Super snelle service, super goeie assistentie en advies ! En leveren kon op ons verzoek binnen aantal dagen zelfs gerealiseerd worden ! Kon niet beter! Wij zouden zeker een ieder hun adviseren om de v... Mehr ansehen
Bedrijf heeft goed advies gegeven voor de bestelling en kort daarna wilde ik er nog iets aan toevoegen wat prima kon. Rabi de legger, hele aardige gozer heeft zijn werk heel netjes gedaan en de moeili... Mehr ansehen
Ik had zelf dit bedrijf aanbevolen bij mijn zoon en schoondochter want de aanbiedingen leken prima. Spijt van! Wat een onprofessionele bende! Het gaat goed tot de dag van leggen… De vloerlegger kwam e... Mehr ansehen
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede communicatie en dienstverlening. Snelle reactie op mails en scherpe prijzen. Na een offerte te hebben ontvangen hebben wij er toch voor gekozen langs de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De Goedkoopste Vloeren specialist van heel Nederland. De voordelen van Quickfloors: Goedkoop laminaat kopen vanaf € 0,49 per m2! Meer dan 500 soorten laminaat op voorraad! Outlet laminaat rechtstreeks vanaf de fabriek! Laagste prijs garantie
Energieweg 5, 8304AJ, Emmeloord, Niederlande
- 0624735888
- info@quickfloors.nl
- quickfloors.nl
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer ruime keuze in laminaat en pvc…
Zeer ruime keuze in laminaat en pvc vloeren . Wij zijn heel fijn geholpen door Chantal en met een mooie vloer de deur uit gegaan . Zeker een aanrader om te kijken als je een nieuwe vloer nodig hebt .
Zeer vriendelijk
Hele fijne hulp gekregen en goede uitleg over de vloer. Denken goed met je mee!!
4 jaar klant te veertig
!!!Waardeloze zaak!!!
Ze doen nog steeds alsof het mijn schuld is onderaan deze review maar inmiddels heb ik met rechtsbijstand gewoon mijn gelijk gekregen.
Ik zelf gaan NOOIT meer met ze in zee.
Dag voor levering kreeg ik ineens een email dat mijn bestelde( en betaald) pvc vloer niet meer beschikbaar was. Ik moest maar een andere kleur uitzoeken.
Op dinsdag werd de vloer geleverd waarvan 1 pak kapot was. Gebeld en er zou donderdag een nieuw pak geleverd worden. Er zaten alleen plakplintrn bij dus zei dat ik dan ook hoge plinten wilde. Kreeg offerte daarvoor en betaald. Nu moest ik alle transportkosten betalen.
Dag van leggen. Legger zou 9 uur beginnen maar appte om 9 uur dat hij wegreed uit Amsterdam. 11 uur begon hij. Half 7 savonds was hij klaar zei hij, overal gaten en kieren overgangen kon hij niet met de profielen doen die ik bij quickfloors had besteld die waren niet goed. Ik moest maar 4 mm van alle deuren afslijpen dan paste het beter.
Na contact met klantenservice kreeg ik alleen de transportkosten terug.
De legger moest ik 670 euro betalen voor 36m² leggen met plinten. Heb in totaal €2122 betaald en een vloer die niet af is en ze doen alsof dat mijn probleem is.

Quickfloors emmeloord.
Super vriendelijk en super geholpen. En niet te vergeten genoeg keuze 👍🏻
Alles ging mis
Alles ging mis
Uitgezochte vloer was niet beschikbaar
Dus online een nieuwe uitgezocht
Leverdatum afgesproken
Kreeg geen tijdvak, kwam uit een slaap dienst was om 847 op mijn nieuwe adres
Bleek de chauffeur al ok 8:10!te zijn geweest
Vervolgens proberen een nieuwe leverdatum te plannen, echter werk ik in de zorg en kan tijdens een dienst niet altijd mijn telefoon opnemen
Dan wordt je tijdens een dienst platgebeld en is je levering opeens geannuleerd, omdat je , vanwege werk, niet op kan nemen!
Prima
Dan ook netjes het betaalde geld terug storten!

Antwort von QuickFloors
Mooie showroom met erg veel keuze.
Mooie showroom met erg veel keuze.
Fijne hulp bij het bepalen van type vloer.
Mooie collectie ook voor de smalle…
Mooie collectie ook voor de smalle beurs. En goed meedenken van het personeel
We zijn super goed geholpen
We zijn super goed geholpen, vriendelijke mevrouw die ons heeft geholpen en ook echt de tijd voor ons had. Blij met onze mooie vloer, voor een leuke prijs.
De aanbiedingen zijn bij aankomst niet…
De aanbiedingen zijn bij aankomst niet meer leverbaar, terwijl dit wel op internet staat. De goedkope vloeren zoals aangegeven op de site zijn meer dan teleurstellend, 3 om precies te zijn. Combi deals zijn zo prijzig dat je al snel op 30 euro per m2 komt. Daar hebben we dan 1,5 uur voor in de auto gezeten.
Teleurstellend om deze reactie te lezen, het is duidelijk dat u niet met terechte kritiek kunt omgaan en het wil doen overkomen alsof wij de waarheid verdraaien. Het is een aandachtspunt waar jullie iets mee zouden kunnen doen, de website doet nu overkomen alsof jullie de hele maand een enorme voorraad hebben voor goedkoper laminaat.

Antwort von QuickFloors
Ik heb bij jullie een vloer besteld
Ik heb bij jullie een vloer besteld . Op jullie site staat dat julllie de volgende dag bezorgen . Ipv vrijdag werd het dinsdag oké geen probleem . Dan leggen we de vloer wat later. Maar dan zijn er geen plinten bijgeleverd . Dus ik vraag m’n geld terug . Jullie negeren mij en vandaag na een week heb ik pas de plinten.
Service is echt slecht! En jullie site misleidend
Top winkel met zeer fijne mensen en zwaar mooi laminaat …
Top winkel met zeer fijne mensen en ruime keus. Meteen een vloer met legservice gekocht.
Fijne winkel met een goede snelle…
Fijne winkel met een goede snelle service. We hebben een mooie vloer uitgezocht.
4 sterren. waarom omdat het niet geheel vlekkeloos ging. telefonisch waren de medewerkers super vriendelijk, je merkt alleen wel de onervarenheid en de lak aan kennis van de vloeren.
de basis kunnen ze zeer zeker goed beantwoorden maar op hele technische vragen wordt het al vaak een raadsel. prijs kwaliteit top, niks op aan te merken.
transport helemaal prima. haastige chauffeurs maar goed dat zijn we universeel gewend met o.a postnl dpd dhl ect.
enige wat ik echt miste hier was de kennis.
Quick floors
Vandaag een nieuwe laminaten vloer uitgezocht bij quick floors in Emmeloord. Er is hier voldoende keuze qua vloeren, en dit allemaal voor een leuke prijs.
Het personeel is vriendelijk aanwezig en hielp ons wanneer nodig.
Mooie vloeren, vriendelijke personeel en een snelle service.
Heel goed geholpen.
Wij zijn heel goed geholpen met het…
Wij zijn heel goed geholpen met het uitkiezen van de vloer
Super vriendelijke
Super vriendelijke, bekwame en behulpzame mensen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.