Ray Skincare Bewertungen 272

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De huidproducten van RAY zijn een echte aanrader voor de rijpere huid. De producten voelen licht maar voedend aan en geven de huid zichtbaar meer soepelheid en hydratatie. De huid krijgt weer een fris... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede producten, plakt niet. Wel duur. Instructies bij anti aging kloppen wel niet. 1 keer ipv 3 tot 4 keer pompen is meer dan voldoende. Flesje gaat anders sneller op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een heel gevoelige, allergische huid en probeerde tal van producten uit de apotheek. Na een paar weken bleek ik zelfs aan die producten allergisch te zijn. Tot op heden kan ik met tevredenhe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb vertrouwen in het concept Ray en it works, guys! Sacraal ritueel on je dag te starten, jong of oud. Wat het nu net zo bijzonder maakt, is de eerlijke intentie waarmee een apotheekster dit heeft... Mehr ansehen

1. Kosmetikindustrie
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Kosmetikgeschäft
  4. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Über Ray Skincare

Vom Unternehmen geschrieben

Huidverzorging met bewezen resultaat, ontwikkeld door een apotheker.

Apotheker Hilde Nys mede-oprichter Ray

Ray ontstond vanuit één idee: huidverzorging moet natuurlijk, betrouwbaar en doeltreffend zijn — zelfs voor de meest gevoelige huid.

Apotheker Hilde Nys verloor het vertrouwen in bestaande skincare en besloot samen met haar zoon Thomas een lijn te ontwikkelen die wél doet wat ze belooft.

Zo ontstond Ray: een Belgisch skincaremerk dat wetenschap, gezondheid en transparantie centraal stelt.

Huidverzorging voor iedere huid.

Vrouw met Ray Dag- & Nachtcrème voor de normale en gemengde huid

Ons gamma bestaat uit dagelijkse huidverzorging die geschikt is voor elke huid: dag- & nachtcrèmes, serums en reinigers, aangevuld met gespecialiseerde producten zoals anti-aging verzorging, een doeltreffende routine bij puistjes, minerale zonnecrème SPF 50 en tanning drops.

Dankzij het brede assortiment kan iedereen bij Ray een routine samenstellen die past bij zijn of haar huidtype.

Shop hier

Ingrediëntenfilosofie.

Ray Flagship Store Ghent

Bij Ray maken we al onze producten volledig zelf in ons labo en productieatelier in België. Zo behouden we volledige controle over kwaliteit en veiligheid.

We werken uitsluitend met bewezen actieve ingrediënten — zonder hormoonverstoorders, siliconen of andere schadelijke stoffen die nog te vaak in cosmetica voorkomen.

Zo garanderen we skincare die écht goed is voor je huid én je gezondheid.

Shop hier

Winkels en verkooppunten.

Ray Flagship Store Ghent

Ray groeide in korte tijd uit tot een vaste waarde in België. Vandaag vind je onze producten in onze webshop, bij meer dan 300 verkooppunten én in onze eigen winkels in Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven en Maastricht.

In onze winkels kan je terecht voor persoonlijk advies over je huid en routine.

Online bieden we datzelfde advies via onze virtuele skincare-assistent, ontwikkeld samen met apotheker Hilde Nys, die jou 24/7 begeleidt naar jouw persoonlijke skincare routine.

Vind je routine

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

(H)eerlijke producten.

Ik ben tevreden over mijn aangekochte producten. Ik heb de serum en dag-crème. Mijn gezicht voelt zacht aan. De producten hebben geen overheersende geur en zijn makkelijk aan te brengen. Ze geven geen vettig gevoel na het aanbrengen.

1. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Hey Nele, bedankt om de tijd te nemen voor deze review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het Ray Serum en de Ray Dagcrème. Een zachte huid, geen vettig gevoel en een subtiele geur, dat is exact wat we willen bereiken. Heel blij dat je dit ook zo ervaart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik al een tijdje de producten…

Ik gebruik al een tijdje de producten van Ray. Ik ben zeer tevreden over jullie producten.

Antwort von Ray Skincare

Hey Isolde, leuk dat je zo tevreden bent over onze producten. Mocht je nog vragen hebben of advies wensen over je huid mag je ons altijd contacteren.

zeer goed

Bij de levering was een item leeg. Ik heb dat gemeld, direct antwoord gekregen en de dag nadien was het al geleverd. De producten zelf zijn ook van zeer goede kwaliteit

3. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Dag Catherine, dankjewel om de tijd te nemen voor deze mooie review! Wat leuk om te horen dat je onze service als snel en efficiënt hebt ervaren, dat is precies wat we willen bereiken. En super om te lezen dat je zo'n fan bent van onze producten!

Topservice snel en efficiënt

Topservice snel en efficiënt ! Ik hou van de producten… vanochtend ook de zelfbruindruppels getest, benieuwd !

9. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én onze producten. Laat ons zeker weten wat je van de Ray Tanning Drops vindt, we zijn benieuwd naar je ervaring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zuivere producten ook voor de…

Zuivere producten ook voor de hypergevoelige huid 👍👍

3. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Dankjewel voor je mooie feedback! We ontwikkelen onze producten met veel zorg, juist zodat ook een hypergevoelige huid ze goed verdraagt. Fijn dat jij dat ook zo voelt.

