Regus - Arnhem, Business Park Bewertungen 5

2.6

Meester B.M. Teldersstraat 7, 6842 CT Arnhem, NL

De dames van de receptie weten echt alles en zijn zeer behulpzaam. Samen zijn ze een goed team en dat merk je. Ik huur een dagkantoor, die veel ruimte en privacy heeft.

Goed verzorgde spreekkamer, keurige afhandeling bij de balie en eenvoudige boeking via de website.

1. Business Center
  2. Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen

Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.

• Meester B.M. Teldersstraat 7, 6842 CT, Arnhem, Niederlande

• 208088999

2.6

Mangelhaft

Bittet Kunden um Bewertungen

Er gaat zoveel fout hier bij regus

Er gaat zoveel fout hier bij regus. Geen contact mee te krijgen, onterecht overeenkomst voor virtual office beëindigd. Mensen van compliance team reageren niet op je mails. Je komt gewoon niet verder met deze mensen. Kost allemaal teveel tijd en energie.

10. Juni 2026

Hallo Miran,
Ik wil me persoonlijk verontschuldigen voor de vertragingen die je hebt ondervonden.
We zijn wettelijk verplicht om de antiwitwasregelgeving na te leven bij het opzetten van een virtueel kantoor, en dit proces kan enkele dagen in beslag nemen. Aangezien we een overheidsprocedure volgen, zou het voor ons onwettig zijn om je diensten voor een virtueel kantoor te verlenen totdat het proces volledig is afgerond.
We kunnen bevestigen dat ons compliance-team je een e-mail heeft gestuurd om je verder te helpen en dat je overeenkomst niet is beëindigd. Je kunt erop vertrouwen dat het Regus-team je graag bijstaat tijdens het compliance-proces en klaarstaat om al je vragen te beantwoorden.
Een medewerker van ons team heeft je een e-mail gestuurd om je verder te helpen.
Met vriendelijke groet,
Lorraine Brule
Global Customer Service bij Regus

ZERO flexibility and only money focused staff

What was supposed to be a positive start for my new business has turned into a battle with the Regus location. I requested a downgrade of my monthly subscription because I realized I had chosen the incorrect product for my needs.

Despite signing a non-binding agreement and engaging in further communication with the location, they refused to allow a downgrade and instead insisted that I must cancel my current subscription and pay the start-up fee again to switch to a different product. Answer of the location: Change of product plan, means pay everything again. NO service whatsoever.

9. November 2023

Antwort von Regus - Arnhem, Business Park

Hi, I’m sorry to hear of your disappointment.
I understand you are willing to downsize, and you have complete flexibility to resize your product requirements once your current agreement comes to an end.
Please remember that the added flexibility of a month-to-month agreement such as yours means you can make such changes with the shortest possible notice period.
An additional activation fee is not always necessary, and, in your case, we will ensure that the fee is credited should you decide to sign a new agreement.
A senior member of your local team has contacted you directly to clarify these points.
Kind regards,
Lorraine Brule
Global Customer Service at Regus

Belachelijk service

Belachelijk service, onduidelijk afspraken.

14. Juli 2023

Hallo Yasser,
Mijn excuses als je niet helemaal tevreden bent met de service.
Je hebt een overeenkomst getekend voor een Mailbox Plus op een maand tot maand termijn. In tegenstelling tot wat je zegt is de overeenkomst duidelijk en je hebt getekend om te bevestigen dat je dit hebt gelezen en begrepen. Om je nieuwe Mailbox Plus in te stellen, zijn er een paar administratieve taken die we moeten uitvoeren om ervoor te zorgen dat je perfect aan je dienst begint. Hoewel deze vergoeding standaard is in de markt, hebben wij ervoor gezorgd dat wij een concurrerende prijs hanteren voor het geavanceerde aanbod dat wij bieden. We werken samen met onze klanten om hen te helpen hun bedrijf te runnen en te laten groeien, maar we hebben ook een bedrijf te runnen en kunnen geen overeenkomsten opzeggen.
Het beëindigen van uw Mailbox is een eenvoudig proces: u kunt inloggen op uw online account (myregus.com) en klikken op Accounts > Producten en diensten > Virtueel kantoor > Overeenkomst beëindigen. Uw opzegging wordt automatisch per e-mail bevestigd.
Een lid van mijn team heeft contact met u opgenomen om uw eventuele vragen te beantwoorden.
Met vriendelijke groeten,
Michelle Spire