Synkende kvalitet Har i det siste opplevd kraftig synkende kvalitet på rema sitt eget merke, første tørkepapiret som før va veldig bra, veldig like torkey i kvalitet, Men nu e det hele ubrukelig.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
rema 1000 har virkelig tapt seg de siste årene med dårlig utvalg av kvalitets mat, for eksempel de tilsetter vann i eget rema Nordfjord kjøtt! ofte er heller ikke varen på lager. Æ appen er en vits o... Mehr ansehen
Jeg handler ofte i denne butikken i området mitt, men har lagt merke til at det nesten alltid er tomt for brød. Det gjør det litt upraktisk i hverdagen. I tillegg savner jeg produktet 'Røkt laks helsi... Mehr ansehen
Dette er om rema generelt. Før kunne man finne det man trengte på rema, men ikke nå lenger. Jeg likte at de hadde greit utvalg og nesten alt av kjøtt føltes trygt å kjøpe der, men nå har rema oppdaget... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Anbefaler ikkje å gjøre noko med alle…
Anbefaler ikkje å gjøre noko med alle konseptane fra reitan convenience. Stjellar fra din lønn. Lureri på høy nyvå. Tapere som bryr ikkje om syne ansatter.
Frekke ansatte på Rema 1000 i Svolvær…
Frekke ansatte på Rema 1000 i Svolvær !! Ubehagelig å være kunde der!! Har holdt ut lenge nok med frekkheten deres. Jeg skal aldri mer tilbake dit. Frarådes på det sterkeste !
Kan ikke sjekke prisskiltingen godt nok
Generelt fornøyd med REMA og sjelden feil priser i forhold til hva som er angitt.
Ikke alle steder det er slik.
I dag kjøpte jeg Go'Morgen Vanilje yoghurt. Skiltet ved den viste kr 9.90. I kassen gikk den inn til 12.90. Tok det opp, men fikk beskjed om at 9.90 gjaldt "en annen Go'Morgen Vanilje yoghurt". Den hadde de ikke mer igjen av.
Tilsiktet? Vet ikke, men liker det ikke.
Rema 1000 har tatt gele uten sukker ut…
Rema 1000 har tatt gele uten sukker ut av sortimentet. Som diabetiker er gele en av de dessertene jeg bruker mest. Veldig skuffet☹️
I dag skulle jeg hente pakke hos jer
jeg blev bedt om at sige mit CPR-nummer ud højt i lokalet lidt benægtede jeg mit kørekort i stedet for som reglerne og derefter læste hunnumrene højt det er fuldstændig uacceptabelt for min side at sådan noget sker og jeg håber man tager fat i det det kan godt være det er tilfældighed mere jeg er blevet ringet op i dag er svindler men det er jo disse ting der sker når man giver ud sit CPR-nummer Rema 1000 på 6770 nordfjordeid
DåRLIG OPLEVELSE ENDNU ENGANG MED KØBMAND SØREN KJÆRGAARD
DÅRLIG OPLEVELSE ENDNU EN GANG
Købmand Søren Kjærgaard på Kastrupvej i kbh S , er yderst usympatisk. Belærende , nedladende , ikke serviceminded. Sur og tvær. Tænker han ville have godt af nogle service kurser og et kundepleje kursus .
Æ-appen er blitt elendig
Æ-appen er blitt elendig. Ingen personlige tilbud heller. I tillegg da jeg fikk dem, var det mange ting jeg aldri hadde kjøpt ei heller kom til å kjøpe. Irrelevante! 10 på topp var MYE bedre.
Rema1000 Danmark
Rema1000 Danmark. Der har jeg været ansat i 5 år. Så får vi en ny købmand. Jeg bliver så sygemeldt med brok og skal opereres. Da jeg vender tilbage til arbejdet er alle mine opgaver i butikken taget fra mig. Beder om et møde. Og på det møde får jeg at vide at jeg er skyld i at han har mistet 200.000 kr. Men vil ikke fyre mig. Prøver at få hjælp hos Tonny områdeleder men ingen hjælp. Efter den behandling er jeg desværre gået ned med en depression. Har været nødt til at sige op. Så mister min opsigelse på 4 måneder. Tak for at ikke gøre noget som helst. Hilsen Henrik madsen.
Langt over forventningene
Traff på en herlig kar på kundeservice da jeg var på leting etter kakao. Han var svært hyggelig, personlig og hjelpsom. Fant frem lagerbeholdningen i alle nærliggende butikker og virket genuint interessert i å gjøre ting så enkelt som mulig for meg! Et friskt pust!