Steeds correcte levering

Steeds correcte levering: perfect verpakt en tijdig.

1. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Wat leuk om te horen dat alles netjes en op tijd geleverd werd, daar doen we het inderdaad voor! Dankjewel om de tijd te nemen voor deze review.

Goede hulp in de winkel.

Goede hulp in de winkel.

Antwort von Ray Skincare

We doen altijd ons uiterste best om in onze winkels een warme en persoonlijke service te bieden. Leuk dat je dit ook zo ervaren hebt! :)

Tevreden gebruiker sinds jaren

Ik gebruik de skincare producten nu enkele jaren en ben nog steeds heel tevreden. Goeie kwaliteit, vlotte levering en fijne kortingen bij de pakketten. De leuke extraatjes maken het helemaal af!

Antwort von Ray Skincare

Hey Sofie, leuk om te lezen dat je al jaren zo tevreden bent over onze skincare producten, dat betekent veel voor ons! Super dat je ook de kwaliteit, levering én de extraatjes weet te appreciëren. Dankjewel voor je trouwe vertrouwen in Ray!

Stipte levering

Stipte levering.
Fijne, goede produkten !

Antwort von Ray Skincare

Hey Rita, dankjewel voor je fijne review! Heel blij om te horen dat je tevreden bent over de stipte levering én onze producten goed bevallen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

het was niet zo fijn dat ik voor een…

het was niet zo fijn dat ik voor een groot bedrag aankopen heb gedaan en dat ze me niet zeiden dat er de week er na 20% korting was op alle producten

25. November 2025

Hey Christel,

We begrijpen dat het vervelend aanvoelt als je net een grote aankoop hebt gedaan en kort daarna een korting ziet verschijnen, dat is natuurlijk niet fijn. De 20% korting was inderdaad een Black Friday-actie eind november en werd vooraf gecommuniceerd via mail naar klanten die zich inschreven op onze nieuwsbrief.

We waarderen je opmerking en nemen dit mee. Bedankt om dit met ons te delen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Minder dan ik had verwacht

Ik wist niet dat de producten geurloos zouden zijn.
Als ik het serum en de dag/nachtcrème na elkaar gebruik, wordt het korrelig.
De zelfbruinende druppels en zalf lijken niet echt effect te hebben, ookal gebruik je ze zoals aangewezen. Ze hydrateren ook niet.
Het deksel van de dag/nachtcrème opent en sluit stroef, voelt als minder kwaliteit terwijl het toch dure producten zijn.
Voor mijn dochter van 16 alle producten gekocht van de acné-gevoelige huid (was, serum, crème en pimplepaste) omdat ze in de puberteit is en af en toe een puistje heeft en graag skincareroutine doet. Maar nu krijgt ze meer puistjes dan voorheen en de paste lijkt ook niet te helpen in het sneller doen verdwijnen van het toevallige puistje.

Antwort von Ray Skincare

Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat de producten niet aan je verwachtingen voldeden, dat is uiteraard niet de ervaring die we willen meegeven.

We nemen persoonlijk contact met je op via onze klantendienst om samen te bekijken hoe we je kunnen helpen in je routine, zowel voor jou als voor je dochter. We denken graag mee richting een oplossing.

Zeer goede service.

Zeer goede service.
Mijn bestelling werd afgeleverd maar ik vond het pakket niet. Ik had contact opgenomen met Ray en mijn bestelling werd opnieuw verstuurd en wel ontvangen. bedankt voor de snelle en geweldige service. Ik ben zeer tevreden met de producten!
Zeer aangenaam voor mijn gevoelige huid.

4. Dezember 2025

Antwort von Ray Skincare

Hey Sarah, bedankt voor je warme review! Wat fijn dat alles uiteindelijk goed is aangekomen en dat je tevreden bent over onze service. En nog leuker om te horen dat de producten zo aangenaam zijn voor je gevoelige huid, daar doen we het voor!

goede prijs-kwaliteit verhouding

goede prijs-kwaliteit verhouding. Egalere huid, minder lijntjes, aangename geur

Antwort von Ray Skincare

Hey Annick, dankjewel voor deze review! Wat leuk om te horen dat je zo’n mooi effect merkt op je huid en de geur aangenaam vindt. Fijn dat je onze prijs-kwaliteit verhouding ook zo waardeert.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik gebruik de serum en de anti-aging…

Ik gebruik de serum en de anti-aging crème nog niet lang.Maar vind het een goede combinatie.
Mijn huid voelt niet vettig aan maar aangenaam zacht.
Ik zie nog geen resultaat,maar dat is normaal begrijp ik.
Ik ben zeker tevreden.

Antwort von Ray Skincare

Dag Annemie, bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de combinatie van het Ray Serum en de Ray Anti-Aging Crème. Een zachte huid zonder vet gevoel is alvast een goed begin, resultaat komt vaak met wat tijd, dus helemaal normaal dat je nog even geduld nodig hebt.

Hou ons gerust op de hoogte van je ervaring!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr