Vom Unternehmen geschrieben
Verhoog direct je leessnelheid en onthoudt álles wat je leest dankzij speed reading. Speed reading is mijn unieke 3S-methode om razendsnel te lezen van papier & beeldscherm: Superconcentratie | Speed Reading | Speed learning. Tijdens mijn gratis webinar Speed Reading leer je meer over de 3S-methode.
Stationsplein 62, 3743 KM, Baarn, Niederlande
- support@digitalspeedreading.com
- renehogenes.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Enthousiasme werkt aanstekelijk
René is een enthousiast persoon die je op een heldere en goede manier uitleg geeft. Hij weet heel goed waar hij het over heeft en helpt je direct met vragen te beantwoorden. Kortom een mooie ervaring rijker en klaar om heel veel boeken sneller te gaan lezen en ook nog onthouden wat er staat!
Vandaag de Live online trainingsdag…
Vandaag de Live online trainingsdag Speedreading gehad. De groep was lekker klein en er werd tijd genomen voor alle vragen. We werden actief betrokken bij de les. We hebben samen geoefend en theorie behandeld. Ondanks dat de training van 9.30 tot 15.00 uur was ben ik niet overvraagd of oververmoeid. Het was wel heel leerzaam. Je krijgt de tijd om aan je eigen voortgang te werken en René heeft een goede energie en is erg inspirerend.
Live online speedreading dag
Heel fijn dat René naast alle duidelijke digitale modules in een jaar te leren, ze in 1 dag kan samenvatten. Tussendoor voldoende tijd om vragen te stellen die direct behandeld worden. Hij brengt de lesstof heel enthousiast over en verder ga ik met frisse moed het geleerde blijven oefenen. Want hoe fijn is het veel kennis op te doen in een zo weinig mogelijk tijd.
geeft inzicht hoe je kunt leren om…
geeft inzicht hoe je kunt leren om sneller te lezen.
De eerste les helpt al super bij het…
De eerste les helpt al super bij het constant verspringen van mijn ogen. Ik dacht dat daar niets aan te doen was.
Leerzame presentatie
De presentatie was erg duidelijk en leerzaam. Ik heb me direct ingeschreven voor de hele cursus, die zeer vriendelijk geprijsd is
Aanstekelijke energie en direct toepasbare inzichten
René heeft een enorm aanstekelijke, positieve energie en weet zijn kennis op een hele fijne en begrijpelijke manier over te brengen. Tijdens het webinar kreeg ik niet alleen veel nieuwe inzichten over sneller lezen, concentratie en onthouden, maar ook direct praktische technieken waar je meteen mee aan de slag kunt.
Wat ik daarnaast erg waardeer, is hoe persoonlijk en betrokken René is. Er is veel ruimte voor vragen, hij denkt met je mee en je merkt dat hij oprecht enthousiast wordt van mensen die zichzelf willen ontwikkelen. Dat gaf mij zoveel vertrouwen dat ik na het webinar heb besloten om de 6-weekse masterclass te volgen.
Ik sta nog aan het begin van de training, dus over mijn uiteindelijke resultaten kan ik nog niets zeggen. Maar mijn eerste ervaring met René, zijn manier van lesgeven en de inhoud is absoluut vijf sterren waard. Ik heb er veel zin in om deze skill de komende weken echt te gaan trainen.
Het geeft een duidelijke uitleg
het geeft een duidelijke uitleg, en opbouw waar we beginnen en waar we aan werken om sneller en plezieriger te lezen en onthouden. Annemiek
Het enthousiasmerende verhaal van René…
Het enthousiasmerende verhaal van René is motiverend en houdt je bij de les.
enthousiast gemaakt voor snellezen door…
enthousiast gemaakt voor snellezen door een enthousiaste positief ingestelde geduldige vriendelijk René al kon ik niet zo snel al zijn schema's en tips niet vastleggen met de pen, maar heb(na nog even de betrouwbaarheid van zijn bedrijf te hebben nagegaan) me gelijk ingeschreven voor de cursus, terwijl ik normaal over dit soort aankopen ivm de prijs lang moet nadenken en me vaak gepusht voel door de vergelijking met de normale prijs, maar in dit geval en met het oog op wat ik in mijn leven (al 78) nog lezen wil en persoonlijk groeien, heb ik direct voor het volle pakket gekozen en kijk uit naar de oefeningen!
duidelijke en positieve methode
Ik vind het een duidelijke en positieve trainingsmethode die naar verwachting veel plezier en suc6 zal brengen in mijn persoonlijk leven op sociaal gebied en in mijn werk.
Ik heb nu hoop dat het mij zal lukken…
Ik heb nu hoop dat het mij zal lukken om mijn verhaal te vertellen maar wil snel kennis opdoen van andere schrijvers.
Plezierige presentatie met het…
Plezierige presentatie met het kernachtig weergeven waar de zaken om draait
Geeft energie en inzichten
De uitleg is heel duidelijk
De uitleg is heel duidelijk, een goede opbouw . Ik heb al vaker het webinar gevolgd, om nu dgls de strategie van een half tot heel uur toe te passen vind ik wel een uitdaging. Oefening baart kunst weet ik uit ervaring, maar dat is meer fysiek.
Positieve energie en leuke interacties
Eén en al positieve energie en leuke interactie met René. Daarnaast hielpen de moderators tijdens het online webinar erg goed om mijn vragen te beantwoorden. Door het enthousiasme van de organisatoren werd ik zelf ook erg enthousiast over hetgeen ik graag wilde leren, namelijk, sneller lezen en meer kennis vergaren!
TOP Webinar, dus gelijk ingeschreven voor de cursus!
René vind ik een prettige persoonlijkheid. Zeer duidelijk uitgelegd tijdens het webinar. Ik heb zin in de cursus.
Goede introductie in snellezen voor iedereen die efficiënt wil lezen of studeren.
Ik heb het introductiewebinar gevolgd, module 1 van de digitale cursus en zojuist deelgenomen aan de online live dag. Wat me opvalt, is het oprechte enthousiasme van René en de goede tips, waar ik nu al voordeel van heb in mijn werk. De opvolging is goed, met medewerkers die reageren op schriftelijke vragen en nog even bellen of alles duidelijk is. Ik vind dit een goede investering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.