We zijn netjes en correct geholpen door Anouk. Ze heeft alles duidelijk uitgelegd en wat er van ons verwacht werd maar ook wat wij konden verwachten van uit pronto wonen.
Unternehmen hat geantwortet
Netjes geholpen door Anouk en van goed en eerlijk advies voorzien. Nam alle tijd voor je en kon stoffen eindeloos mee naar huis nemen oom even bij mijn interieur te houden. Inmiddels 2 bestellingen ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deskundig, vriendelijk, eerlijk en goed woonadvies gekregen van Anouk bij Pronto in Soest. Erg blij met onze aankoop van de nieuwe bank.
Vom Unternehmen geschrieben
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Birkstraat 101, 3768 HD, Soest, Utrecht, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet! Toen we even rondkeken werden we aangesproken en werd er gezegd als we hulp nodig hadden we even een seintje moesten geven. Nou dat was al snel want we hadden eigenlijk al gelijk een keuze kunnen maken uit het uitgebreide assortiment. Sam heeft ons goed geholpen om, onder het genot van een kopje koffie, een bank samen te stellen.Sam is spontaan en vakkundig en neemt alle tijd voor je. Pronto is een complete zaak, met niet alleen meubels maar ook een groot aantal artikelen om je interieur gezellig te maken. Vriendelijke groeten Martin en Joke.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Fijne winkel, breed assortiment van mooie meubels. Goed geadviseerd, geen opdringerig gedoe in de winkel

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Mevrouw nam de tijd om alles goed uit te leggen, en was zeer vriendelijk.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Prettig geholpen met het kopen van een kast. Vriendelijk personeel.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Klantvriendelijk! Sam heeft ons geholpen met het bestellen van onze nieuwe eetkamer stoelen! Snelle levertijd. Wij zijn super tevreden!

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Een hele fijne meubelzaak met behulpzaam personeel
die nemen de tijd voor al onze vragen en werden dan ook zeer uitgebreid beantwoord, Sam de verkoopster die ons heeft geholpen is zeer deskundig en geeft hele duidelijke antwoorden op de vragen die je stelt denkt ook mee over de levering van hoe en wanneer er is geen enkele druk. Mvg John en Wil Jagerman

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Wij zijn door Perrie super goed en deskundig geholpen. Zijn open- en eerlijkheid heeft ons doen beslissen om een mooie eettafel en stoelen bij hun te bestellen. We zitten met smart te wachten tot het binnenkomt en wij mogen gaan genieten van onszelf aankopen.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Echt duidelijk en zeker klantvriendelijk

Goed advies en uitleg van Anouk. Veel keus

Antwort von Pronto Wonen - Soest
we waren op zoek naar een salontafel set en gingen naar pronto soest we zijn vriendelijk ontvangen door Sam en hadden een klik ze heeft ons geadviseerd en de koop gedaan het was een fijn bezoek Sam is een topper jan en truus oosterbroek

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Nadat we hadden gezegd dat we het personeel blij zouden maken met de aankoop van 8 eetkamerstoelen, werd ons door Samira (Sam) vriendelijk uitnodigend gevraagd of wij een kop koffie wilde. Zij gaf uitgebreid uitleg over het product en kon de order samen met ons rustig afronden aan een van de tafels in de winkel. Correct en niet opdringerig. Een prettige ervaring.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Vandaag een eettafel gekocht bij Pronto Soest. Mijn vrouw en ik zijn heel fijn geholpen door Sam. Ze dacht met ons mee en hield rekening met onze wensen.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Werden vriendelijk en vlot geholpen en kregen duidelijke info.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Wat een ontzettende fijne zaak! Vriendelijk personeel/behulpzaam/en meedenkend. Bedankt voor je hulp Sam!

Antwort von Pronto Wonen - Soest
We hebben een mooie kleine hoekbank uitgezocht.
Prettig geholpen door Sam.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Goed geholpen en meegedacht, duidelijke uitleg en klantvriendelijk. Jip, bedankt!
Afgelopen zaterdag een bank gekocht bij Pronto wonen Soest
Super goed geholpen en geadviseerd door Sam, ze kwam zeer aardig en enthousiast over en nam ook alle tijd voor mij uiteindelijk super goed geslaagd!
Bedankt Sam voor je advies en hulp
Groetjes Peter Klaas hartog

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Opzoek gegaan naar een eettafel met eetbank. Top geslaagd bij Pronto Soest. Geholpen door Sam, geweldig ervaring, prettig en begreep ons direct.
Een week later alles opgehaald.
Super blij dank aan Sam.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Supervriendelijk te woord gestaan door Anouk. Ze nam ruim twee uur de tijd voor me om tot een juiste keuze te komen.
Uiteindelijk de hele woon en eetkamer van nieuw meubilair voorzien. Nu vol spanning wachten op het uiteindelijke resultaat.

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Aardig personeel en veel keuze. Snelle service

Antwort von Pronto Wonen - Soest
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.