PS car company Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

3 maanden geleden hebben wij een mooie Volvo XC40 bij Paul gekocht. Zoals gewoonlijk was Paul geduldig en gastvrij. Het vertrouwen wat hij ons geeft is bijzonder te noemen! Een eerlijk advies is veel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Belangstelling voor de Mini Coutryman Favoured. Afspraak voor een proefrit gemaakt en werden zakelijk en vriendelijk ontvangen. Na de proefrit de inruilwaarde van mijn AUDI Q5 besproken. Na één week b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen voorjaar waren wij op zoek naar een andere auto. Na een spontaan voorgesprek, hebben we Paul een vrij specifiek zoekverzoek gedaan. Binnen korte tijd had hij een fijn bij ons passende A3 g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Gebrauchtwagenhändler

Vom Unternehmen geschrieben

PS car company is een RDW erkend autobedrijf gespecialiseerd in premium occasions. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor automobielen. Kwaliteit afleveren, eerlijk zaken doen en tevreden klanten zijn de waarden waar wij voor staan!

Hervorragend

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hartelijk dank, blij met de mooie auto !

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze Mini Clubman bij PS Car Compagnie.
Paul is vriendelijk, professioneel en geeft uitstekende service.
Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan.

Elly en Johan Braamhaar

11. Mai 2022

Beste Elly en Johan,

Hartstikke bedankt voor de mooie review. Veel plezier nog van jullie schitterende Mini.

groetjes,

Zeer tevreden

2 maanden geleden zijn wij terecht gekomen bij PS Car Company voor onze Golf R. Vanaf het eerste moment erg fijn contact. Direct een proefrit kunnen maken. Paul is duidelijk en heel eerlijk over de informatie van de auto. Al met al zijn wij erg tevreden en raden wij dit bedrijf zeker aan!

24. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie auto met persoonlijke service!

Afgelopen maand heb ik bij PS Car Company een prachtige BMW 5 Touring gevonden, waardoor mijn eigen zoektocht naar een Duitse occasion gelijk overbodig werd. Vanaf het eerste moment tot en met de levering ben ik door Paul vriendelijk en uitstekend geholpen. Ik kreeg een goed inruilaanbod voor mijn oude auto en ben nu een blije bezitter van een mooie BMW!
Ik raad Paul's persoonlijke en oprechte service aan iedereen aan die een mooie auto zoekt!

15. März 2022

Beste Jubi,

Dank je wel voor de mooie review! Geniet van de schitterende 5 serie!

PS Car company

Afgelopen week hebben wij bij Paul de Nissan Qashqai gekocht. Wij zijn er zeer tevreden met onze nieuwe auto. Paul heeft ons goed geholpen en is zijn beloftes nagekomen. We rijden met veel plezier in onze nieuwe auto. Wij raden dit bedrijf zeker aan en zeer tevreden.
Bedankt Paul voor alles !!!

30. Januar 2022

Antwort von PS car company

Bedankt voor de mooie review familie Smaal, veel plezier van schitterende Qashqai!

groeten Paul

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn ontzettend blij met onze…

Wij zijn ontzettend blij met onze Renault Captur! Paul heeft ons goed geholpen met de zoektocht naar een auto die aan onze wensen voldoet.

7. Januar 2022

Beste Milana,

Dank je wel voor de mooie review. Veel plezier nog van de auto!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent service from PS Car Company!

Paul from PS Car Company was really helpful with the purchase of my car and promptly responded to all of my questions afterwards. He agreed to cover the costs of repairing a few minor issues I had with my car, proving the high level of service he provides to his customers even after they purchased a vehicle. Thank you once again!

1. Januar 2022

Dear Volkan,

Thanks for the review! Enjoy your wonderfull Mercedes!

Br,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk, professioneel en uitstekende service!!!

Kortgeleden hebben wij een VW Tiguan R Line gekocht. De klantgerichtheid, deskundigheid en serviceniveau is van hoog niveau, kortom heel GOED! We zijn zeer gecharmeerd van dit autobedrijf! Eigenaar/verkoper Paul heeft ons heel goed bijstaan met onder andere onze autokeuze, financiering voorwaarden en service mogelijkheden. We willen PS Car Company aan iedereen aanraden. Ga gerust langs en bespreek je wensen.

26. Dezember 2021

Beste Kerem,

Bedankt voor de mooie review, veel plezier nog van de schitterende Tiguan.

Supertevreden en goed geholpen

Supertevreden en goed geholpen. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen want we hebben een geweldige ford kuga gekocht waar we heel tevreden mee zijn.

21. Dezember 2021

Beste Familie Schunko,

Dank jullie wel voor de mooie review en geniet van de schitterende Kuga!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Laatst een mooie witte Kia Picanto…

Laatst een mooie witte Kia Picanto gekocht. Super auto, rijdt heerlijk, helemaal schoon, geen krasjes of deukjes niks. Ben er heel erg tevreden mee. Goede en betrouwbare service !

Een echte aanrader :)

7. November 2021

Beste Eymen,

Dank je wel voor de mooie review. Heel veel plezier nog van de auto!

TOP BEDRIJF!!!

Afgelopen week mijn pre facelift focus st
Omgeruild bij Paul voor een facelift model 2015.Bij de eerste kennismaking al een goed gevoel en prettig gesprek.
Paul was eerlijk en heeft alles goed uitgelegd en vertelt over de auto,kreeg een goede prijs voor mijn oude auto en de service voor mijn nieuwe auto was ook allemaal top geregeld

Dus voor een mooie betrouwbare occasion raad ik PS CarCompany aan

Groetjes Roy

31. Oktober 2021

Beste Roy,

Dank je wel voor de mooie review, heel veel plezier met je super dikke Focus ST!

groetjes,

Tevreden klant!

Deze maand een Ford Fiesta st Line gekocht bij Paul. We kwam van ver en hadden dus wat vragen van te voren. Deze werden vlot via Marktplaats beantwoord en konden dus zo ook snel komen kijken. Na een proefrit de auto meteen mee kunnen nemen, wat dus super fijn was als je wat van verder komt. Er stonden nog heel wat andere leuke modellen auto's, dus zeker de moeite waard om te gaan kijken!

22. Oktober 2021

Beste Evelien,

Dank je wel voor de mooie review, nog heel veel plezier toegewenst van de Fiesta ST-line!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Paul is een auto liefhebber en dat merk je

Laatst een Ford Kuga gekocht bij Paul. Ik kon direct een proefrit maken. Eigenlijk vrij snel na de proefrit besloten de auto te kopen. Ten eerste omdat ik de auto zeer netjes vond en was wat ik zocht. Maar zeker net zo belangrijk was hoe Paul te werk gaat. Veel is mogelijk, vriendelijk en gewoon een goed gevoel. Ik hoop lang met de Kuga te rijden, maar mocht ik wat nieuws zoeken, ga ik hier zeker weer langs.

21. Oktober 2021

Beste Justin,

Dank je wel voor de mooie review en heel veel plezier nog toegewenst van de schitterende Kuga!

Een bezoek waard.

Was op zoek naar een andere auto en kwam via andere tevreden klant terecht bij PS, die op dat moment de auto had die ik zocht en ook nog eens een bijzondere uitvoering met weinig kilometers en voor een nette prijs. Na korte en prettige onderhandeling de koop gesloten. De aflevering en de behandeling gedaan door Paul waren een prettige ervaring. Is wel eens anders bij de arrogante houding van sommige autoverkopers. Al met al een aanrader.

3. Oktober 2021

Beste Cees,

Dank je wel voor de mooie review! heel veel plezier nog van de schitterende Tiguan!

Met persoonlijke aandacht

Afgelopen maand een mooie Ford Fiesta ST Line gekocht. Zeer prettig ontvangst door Paul en met persoonlijke aandacht legde hij alles goed uit. Ook de zaken die na de proefrit nog geregeld moesten worden, werden keurig opgelost, zodat we een week later trotse eigenaar zijn geworden van de Ford Fiesta.

2. September 2021

Beste John,

Hartelijk dank voor de mooie review! Veel plezier nog van de schitterende Fiesta!

Super fijn bedrijf!

Laatst heb ik een ford focus bij ps carcompany gekocht. Super blij mee auto is echt helemaal naar me zin. Werd er erg vriendelijk en eerlijk geholpen en ook de inruil van mij auto was super geregeld en dan werd de nieuwe auto nog bij mij thuis geleverd!!.
Als ik over een jaar of 3 weer wat anders wil kan je me zo weer verwachten!

19. Juli 2021

Beste Donny,

Dank je wel voor de mooie review, heel veel plezier nog met de Focus!

Open en transparant

Fijne ervaring, Paul is open en transparant, vertelt over het hoe en wat van de auto en laat zien hoe de inruilwaarde wordt bepaald.
Prettig zaken doen, snelle reacties, zeer behulpzaam en vriendelijk. Dankjewel Paul, mijn volgende auto koop ik zeker bij jou!

15. Juli 2021

Beste Ingeborg,

Hartelijk dank voor de mooie review! Nog heel veel plezier met de Hyundai.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer mooie nette ford focus station…

Zeer mooie nette ford focus station gekocht. Fantastisch mooi opgepoetst en schoon opgeleverd. Auto rijd als nieuw met een heerlijke automaat. Het contact met Paul ging heel gemakkelijk en duidelijk, gaf ons alle tijd om langs te komen wanneer wij konden voor een proefrit met een vriendelijke service.
Kort om een Top gozer !!
Aanrader om hier een auto te kopen.

14. Juli 2021

Beste Kevin,

Hartstikke bedankt voor de mooie review, veel plezier nog met de Focus!

(Alweer) Super service!

Onderstaande review geplaatst op 12-07-2021. Afgelopen week mijn 2de auto opgehaald bij Paul. En ook deze keer was de service perfect. De Volkswagen Golf GTE stond helemaal klaar en kom direct mee. Communicatie verliep soepel. Dus zeker een aanrader!

Paul weet de wensen goed te vertalen naar de juiste auto. Een mooie Opel Grandland X voor me geregeld die van alle gemakken is voorzien. Top service!!

12. Juli 2021

Beste Gydo,

Dank je wel voor de mooie review! Heel veel plezier nog van schitterende Grandland X!

Groeten,

Ford fiesta st gekocht

Ongeveer 3 weken geleden een ford fiesta st gekocht bij Paul. Ik ben erg goed geholpen en kreeg rustig de tijd om de auto te bekijken en een testrit te maken.

Ook het contact via de mail/telefoon was erg vlot en er werd snel gereageerd.

Ook was het mogelijk om de auto in de avond uren te bezichtigen wat erg fijn is.

Kortom een goed bedrijf met goede service en zeker een aanrader om bij Ps car company je auto te kopen!

Mvg,

Loran

9. Juli 2021

Beste Loran,

Dank je wel voor de mooie review en veel plezier nog met je super gave ST!

PS car company

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr