Pronto Wonen - Duiven Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Cartograaf 16, 6921 EZ Duiven, Gelderland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn vaste klant bij Pronto en worden altijd perfect geholpen. Service en kwaliteit zijn prima. Sebastian heeft alle tijd genomen en ons zoals gewoonlijk TOP geholpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mario heeft ons perfecte uitleg gegeven Zeer vriendelijke man neemt alle tijd.Je krijgt mooi eerlijk antwoord.Een dikke 10 voor deze meneer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Recent hebben wij hier een nieuwe bank en eetkamerstoelen gekocht. We zijn uitstekend geholpen door adviseur Raymond, hij nam alle tijd voor ons en gaf deskundig advies. Absolute aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne winkelervaring. We hebben eerst rustig kunnen rondkijken in de winkel en vervolgens zijn we erg goed geholpen door verkoper Mario. Hij nam alle tijd om ons rond te leiden, onze vragen te beantwo... Mehr ansehen

1. Haushaltswarengeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Möbelzubehör
  4. Möbelgeschäft
  5. Sofageschäft

Über Pronto Wonen - Duiven

Vom Unternehmen geschrieben

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Cartograaf 16, 6921 EZ, Duiven, Gelderland, Niederlande

Alle Bewertungen

825 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Klantgericht

Heel behulpzaam fijn geholpen door Luuk!
Neemt de tijd geeft duidelijk advies

19. Juli 2026

Antwort von Pronto Wonen - Duiven

Bedankt voor je 5-sterrenreview, Marjolein!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, gezellig geholpen door Mario.

18. Juli 2026

Antwort von Pronto Wonen - Duiven

Hartelijk dank voor je review, Peggy!

TOP winkel

We zijn vaste klant bij Pronto en worden altijd perfect geholpen.
Service en kwaliteit zijn prima.
Sebastian heeft alle tijd genomen en ons zoals gewoonlijk TOP geholpen.

13. Juli 2026

Hi Jac,
Hartelijk dank voor je review! Wij wensen je veel plezier met de aankopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mario heeft ons perfecte uitleg gegeven…

8. Juli 2026

Hi,
Hartelijk dank voor je review! Mooie complimenten voor onze collega Mario. Veel plezier met jullie aankoop!

Absolute aanrader!

21. Juni 2026

Hi Ersin,
Hartelijk dank voor je review en complimenten voor onze collega Raymond. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Heel goed geholpen door Mario

Heel goed geholpen door Mario. Hij denkt echt met je mee.

19. Juni 2026

Hi Claudia,
Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn geholpen

Ik ben vandaag geholpen door Mario. Super fijn geholpen. Duidelijk en eerlijk advies.

13. Juni 2026

Hi Lot,
Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier met je aankopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk personeel. Goed advies.

Vriendelijk personeel. Er werd rekening gehouden met besteding van de waardebon. Goed advies over de lampen.

12. Juni 2026

Hi,
Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met de lampen!
Team Pronto Wonen Huissen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn goed geholpen door Mario

Wij zijn goed geholpen door Mario, veel geduld en goeie uitleg!

5. Juni 2026

Hi Karel,
Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier met je aankopen.

Service Mario

Ik ben door Mario geholpen. Het was een heel fijn gesprek, koffie gekregen, en we zijn heel goed geholpen. We komen zeker vaker terug bij pronto. Hele goede service

31. Mai 2026

Hi Nathan,
Dank je wel voor je 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen. Veel plezier met jullie aankoop!

Door Mario geholpen

Door Mario geholpen, super fijne service!

26. Mai 2026

Hi Melissa,
Hartelijk dank voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben super goed geholpen door…raymond

Ik ben super goed geholpen door verkoper Raymond!! Super mooie en gezellige winkel, echt een aanrader!

22. Mai 2026

Hi Dewi,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat je goed bent geholpen door onze collega Raymond. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit meer Pronto wonen

Enige tijd geleden een relax fauteuil gekocht. Er expliciet bij gezegd dat er een accu bij moet zitten omdat we geen snoeren door het huis kunnen hebben. Bij binnenkomst zit er geen accu bij. Direct gebeld en de verkoper verklaard dat dit niet gezegd is en er een accu bijgekocht moet worden a
€ 300. Dus we kunnen nu een motor erbij kopen of we kunnen 50% van de aankoopprijs terug krijgen bij inleveren stoel die bijna €1600 gekost heeft. Wat een aanfluiting die zaak. Nooit meer Pronto wonen!

Up-date: contact gehad met Pronto Wonen en er is een oplossing gevonden.

14. Februar 2026

Antwort von Pronto Wonen - Duiven

Beste, wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is uiteraard niet de bedoeling. We kijken dit graag voor je na om te zien wat er precies is afgesproken en wat we hierin kunnen betekenen. Zou je ons een mail willen sturen via service@jansentotaalwonen.nl onder vermelding van het ordernummer? Dan kijkt onze serviceafdeling graag mee. Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Wat een fijne hulp

Mario heeft ons uitstekend geholpen met het uitzoeken van een mooie bank. Wij vonden het hartstikke fijn dat hij meehielp met de indeling van onze woonkamer, waardoor we de juiste keuze konden maken! Mario vanuit hier ontzettend bedankt!

31. Dezember 2025

Antwort von Pronto Wonen - Duiven

Hi Brian, heel erg bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en een mooie bank hebt uitgekozen. Veel plezier met jullie nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Erg behulpzame verkoopster prima.

Erg behulpzame verkoopster die alles rustig heeft uitgelegd, ze heeft alle tijd voor ons genomen. Ben wel tevreden met de service, alleen de levertijd van de bank vind ik wel extreemlang. Wij moeten rekening houden met 16 weken levertijd?

7. Dezember 2025

Hi Berry,
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie prettig zijn geholpen.

Ik begrijp dat wachten lang duurt en dat dit vervelend kan zijn. Dit zijn de levertijden van deze bank. Je ontvangt van ons een bericht wanneer de bank binnen is! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Aankoopervaring

Zijn netjes en vakbekwaam geholpen door Mario (Pronto Duiven)

10. Dezember 2025

Antwort von Pronto Wonen - Duiven

Hartelijk dank voor je review!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr