Super snelle service, super goeie assistentie en advies ! En leveren kon op ons verzoek binnen aantal dagen zelfs gerealiseerd worden ! Kon niet beter! Wij zouden zeker een ieder hun adviseren om de v... Mehr ansehen
Ik had zelf dit bedrijf aanbevolen bij mijn zoon en schoondochter want de aanbiedingen leken prima. Spijt van! Wat een onprofessionele bende! Het gaat goed tot de dag van leggen… De vloerlegger kwam e... Mehr ansehen
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede communicatie en dienstverlening. Snelle reactie op mails en scherpe prijzen. Na een offerte te hebben ontvangen hebben wij er toch voor gekozen langs de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De Goedkoopste Vloeren specialist van heel Nederland. De voordelen van Quickfloors: Goedkoop laminaat kopen vanaf € 0,49 per m2! Meer dan 500 soorten laminaat op voorraad! Outlet laminaat rechtstreeks vanaf de fabriek! Laagste prijs garantie
Energieweg 5, 8304AJ, Emmeloord, Niederlande
- 0624735888
- info@quickfloors.nl
- quickfloors.nl
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Voor de tweede keer hier geweest voor…
Voor de tweede keer hier geweest voor laminaat. Super service! En wederom mooi laminaat aangeschaft.

Antwort von QuickFloors
Super service!
Super service, vriendelijk en top laminaat! Goede prijs voor top laminaat!
Super tevreden
Super tevreden. Snel geholpen door de medewerkers. Er is een ruime aanbod aan verschillende soorten laminaat. Zeker aan te raden.
Top kwaliteit❤️❤️❤️❤️
Super!
Grote keuze! Vriendelijk personeel! We werden hier snel en goed geholpen! Vriendelijk personeel!
Snel geholpen
Snel geholpen. Vloer was op voorraad en konden we zo meenemen. Goede prijs.
Ben blij met het resultaat en voor een goede prijs!
Bedrijf heeft goed advies gegeven voor de bestelling en kort daarna wilde ik er nog iets aan toevoegen wat prima kon. Rabi de legger, hele aardige gozer heeft zijn werk heel netjes gedaan en de moeilijke hoeken goed afgewerkt. Contact over tijdsafspraken verliep ook vlekkeloos. Ben zeer tevreden met het resultaat.
Slechte service
In december heb ik voor het hele huis laminaat besteld.
Bij het leggen kwamen we er na 2 rijen achter dat er kleurverschil in de vloer zat. Toen ontdekten we dat er twee verschillende vloeren waren geleverd. 11 pakketten waren verkeerd. Na een telefoontje werd mij verteld dat ze 9 pakketten kwamen omruilen omdat de andere al open en gebruikt waren. Op mijn vraag of ik er 10 kon krijgen kreeg ik voor 1 pakket een factuur. Ik heb de factuur betaald maar ik vind het hele slechte service. Het was niet mijn fout en het had netjes geweest als ze 11 pakketten hadden omgeruild. De vloer is wel prachtig.
Voor de tweede keer een bestelling…
Voor de tweede keer een bestelling geplaatste quickFloors en nog steeds tevreden!
Kundige en aardige vloerenlegger, prachtige vloer geworden
Heel dankbaar voor de legservice van dhr Rabbi. Hij heeft de vloer heel mooi gelegd. Het was geen gemakkelijke klus (huis heeft nogal een interessante vorm en de vloer was niet overal perfect egaal). Ik vond daarnaast echt merkbaar dat Rabbi er veel verstand van heeft en hij adviseerde ons eerst om de vloer nog te laten opknappen (egaliseren). Heel dankbaar voor zijn advies en dat de vloer er nu zo mooi uit ziet!
Goede service, mooie vloeren. Haal een vloer bij Quickfloors, bespaar je de moeite om verder te zoeken.
Bought a splendid floor in their…
Bought a splendid floor in their spacious showroom and was good advised by their knowledgeable staff.
Goeie ervaring
Goeie ervaring, hele vriendelijke mensen hier. Denken met je mee. Mooie vloer gevonden met mooie brede planken.
Extreem slechte service
Extreem slechte service. Vloer zou op vrijdag geleverd worden, tijdsindicatie was tussen 08:00 ‘s ochtends en 22:00 ‘s avonds, waardoor we de hele dag in een leeg appartement moesten wachten. Uiteindelijk is de vloer niet geleverd. We kwamen erachter omdat WIJ hun belde.
“Ja wij doen het transport niet zelf, dat doet een ander bedrijf” terwijl ik Quickfloors toch betaal voor de levering, niet een ander bedrijf?
Oke wij dat andere bedrijf bellen, maar die hadden het weer uitbesteed aan een ander bedrijf (handig he?)
Lang verhaal kort, wij hadden een hele dag verspild, mensen die we voor het weekend hadden geregeld om te helpen leggen konden we afzeggen en op maandag kregen we de vloer pas. Erg fijn als je midden in een verhuizing zit en 3 dagen vertraging oploopt.
En Quickfloors kon helemaal niets voor ons doen. Geen antwoord op waarom we niet gebeld werden die vrijdag, geen verzendkosten terugbetaald helemaal niks. Alleen maar roepen “het is overmacht” en “het is de schuld van dat andere bedrijf”. Belabberd. Denk goed na voordat je hier een dure vloer bestelt!
Ontzettend mooie vloeren
Ontzettend mooie vloeren!
Goede prijzen, echt een aanrader!
Goed en snel geholpen
Hele mooie vloer voor weinig geld!
Hele mooie vloer voor een aantrekkelijke prijs, zij nam alle tijd voor ons om het ons uit te leggen en te laten zien. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Bad service
Bad service, it's look cheep but at the end is more expensive then other sellers with normal price.
Quick Floor stelt niet teleur!
Wij waren verrast dat we de vloer die we 3 maanden geleden hadden uitgezocht ( maar nog niet gelegd )was mochten ruilen zonder problemen . Ik zag in de showroom een vloer waar ik weg van was en die er toen nog niet was. De service was top en vandaag is de vloer gelegd door dhr. Rabie. Helemaal naar onze zin en keurig afgewerkt.
Personeel is erg vriendelijk en Rabie is een beleefde aardige man. Ook erg behulpzaam toen hij hoorde dat ik de dag tevoren uit het ziekenhuis was gekomen.Dus conclusie van dit verhaal; Quick Floor kan ik écht aanbevelen!
Rian Bakker
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.