Skickade in ett foto och fick pusslet. Inga problem med själva leveransen. Eftersom det var en present så ville jag inte bryta förpackningen, utan packade in den som en present på en gång. Nu et... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi köpte två :-) Kvaliteten på pusslet är mycket bra. Papp är robust med alla bitarna separerat rent och fullständigt. Bitarna passar tätt ihop. Pusslet återger fotot riktigt bra, med en utmärkt sub... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Trevlig produkt med unika bitar. Beställde 3st som julklappar. 2 kom fram i tid. 1 kom inte förrän i januari efter påminnelse och då saknades dessutom en beställd pusselmatta. Dvs lite smolk i b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ett fotopussel är den perfekta presenten. Vi erbjuder fotopussel med 48, 100, 200, 500, 1 000 och till och med 2 000 bitar.
Deutschland
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Bra kvalitet och bra tjocklek på bitarna
Jag skulle beställa ett pussel med en bild på min sambo från vår resa till Prag. Efter diverse knapptryckningar så tycker jag att jag är nöjd. Sedan när jag klickar på beställ så ser jag att det tillkommit en ram runt bilden som jag inte valt. Jag både mailar och ringer omg att jag vill inte beställa pusslet om det är någon jäkla ram runt. Tjejen som svarar på kundtjänst säger att det skall stoppas i sådant fall. Döm då om min förvåning när jag möts av en faktura och leveransbesked någon dag efter trots att jag bett om någon slags återkoppling med bekräftelse att själva pusselbilden inte skulle ha någon ram runt innan jag ville beställa pusslet. Efter en totalt tondöv mailkonversation med deras kundtjänst gav jag upp. Nu ligger det ett pussel som jag inte ville ha i en låda och samlar damm.
Är verkligen inte nöjd med svaret det från PuzzelYOU.
Redan 15 min efter min beställning fick jag tag i en tjej på deras kundtjänst att dem skulle som ordagrant sa att dem inte skulle gå vidare om det var en ram runt. Bad också henne på. Kundtjänsten skulle återkomma med en bekräftelse att den beställningen var stoppad vilket hon också sa.
15 min efter en beställning borde man kunna få en order stoppad. Det skedde ca 19.30 så jag antar att ingen tillverkning sker då

Antwort von puzzleYOU SE
Snabbt och smidigt och bra kvalité på produkten.
Har handlat flera gånger av Er, det har varit toppen. Men denna gång fick jag 9st extra bitar som inte tillhörande mitt pussel, och blev väldigt konfunderad. Tänk den stackarn som betalat dessa pengar och inte får ett komplett pussel, oavsett om Ni kompenserar det eller inte.
Rally pussel! Super snabb leverans. Allt Perfekt. 👍👍👍
Inskickade foto centrerades inte vilket resulterade till avhuggna huvud osv!!!

Antwort von puzzleYOU SE
Beställde ett memory. Visste ej att hela porträttet på bilden inte skulle få rum på kortet!
Så nu fick jag många avklippta huvuden på mina porträttbilder!
Jag kunde få 30% rabatt om jag beställde på nytt

Antwort von puzzleYOU SE
Snabb leverans, kom inom en vecka. Beställde personligt pussel med egna bilder, jättebra kvalité på bilderna i pusslet.
Sen var det två bitar som inte passade, vi tog kontakt och ombads pröva olika placeringar. Vi fick sen bilden över pusslets stans (1000 bitar) och ombads kolla utifrån det. Där kände vi att det räckte och meddelade att vi avstod och kunde skicka tillbaka allt så att de kunde se om de hittade lösningen.
Bara tre stjärnor pga jag hade önskat en hantering av problemet även med ett kundfokus.
Kommer utifrån erfarenheten inte beställa flera gånger.

Antwort von puzzleYOU SE
Pusslet på våra hundar var superfint och när vi behövde hjälp med kundservice fick fantastiskt snabb och bra hjälp. Rekommenderas starkt! Blir garanterat nya pussel på egna motiv i framtiden
Bra present tips till alla som tycker om pussel.
Fina pussel och tillbehör. Lätta att skapa.
Utmärkta att ge bort som presenter.
All info om vart varan skickats och när komma fram var på tyska. Inte alla som kan det. Sedan var leveranstiden lite längre än vad som stod när beställde. Ganska kort tid ändå men det borde stå rätt beräknad leveranstid. Inte intresserad när det tillverkas utan när kan förväntas ha det hemma. Annars är jag nöjd

Antwort von puzzleYOU SE
Jag blev besviken på det sätt som bilden blev beskuren på från er. Det framgick inte i informationen att bilden blev beskuren så på min bild blev inte alla personer med vilket var viktigt för mig.

Antwort von puzzleYOU SE
Bra kvalite, smidigt att beställa, snabb leverans!
Idk hur många pussel jag beställt men 100% värt, älskar kvaliteten & passar bra till att sätta upp på väggen eller nåt liknande ✨
Kunde varit mer oregelbundna bitar menannars jättefin o snabb lev
Snabb leverans, prisvärt och kul resultat.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.