Synkende kvalitet Har i det siste opplevd kraftig synkende kvalitet på rema sitt eget merke, første tørkepapiret som før va veldig bra, veldig like torkey i kvalitet, Men nu e det hele ubrukelig.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
rema 1000 har virkelig tapt seg de siste årene med dårlig utvalg av kvalitets mat, for eksempel de tilsetter vann i eget rema Nordfjord kjøtt! ofte er heller ikke varen på lager. Æ appen er en vits o... Mehr ansehen
Jeg handler ofte i denne butikken i området mitt, men har lagt merke til at det nesten alltid er tomt for brød. Det gjør det litt upraktisk i hverdagen. I tillegg savner jeg produktet 'Røkt laks helsi... Mehr ansehen
Dette er om rema generelt. Før kunne man finne det man trengte på rema, men ikke nå lenger. Jeg likte at de hadde greit utvalg og nesten alt av kjøtt føltes trygt å kjøpe der, men nå har rema oppdaget... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Æ appen burde skrotes
Æ appen burde skrotes. En eldre tante jeg har får ikke bruke æ app pga eldre telefon. Får derfor ikke rabatter som andre får. Jeg skulle bruke æ appen for halv pris på supper, men hadde scannet forsent sa han i kassa. Måtte betale full pris på alt. Så da handler jeg heller andre steder.
Samehat.. I Alta faktisk.
Etter at de tok over postboks systemet fra Postkontoret på Amfi når de la ned ble det bare tull, ei gammel dame sur og frekk nekter å gi meg posten min sier hun returnerer det fordi hun "har ikke fådd skriftlig at du skal ha sånn her" når jeg har betalt full sum for leieforhold og det er ingen problem, folkeregisteret er med og hele pakka. Samehat, ingen tvil!!! Nå har jeg avsluttet leieforhold, og dette var min erfaring med dette postkontoret.
R Hummus (Rema 1000)
R Hummus laget på kikerter og sesampasta. Terningkast 1. Dette er dårlige greier! Smaker surt og lite. Hvor er hvitløken og sesampastaen? Kikertene er der for de var i halve biter og lett gjenkjennelige. Anbefaler å lage det selv. 1pakke kikerter, 1 hvitløksfedd. Salt og pepper etter behag, samt en spiseskje sesamolje. Sesampasta løfter det sikkert et par hakk, men sesamolje duger. Kjør stavmikser til ønsket konsistens. Dette blir langt bedre enn R hummus. (den gikk dessverre i bøtta da jeg skjønte at den aldri ville bli spist)
Her til aften var jeg i Rema i lund .de…
Her til aften var jeg i Rema i lund .de unge mennesker der var på arbejde var meget larmende og diskutere hvem der skulle sidde ved kassen de råbte og der kom flere unge ind i butikken som de kendte jeg følte mig dårligt tilpas derinde håber det bliver rettet op på hvordan man bør opføre sig på job
Har bestemt meg for å slutte å bruke…
Har bestemt meg for å slutte å bruke Rema 1000 etter at de har nermest ødelagt appen æ. Ingen relevante fordeler lenger. Før hadde de også 50 %avslag på varer som snart gikk ut på dato. Nå er de så grådige at de har gått ned til 20%avslag . Nei Rema Randaberg takk for meg.
Really decent supermarket
Really decent supermarket, they don't have the best variety but they sell quality produce. I have never been disappointed with stuff I bought here.
frekke ansatte i butikk og frekke folk…
frekke ansatte i butikk og frekke folk på kundeservice generelt
Dritt butikker over hele linjen samme…
Dritt butikker over hele linjen samme med regionskontoret i Vest. Ekstreme anklagelser mot ansatte uten bevis og bryter regler. Her har jeg gått inn nå og varslet Mattilsynet og arbeidsstilsynet om flere butikker. En jeg med udugelige sjefer og butikker ser helt jævlig ut. Spesielt den på Austevoll.
Synes ikke at Æ fungerer godt nok
Synes ikke at Æ fungerer godt nok. I senere tid har jeg flere ganger opplevd at det som er angitt i min app som personlig priskutt ikke blir trukket fra som det skal. Bankkortet mitt er registrert inn korrekt. Har hatt problemer tidligere også, men nå skjer det vel ofte. Synes også at jeg får "tilbud" om priskutt på en del varer som jeg ALDRI har kjøpt og som er av null interesse for meg. Tullete. TRUMF er en en mye bedre måte å få rabatt på for Æ er bare blitt veldig dålig.
Finne seg en annen jobb
Underes på de som. kaller for kundeservice i Rema har fått seg jobb der, blir møtt liten forståelse
Rema1000 Sartorparken
Rema1000 Sartorparken. Store mengder av varer er utgått på dato, eller har meget kort holdbarhet. Dette er nok ikke tilfeldig. Har gitt skriftlig tilbakemelding til Rema1000, men ingen respons på dette. Skulle tro de satte pris på saklig kritikk med forbedringsforslag, men tydeligvis ikke. Har i over 20 år vært trofast Rema kunde, men nå er det slutt.
Her liker vi å handle
Her liker vi å handle, mye billig mat og lokale produsenter. Veldig hyggelig betjening også.
Sorry Rema
Sorry Rema, men dere har tappet dere.. da dere sluttet med flere kjente merkevarer for noen år siden, så sluttet jeg også å handle hos dere fast. Hender likevel at går innom Rema dersom dere har billig frukt. Men alltid like skuffende å se at dere ikke engang gidder å putte vegansk plantemelk i kjøleskapet. Frister ikke å kjøpe varm havredrikk hos dere, når jeg kan få den kald og klar til å nytes andre steder. Ikkje bra
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.