Var på Rema1000 Heistad for et-par…
Var på Rema1000 Heistad for et-par dager siden. Der er det ansatt en forholdvis eldre mann!!
Jeg sto i kø i kassa......damen foran meg skulle betale med kort, og DET tok sin tid, fordi HAN ikke klarte å trykke på knappen for "betal med kort".
Det ble omsider min tur.....og det samme skjedde da!
Jeg gjorde mannen oppmerksom på at han kanskje burde trykke på denne knappen.
Han gjorde så.....og jeg fikk betalt.
Vel to meter bort fra kassen......hyler han etter meg...."Du jævla sure gamle kjerring"
?? Hva f....??? Er det virkelig slike ansatte dere vil ha?? Som hyler skjellsord etter kundene??
Jeg tar heretter med meg pengene mine, og handler på KIWI tvers over gata!! Det samme gjelder leieboeren min......som også har denne personen i vrangstrupen!!
Aldri mer Rema 1000
Aldri mer Rema 1000, er blitt en alt for dyr butikk.
Normalt er jeg tilfreds med at handle i…
Normalt er jeg tilfreds med at handle i Rema 1000 og gør det ofte. Men det undre mig, at de nu gennem længere tid ved kassen sælger dadler fra Iran. Jeg var af den overbevisning at det no go at gøre dette. Set i Rema Dalumvej.
Mat kvaliteten er lav og deres egne…
Mat kvaliteten er lav og deres egne merker er laget av slavearbeid i utlandet, hold dere unna fisken fra rema 1000 det er uspiselig
Sjekk alltid kilo pris
Sjekk alltid kilo pris når du handler på Rema,så blant annet at det er rimeligere og kjøpe 2 150 grams pk.med Norvegia lettost enn og kjøpe 1 pk.på 300 gram. Trodde det var rimeligere og kjøpe stort??????👎👎
Købte kylling på tilbud i Løvvangen…
Købte kylling på tilbud i Løvvangen Nørresundby da jeg dagen efter tog den ud af køleskabet var den sur Har efterfølgende fået pengene retur
Hva gikk galt med rema 1000
Hva gikk galt med rema 1000? Så stor forskjell på priser mellom rema og kiwi? Rema 1000 er dyrest pr idag, økt priser på brød med over kr 10 på en dag
Dårling butikk dette. Som lurer kunde sine.
okonomi/svindles-ved-kassa-kynisme/79701242
En av stedene detter har skjedd er på Rema 1000 på Skårer i Lørenskog, skriver avisa.
Svintel hos Rema1000? Jeg pleie ikke handle hos Rema og komme eller ikke gjere det eller som dagshandel tur til dit. Då handle jeg anen plass en Rema da etter denne nettsiden som jeg fant at det er svintel fra Rema butikk.
Æ-appen har tapt seg
Butikkene er som regel helt ok, og servicen grei. Men handler nesten ikke hos dere etter at konseptet for Æ-appen ble endret. Til tross for tilbakemeldinger får jeg som regel avslag på produkter jeg aldri har handlet og er helt uinteressert i.
Rema 1000 Juvik
Rema 1000 Juvik - kunne vært så veldig bra men bommer fullstendig på god kundebehandling - handlekurver står nesten alltid i veien i kassen. Det er nesten alltid kø i kasser og man må be om at de åpner kasser. Det er helt sikkert tidspunkt det er bra på men det er merkbar forskjell på Rema og Kiwi her. Få vekk dette så kommer jeg med en gang
Søppel fra a til å
Søppel fra a til å: da dere fremdeles hadde ordningen med at man kunne få sine rabatter på litt mer selvvalgte produkter med 10-på-10 var ordningen grei nok - handlet til og med litt mer enn tidligere. Nå har jeg gitt dere et år etter dere fjernet dette - og kan vel telle på kanskje to hender hvor mange ganger jeg har handlet hos dere siden.
Produktene DERE nå velger å gi rabatter på er produkter jeg hverken ønsker eller har behov for. Dere gikk høyt ut og uttalte at disse skulle være relevante og aktuelle - men det er ikke engang close. Markedsavdelingens forsøk på å selge inn søppel og dekke over at dere fjernet en kurant ordning som gjorde at man la ihvertfall litt av handelen forbi dere til tross for at dere aldri har vært i nærheten av å være billigst. But no more. Bye bye rema - som forbruker stemmer jeg greit med føttene - og dere får definitivt ikke pengene mine.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.