service och så otroligt hjälpsamma trots att man strular och frågar så mycket. Kan varmt rekommenderas.
Omöjligt att hitta reservdelar till hushålls apparater ? Reservex har det mesta.
Har anlitat Reservex många gånger!
Mycket bra support och snabb leverans.
Men mycket viktigt att som kund veta modell och märke på sin vara. Samt tillverkarens nummer på varan. Dessutom måste man som kund veta vad man behöver beställa? Det vet ju inte reservdels specialisten.
Har tagit bort mitt gamla (dåliga) omdöme, då man tog kontakt och vi redde ut vad som hänt. Dessutom löstes problemet på ett jättebra sätt.
Mycket bra kundbemötande 😁
Snabb och proffsig hjälp med att hitta "omöjliga" reservdelar. Rekommenderas!
Beställde en reservdel till en matberedare och fick en snabb leverans.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.