Digital Speed Reading Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel fijn dat René naast alle duidelijke digitale modules in een jaar te leren, ze in 1 dag kan samenvatten. Tussendoor voldoende tijd om vragen te stellen die direct behandeld worden. Hij brengt de l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online trainingsdag: René is een enthousiast persoon die je op een heldere en goede manier uitleg geeft. Hij weet heel goed waar hij het over heeft en helpt je direct met vragen te beantwoorden. Kort... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag de Live online trainingsdag Speedreading gehad. De groep was lekker klein en er werd tijd genomen voor alle vragen. We werden actief betrokken bij de les. We hebben samen geoefend en theorie b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

René heeft een enorm aanstekelijke, positieve energie en weet zijn kennis op een hele fijne en begrijpelijke manier over te brengen. Tijdens het webinar kreeg ik niet alleen veel nieuwe inzichten... Mehr ansehen

1. Schulungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Verhoog direct je leessnelheid en onthoudt álles wat je leest dankzij speed reading. Speed reading is mijn unieke 3S-methode om razendsnel te lezen van papier & beeldscherm: Superconcentratie | Speed Reading | Speed learning. Tijdens mijn gratis webinar Speed Reading leer je meer over de 3S-methode.

Hervorragend

Alle Bewertungen

92 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ervaar echt meerdere doorbraken

Ik ben ontzettend blij dat ik ben ingestapt in het Doorbraakjaar van René Hogenes. Het heeft mij nu al zoveel gebracht, zowel privé, praktisch als zakelijk.

Wat ik heel sterk vind, is dat het geen traject is waarbij je alleen maar informatie krijgt. De lessen zijn duidelijk, toepasbaar en praktisch, en als je ermee aan de slag gaat, zie en voel je ook echt resultaat. Ik ben mijn energielekken gaan herkennen, ervaar meer overzicht en krijg steeds meer tools in handen om stap voor stap de beste versie van mezelf te worden.

Ook zakelijk helpt het mij enorm. Ik krijg meer helderheid over mijn bedrijf, mijn richting, mijn keuzes en mijn financiële situatie. Dat geeft rust, focus en vertrouwen om verder te bouwen. Wat René belooft met het Doorbraakjaar, begint bij mij ook echt zichtbaar te worden: meer energie, meer overzicht, meer focus en doorbraken op meerdere gebieden.

De online leeromgeving is fijn en overzichtelijk, waardoor ik de lessen makkelijk kan volgen en toepassen. Alles begint steeds meer in elkaar te passen: persoonlijke groei, mindset, energie, financiën, focus en ondernemerschap.

Ook de coachingsmomenten zijn spot on. René weet precies de juiste snaar te raken en geeft mij telkens weer de spirit om verder te gaan, te ontdekken en nieuwe stappen te zetten. Ook zijn teamleden zijn vriendelijk, betrokken en zeer behulpzaam.

Voor mij is het Doorbraakjaar echt een aanrader. Ik zou zo weer instappen en kan het van harte aanbevelen aan iedereen die voelt dat er meer in hem of haar zit, maar behoefte heeft aan focus, inzicht, praktische tools en de juiste begeleiding om daar ook daadwerkelijk stappen in te zetten.

Astrid van Vlierberghe
KernRaak Coach
Jouw Gids bij stress, pijn, overprikkeling & levensvragen - van vastlopen naar rust, inzicht & vertrouwen in jezelf

24. Juni 2026

Sympathiek en overtuigend

Sympathiek en overtuigend, Ik heb veel gewerkt aan m'n eigen dyslexie maar snel lezen heb ik nooit aan gewerkt. Ik was altijd jaloers op m'n dochter hoe zij die boeken kon verslinden zonder afgeleid te zijn. Ik snapte ook haar snelheid niet. Kon daar gewoon niet bij hoe ze dat zo snel kon. Nu wil ik dat zelf ook graag leren.

8. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De training en het enthousiasme waar…

De training en het enthousiasme waar deze mee is gegeven heeft mij over de streep getrokken. Ik heb denk ik nog wel 200 ongelezen super interessante boeken. Ik lees meestal 4 boeken tegelijk die allevier omgekeerd op tafel liggen waar ik ben gebleven. Ik wil rust en boek voor boek uitlezen en onthouden. Bovendien wil ik een studie cognitieve therapie gaan doen. Eerst sneller leren lezen, focussen, mindmapping leren maken om beter te onthouden is daarom belangrijk. Ik ben zeer benieuwd!💪

5. Juni 2026

Fijne cursus, super begeleiding

Een goede cursus, je merkt meteen verschil in leestempo als je begint. Enorm betrokken en fijne begeleiding van Rene en zijn team. Je kan alles vragen en dan nemen ze daar de tijd voor. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden, mijn hele gezin heeft hier profijt van. Kinderen op hoger en universitair onderwijs, man en ikzelf met eigen zaak. Ook romans lezen voor het plezier gaat soepeltjes en ontspannen, normaal heb ik alleen ruimte voor plezierlezen in mijn vakanties.

30. Mai 2026

Wow!

Rene is een natuurkracht en weet de methodiek bijzonder goed over te brengen, zijn persoonlijkheid inspireert en motiveert enorm!
Bovendien werkt de methode echt, boven verwachting.

30. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De beste cursus die je jezelf/je familie kunt geven.

Nog geen twee maanden geleden was ik begonnen met deze slimme lezen cursus. Al vanaf de eerste les werd het duidelijk waar ik moeite had met lezen. Met de geweldige aanwijzingen tips en begeleiding, heb ik inmiddels een hele stapel boeken met gemak uitgelezen. Dit is een van de beste cursussen die je jezelf kunt geven. Super goed.

19. Mai 2026

Focus

Focus
Ik ben aan de cursus snellezen begonnen en het geeft me meer dan alleen het lezen , ook meer doelgericht bezig zijn met wat je echt wilt bereiken in je leven.

1. Mai 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr