3 maanden geleden hebben wij een mooie Volvo XC40 bij Paul gekocht. Zoals gewoonlijk was Paul geduldig en gastvrij. Het vertrouwen wat hij ons geeft is bijzonder te noemen! Een eerlijk advies is veel... Mehr ansehen
Belangstelling voor de Mini Coutryman Favoured. Afspraak voor een proefrit gemaakt en werden zakelijk en vriendelijk ontvangen. Na de proefrit de inruilwaarde van mijn AUDI Q5 besproken. Na één week b... Mehr ansehen
Afgelopen voorjaar waren wij op zoek naar een andere auto. Na een spontaan voorgesprek, hebben we Paul een vrij specifiek zoekverzoek gedaan. Binnen korte tijd had hij een fijn bij ons passende A3 g... Mehr ansehen
Zeer mooie nette ford focus station gekocht. Fantastisch mooi opgepoetst en schoon opgeleverd. Auto rijd als nieuw met een heerlijke automaat. Het contact met Paul ging heel gemakkelijk en duidelijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
PS car company is een RDW erkend autobedrijf gespecialiseerd in premium occasions. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor automobielen. Kwaliteit afleveren, eerlijk zaken doen en tevreden klanten zijn de waarden waar wij voor staan!
Zekkenweg 45, 3151zc, Hoek van Holland, Niederlande
- 085-0600388
- info@pscarcompany.nl
- pscarcompany.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Goede service,proefrijden is geen…
Goede service,proefrijden is geen probleem en alles wordt snel geregeld.
Ik ben tevreden top!
Ga zo door paul.

Ford Fiesta van PS Car Company
Inmiddels alweer drie weken geleden mijn eerste auto gekocht bij PS Car Company. Het proces verliep erg soepel en vlot. Binnen een week nadat ik Paul had gecontacteerd kon er een proefrit gemaakt worden. Na het maken van de proefrit was het dan ook snel geregeld met de Ford Fiesta, die nog elke dag aan alle wensen voldoet. Mijn complimenten aan een erg vriendelijke en behulpzame eigenaar!

Antwort von PS car company
Neemt de tijd voor je wensen.
Super vriendelijk en neemt goed de tijd voor je wensen. Prijs/ kwaliteit is top! Snelle service en juiste communicatie.

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Afspraak is afspraak. De auto was keurig in de prijs kwaliteit verhouding.

Topservice!
Bij Paul van PS Carcompany een mooie Astra gekocht. Het contact via de mail/app liep vlot. Paul beantwoorde netjes de vragen die ik had en al snel werd een afspraak ingepland voor een proefrit (en eventuele inruil van onze huidige astra).
Eenmaal daar werden we netjes geholpen door een enthausiaste Paul. Hij is niet enkel een autoverkoper maar ook een liefhebber.
We kregen netjes de tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Naderhand werd alles netjes verwerkt en gingen wij naar huis met een zo-goed-als full option Astra.
N een dikke week, met veel plezier gereden te hebben, bleek tijdens de toch nog winterse dagen, dat er iets mis was met de stoelverwarming van de bestuurdersstoel. In overleg met Paul dit laten checken. Bleek inderdaad het matje van de rugleuning te zijn die defect was.
Ik mocht dit van Paul, netjes en zoals het hoort, onder garantie laten vervangen.
Nu is de Astra weer 100% tip top in orde.
Kortom, een keurige autodealer, maar vooral ook een autoliefhebber. Geen schimmige verkooppraatjes maar gewoon eerlijk en recht voor zijn raap.
Paul en team, bedankt!
En wie weet tot de volgende keer!

Antwort von PS car company
Autobedrijf met goede en vriendelijke service!!
Vier weken geleden onze nieuwe auto gekocht bij PS car Company. Het contact met Paul was heel vriendelijk en heel erg behulpzaam. Ook Joey maakte voor ons tijd zodat we toch konden komen op een tijdstip welke ons het beste uitkwam. Verder alles snel en soepel geregeld met inruil- en nieuwe auto ophalen. Wij hadden echt een goed gevoel bij dit bedrijf. Zeer goede service!!

Mijn eerste auto gekocht
Twee weken geleden mijn eerste toffe auto gekocht bij Paul. Het contact verliep soepel en daarom ook erg tevreden. Even wat uitleg over de auto en uiteindelijk een snelle afhandeling maakte het erg fijn.
Aanrader!
Pas geleden mijn Bmw 320 gekocht bij Paul & Joey, heel erg blij mee!
Proefrit was geen probleem.
Super service en fijne communicatie!

Aankoop zeer fraaie Opel Meriva
Afgelopen week kocht ik een prachtige occasion bij PS Carcompany. Nadat wij de Opel Meriva hadden bekeken (echt in topconditie) deden wij een proefrit. Paul heeft alle twijfel weggenomen en kwam met een prima voorstel. Hij is eerlijk, komt oprecht en betrouwbaar over en weet waar hij over praat. Met goed gevoel gingen wij de koop aan en zijn nu de trotse eigenaren van een prachtige auto. Ik vond het prettig dat ik alle tijd kreeg om rustig na te denken en Paul er absoluut geen druk op legde. In de toekomst zal ik zeker weer bij PS Carcompany gaan kijken wanneer ik op zoek ben naar een andere auto.

Antwort von PS car company
kort geleden mijn droom auto bij Paul…
kort geleden mijn droom auto bij Paul gekocht.
Paul weet veel te vertellen over hetgeen hij verkoopt wat laat blijken dat hij zich er goed in verdiept. Ook na de ankoop is Paul te benaderen voor vragen en verdere info.

Antwort von PS car company
Aanrader! Eerlijke, aardige en fijne verkoper!
Vorig maand bij Paul een super mooie 5 serie gekocht. Bij aankomst verteld Paul meteen (de kleine dingen die een andere verkoper niet eens zou noemen). Voor mijn oude auto een 3 serie gaf hij een hele mooie en eerlijk inruil bedrag. Paul is ook qua communicatie een hele fijne verkoper die ook niet pusht bijv. als het kan zou ik mijn volgende auto zo weer bij hem kopen!! PS Carcompany zou ik iedereen aanraden!

Top service!
Recent heb ik bij Paul een Mercedes E Klasse gekocht. Zowel over de auto als over de service zeer te spreken! Paul is heel reactief en komt zijn afspraken na. Ik kan PS Car Company zeker aanraden.

Antwort von PS car company
wij hebben 17-02-2021 een ford c max…
wij hebben 17-02-2021 een ford c max gekocht bij pscarcompany.daar zij wij zeer tevreden over. paul is een vriendelijke man heel behulpzaam

Top bedrijf...
Vorige maand auto ingeruild en nieuwe gekocht bij dit bedrijf..
Keurige serieuze mannen,geen verkoopraatjes, eerlijk inruilbedrag, en een top auto teruggekocht, houden zich aan afspraken en zeer attent en meedenkend met de klant, kortom top bedrijf om je auto te verkopen en te kopen, dank Joey en Paul...

Betrouwbaar, Meedenkend, Vriendelijk.
Ongeveer 1,5 maand geleden een nieuwe auto aangeschaft bij PS car company. En ik had me geen betere service voor kunnen stellen! Ik ben geholpen door Paul, en bij hem draait het allemaal om het gevoel dat je als klant krijgt bij PS car company. Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt ook meteen gekeken naar een passende oplossing indien nodig. Ik ben blij dat ik mijn auto bij PS car company heb aangeschaft en ga voor de volgende auto zeker even de occasions checken hier! Aanrader!

Uitstekend
Snelle reactie, geen gladde praatjes zoals u die kent van bijna elke auto handelaar. U krijgt de service die u van een goede auto handelaar verwacht. Bij vragen word u altijd goed geholpen. Geen probleem over testrit maken e.d.
Auto's die bij dit bedrijf worden verkocht zijn in topstaat en is zeker een aanrader voor iedereen.

Youngtimer BMW
In november 2020 onze youngtimer BMW 525 gevonden bij ps car company bij Paul. Wij kunnen u Paul van harte aanbevelen.. alles klopt.. Paul is deskundig, oprecht, betrouwbaar.. Wanneer je een youngtimer voor het eerst koopt dan zoek je een partij waar je op kunt rekenen... En dat vind je dus hier..

Antwort von PS car company
Open en eerlijk bedrijf. Aanrader!
Een maand geleden een focus st gekocht bij Paul en Joey. Voorafgaand was de communicatie zeer duidelijk en open en de deal was snel gesloten. Paul was ten alle tijden bereikbaar en de commnicatie ging zeer soepel.
I.v.m. werk in buitenland kon ik de auto niet direct ophalen, dit was echter geen probleem voor hun. Ik kon de focus 3 a 4 weken later zonder problemen op komen halen.
De aflevering ging net zo soepel. Bij binnenkomst uiteraard een lekker bakje koffie en een gezellig praatje. en de auto stond er helemaal klaar voor!
Uiteraard het papierwerk in orde gemaakt, een foto gemaakt ter herinnering, en ik kon ermee de weg op!
In totaliteit een zeer goede ervaring. Zeer vriendelijke mensen. Heel goed en open contact en duidelijke afspraken. Zeker een aanrader!

Antwort von PS car company
Nuchtere en eerlijke verkoper met uitstekende service
Makkelijk bereikbaar, d.w.z. snelle en correcte communicatie. Afspreken voor een proefrit kon zonder problemen op een voor ons geschikt tijdstip. Een lekker nuchtere en eerlijke verkoper die een uitstekende service biedt. Hierdoor was de aankoop van onze auto een prettige ervaring.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.