Ray Skincare Bewertungen 272

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De huidproducten van RAY zijn een echte aanrader voor de rijpere huid. De producten voelen licht maar voedend aan en geven de huid zichtbaar meer soepelheid en hydratatie. De huid krijgt weer een fris... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede producten, plakt niet. Wel duur. Instructies bij anti aging kloppen wel niet. 1 keer ipv 3 tot 4 keer pompen is meer dan voldoende. Flesje gaat anders sneller op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een heel gevoelige, allergische huid en probeerde tal van producten uit de apotheek. Na een paar weken bleek ik zelfs aan die producten allergisch te zijn. Tot op heden kan ik met tevredenhe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb vertrouwen in het concept Ray en it works, guys! Sacraal ritueel on je dag te starten, jong of oud. Wat het nu net zo bijzonder maakt, is de eerlijke intentie waarmee een apotheekster dit heeft... Mehr ansehen

1. Kosmetikindustrie
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Kosmetikgeschäft
  4. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Über Ray Skincare

Vom Unternehmen geschrieben

Huidverzorging met bewezen resultaat, ontwikkeld door een apotheker.

Apotheker Hilde Nys mede-oprichter Ray

Ray ontstond vanuit één idee: huidverzorging moet natuurlijk, betrouwbaar en doeltreffend zijn — zelfs voor de meest gevoelige huid.

Apotheker Hilde Nys verloor het vertrouwen in bestaande skincare en besloot samen met haar zoon Thomas een lijn te ontwikkelen die wél doet wat ze belooft.

Zo ontstond Ray: een Belgisch skincaremerk dat wetenschap, gezondheid en transparantie centraal stelt.

Huidverzorging voor iedere huid.

Vrouw met Ray Dag- & Nachtcrème voor de normale en gemengde huid

Ons gamma bestaat uit dagelijkse huidverzorging die geschikt is voor elke huid: dag- & nachtcrèmes, serums en reinigers, aangevuld met gespecialiseerde producten zoals anti-aging verzorging, een doeltreffende routine bij puistjes, minerale zonnecrème SPF 50 en tanning drops.

Dankzij het brede assortiment kan iedereen bij Ray een routine samenstellen die past bij zijn of haar huidtype.

Shop hier

Ingrediëntenfilosofie.

Ray Flagship Store Ghent

Bij Ray maken we al onze producten volledig zelf in ons labo en productieatelier in België. Zo behouden we volledige controle over kwaliteit en veiligheid.

We werken uitsluitend met bewezen actieve ingrediënten — zonder hormoonverstoorders, siliconen of andere schadelijke stoffen die nog te vaak in cosmetica voorkomen.

Zo garanderen we skincare die écht goed is voor je huid én je gezondheid.

Shop hier

Winkels en verkooppunten.

Ray Flagship Store Ghent

Ray groeide in korte tijd uit tot een vaste waarde in België. Vandaag vind je onze producten in onze webshop, bij meer dan 300 verkooppunten én in onze eigen winkels in Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven en Maastricht.

In onze winkels kan je terecht voor persoonlijk advies over je huid en routine.

Online bieden we datzelfde advies via onze virtuele skincare-assistent, ontwikkeld samen met apotheker Hilde Nys, die jou 24/7 begeleidt naar jouw persoonlijke skincare routine.

Vind je routine

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Kwaliteit

Heel goede producten! Snelle verzending.

5. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Hey Maria, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle levering! Bedankt om dit met ons te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende hulp na verkoop, schept een band van vertrouwen

Heel vriendelijk en snel antwoord gekregen. Direct een oplossing gekregen voor mijn probleem, super blij met mijn aankoop.

16. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Hey Gerty, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service na verkoop! We vinden het belangrijk dat je je goed geholpen voelt, dus dit doet deugd om te horen. Bedankt voor je vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

overzichtelijke keuze met goede uitleg

overzichtelijke keuze met goede uitleg. Snelle levering

Antwort von Ray Skincare

Hey Sandra, dankjewel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je het overzicht in ons aanbod en de duidelijke uitleg waardeert. En top dat alles snel geleverd werd. We doen ons best om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, van keuze tot levering.

Kerstcadeau

Heerlijke zachte dagcrème.
Ben heel tevreden.

Antwort von Ray Skincare

Hey Anita, bedankt om je ervaring te delen. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze dagcrème.

Heel goede produkten.

Antwort von Ray Skincare

Hey Ann, fijn dat je de tijd neemt voor de review en je tevreden bent van onze producten! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede producten en snelle levering.

Goede producten en snelle levering.

Antwort von Ray Skincare

Hey Sofie, bedankt voor je fijne review!
Super om te horen dat je tevreden bent over onze producten én de snelle levering. Mochten we je in de toekomst nog kunnen helpen met advies of vragen mag je ons altijd contacteren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Produkten zonder hemische stoffen.

Een vriendin raadde mij het produkt aan.
Omdat ik een gevoelig aangezichtshuid heb met coupurose moet in voorzichtig zijn qua produkten.
De Ray produkten voelen goed aan waarvoor dank.

Antwort von Ray Skincare

Bedankt voor je fijne feedback! Wat goed om te horen dat je via een vriendin bij Ray terechtkwam en dat de producten zo goed aanvoelen op je gevoelige huid. Onze formules zijn inderdaad speciaal ontwikkeld om zacht en veilig te zijn voor de huid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestellen en leveren gaat zoals altijd…

Bestellen en leveren gaat zoals altijd erg vlot!

28. November 2025

Antwort von Ray Skincare

Hey Justine, wat fijn om te lezen dat het bestellen en leveren telkens weer vlot verloopt, daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en je positieve review.

Vriendelijke service

8. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Het doet ons plezier dat je onze service als vriendelijk ervaart, we helpen je altijd met plezier verder.

Hele goede service

Hele goede service
Zeer vriendelijk en niets teveel als je uitleg vraagt.
Ook cadeautje zeer mooi ingepakt

Antwort von Ray Skincare

Hey, wat een fijne review om te lezen, heel erg bedankt! Super dat je tevreden bent over onze service en dat het cadeautje in de smaak viel. We geven met veel plezier uitleg en staan altijd klaar om te helpen.

Mooie winkel

Mooie winkel , leuke bediening.

Antwort von Ray Skincare

Hey Rosette, fijn om te horen dat je genoten hebt van je bezoek aan onze winkel en dat je tevreden bent over de bediening.

Vriendelijk

Vriendelijk, spontaan, en helpende hand leuk om er te gaan in Brugge

11. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Hey Christine, leuk dat je zo genoot van je bezoek aan onze winkel in Brugge.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De produkten zijn aangenaam en ik…

De produkten zijn aangenaam en ik verdraag ze goed
Ik verkies wel een dagcrème met een pompje omdat ik dit hygiënischer vind en profijtig in gebruik . Het micelair water daarentegen zou ik liever zonder pompje hebben
Maar anders alles ok

11. Dezember 2025

Hey Frieda,
Bedankt voor je fijne feedback! Wat goed om te horen dat je de producten aangenaam vindt en ze goed verdraagt. Onze crèmes in potjes zijn grondig getest op hygiëne en veilig in gebruik dankzij een natuurlijk bewaarmiddel.
Je suggesties rond de verpakkingen nemen we zeker mee, bedankt daarvoor!

Zeer goede producten

Zeer goede producten. Niet vet op de huid. Ben zeer gevoelig maar totaal geen problemen met RAY.
Ik blijf klant!

Antwort von Ray Skincare

Hey Mandy, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent én geen last hebt ondanks je gevoelige huid, Ray is inderdaad heel geschikt voor de gevoelige huid. Super dat je klant blijft!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr