Vanmiddag super vriendelijk geholpen door Monique. Dit was bij Pronto Zoeterwoude. Alles is duidelijk en rustig uitgelegd. Topper deze vrouw. Ook nog een handgeschreven bericht Heel veel ple... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Hoge Rijndijk 313, 2382 AP, Zoeterwoude, Zuid-Holland, Niederlande
Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Goed en volledige geholpen. Samen met verkoopster nagedacht over andere mogelijkheden. Soepel contact.
Snelle afhandeling van bestelling. Meubels op voorraad.
Gezellig en hele goede uitleg. Monique was echt top.

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Uitgebreide keuze, goed geholpen door Ilse.
Sanne heeft ons uitstekend geholpen dank daarvoor
Vriendelijk bij binnenkomst.Ziet gelijk of we hulp nodig hebben.We hebben specifieke wensen.Luistert aandachtig.Komt zelf met opties.Laat sommige banken in het echt zien hoe ze er uit kunnen zien. Hoort gelijk aan onze wensen wat we wel/niet willen. Monique legt alles uitgebreid uit. Herhaalt alles nog een keer ah eind. Geeft veel tips wat er allemaal mogelijk is. Je merkt dat ze veel ervaring heeft, heel fijn dat ze deze ervaring ook deelt
Goede uitleg. Jammer dat we bij het meubel de onderhoudsflesjes moesten betalen, dat vind ik geen service!

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
De verkoopster 👩💼 Sanne van Pronto Zoeterwoude is een aanwinst voor het bedrijf heeft geduld en luistert goed naar de wensen van de klant en geeft ook goede tips het was een goede service.
Sanne bedankt 🙏
Aardige medewerkster die goed meedacht met onze wensen
Na een aantal jaren wikken en wegen, niet wetend wat we nu precies wilden, werden we enorm goed geholpen door de verkoopster van pronto, die ons duidelijk maakte wat de keuzes waren, waar we op moesten letten, wat de mogelijkheden waren.. na het bezoeken van zeker 20 winkels voelde dit gewoon als: dit klopt🙂

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Super vriendelijk geholpen en een prachtige bank gekocht en februari 2025 werd deze geleverd. Al snel merkte ik dat er heel snel lussen in de bank kwamen, door bv een haakje aan mijn nagels of door mijn ring en armband. Balen natuurlijk dus geen sieraden meer op de bank dragen want, dat kan die stof niet hebben. Jammer want een bank moet wel iets kunnen hebben lijkt me. Ook heel snel, met 4 weken begon de bank een soort te rullen. De stof werd al lelijk. Toch maar gemaild maar in alles dekken ze zichzelf in, sieraden is logisch dat dit kan haken werd gezegd, dus al onze visite moet hun sieraden nu af als ze bij ons op de bank willen zitten(?!) Ik mocht geen kleden op de bank leggen want, daardoor ging het ook rullen en uiteindelijk lag het aan de luchtvochtigheid in ons huis, dat was te laag of te hoog. Echt de grootste flauwekul kreeg ik terug gemaild, in alles was het onze schuld. (Mijn inziens gaven ze daar indirect mee aan dat de stof eigenlijk van slechte kwaliteit is, als je trots en zeker bent over je product dan doe je wat met een klacht!). Heb uiteindelijk een machientje gekregen voor de pluis oid maar dat hielp niet. Nu een jaar later zien de stof er slecht uit. Ik heb het maar gelaten omdat het een gebed zonder einde bleek te zijn met Pronto, niemand daar nam het serieus of wilde de moeite doen om langs te komen oid. Voor ons absoluut geen Pronto meer. Wel jammer want, de bank, op de bekleding na, is verder wel goed.

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Vanmiddag super vriendelijk geholpen door Monique.
Dit was bij Pronto Zoeterwoude.
Alles is duidelijk en rustig uitgelegd.
Topper deze vrouw.
Ook nog een handgeschreven bericht
Heel veel plezier met jullie nieuwe stoelen en lamp.
Dit vonden wij zeer attent.

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Fijn geholpen, vriendelijk personeel, denken erg goed mee.

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Goede ervaring, vriendelijk, sociaal, ervaren. Duidelijk.

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Pronto Wonen, Rijneke Boulevard Zoeterwoude! Vanaf het eerste moment zijn we super goed geholpen met een deskundig advies.
Het uitzoeken van onze bank was best een uitdaging, maar dankzij de professionele begeleiding van adviseur Willemijn hebben we precies de juiste keuze kunnen maken. Er werd echt met ons meegedacht over comfort, stijl én praktische zaken.
Ook bij het uitzoeken van accessoires kregen we fijne tips, en nam adviseur Willemijn alle tijd om spullen bij elkaar te zoeken, waardoor alles mooi op elkaar afgestemd is. Wat we extra bijzonder vonden, was dat de stylist uitgebreid de tijd nam om samen met ons te zoeken naar de perfecte kleur die paste bij het staaltje behang dat we hadden meegenomen. Dat gaf ons echt vertrouwen in onze keuzes!
Kortom: vriendelijk personeel, deskundig advies en een winkel waar echt aandacht is voor de klant. Wij komen hier zeker terug en raden Pronto Wonen van harte aan!

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Onlangs ben ik met mijn ouders geweest voor 2 bankstellen en 4 eetkamerstoelen. Wat zijn wij leuk geholpen door Willemijn! Ze denkt heel goed mee met alles en geeft goed advies. En ze was zeker niet opdringerig. Het was echt een feestje om op deze manier meubels uit te zoeken voor mijn ouders. Inmiddels zijn ze geleverd en hebben ze er enorm veel plezier van. Goede kwaliteit meubels.
Bedankt Willemijn en Pronto Zoeterwoude!

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
We zijn super goed geholpen door Willemijn ze nam alle tijd wat we fijn vonden je koopt niet elke dag een hoekbank.

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Op 2 januari jl. heb ik een kast gekocht en betaald en kreeg min of meer de verzekering dat ik diezelfde dag een berichtje voor de bezorging mocht verwachten van de vervoerder, een extern bedrijf. Dit omdat de kast uit voorraad geleverd kon worden. Die vervoerder nam na ruim een week ongeveer contact op en ik kreeg ook vrij snel een link waarmee ik de bezorging kon volgen. Ik snap dat ik niet direct een berichtje krijg, het was heel slecht op de weg en zo, maar zeg dan niet van die dingen, zo jammer. Maar ik had dus een link en de kast zou 19 januari gebracht worden, ware het niet dat ik die ochtend een zeer arrogant mailtje kreeg met de mededeling dat de verkeerde kast naar de vervoerder was gestuurd en de levering niet doorging. Daar zat ik met mn eettafel en aanrecht vol serviesgoed. Ik heb maar gebeld en aangegeven dat ik het waardeloos vond zoals ze met hun eigen gemaakte fouten omgaan......hoe kan je de verkeerde kast naar de vervoerder sturen, n.b. uit voorraad. Vandaag de 26e bijna 4 weken na aankoop en betaling is de kast geleverd en de vervoerder verdient een grote pluim, dat wel. Zo zie je maar dat verkooppraatjes vaak gestoeld zijn op onwaarheden, nogmaals erg jammer. Ik moet ook zeggen dat ik het telefonische contact met Pronto wel als prettig heb ervaren, dat komt omdat de afspraken toen ineens wel werden nagekomen, en heb ook nog 10% korting gekregen en dat bedrag is ook al op mijn rekening gestort, dat dan weer wel

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Na 3 reparaties door de Fa Oranje waren we er klaar mee, geen vertrouwen meer in ons bankstel .Pronto Zoeterwoude nam ons gelukkig serieus.De manager ondernam meteen stappen en dit heeft geleid tot een herkeuze.we mochten een nieuwe uitzoeken .Top service en erg vriendelijk geholpen ook door Ilse die ons probleem had opgepakt.
Dank je wel we zijn erg blij met de oplossing.

Antwort von Pronto Wonen - Zoeterwoude
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.