Unternehmen hat geantwortet
Albumy i fotoksiążki można bardzo wygodnie samodzielnie komponować. W każdym czasie dostępny ktoś na czacie, kto służy pomocą. Zamówienie z gwarancją dostarczenia na Święta zostało zrealizowane ale na... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stwórz fotoksiążkę według własnego pomysłu! W projektowaniu pomogą Ci gotowe szablony na każdą okazję oraz prosty w obsłudze edytor. Zapewniamy, że Twoje wspomnienia zostaną wydrukowane z dbałością o najmniejsze detale.
Słoneczna 16, 40-136, Katowice, Polen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Szybka realizacja, przesyłka dobrze zapakowana, piękne wykonanie fotoksiążek.

Antwort von PRINTU
Super jakość, szybka wysyłka, na pewno nie raz tam jeszcze zamówię

Antwort von PRINTU
Możliwość ustawienia zdjęć wg własnej koncepcji i własnej kolejności, plus szybka dostawa

Antwort von PRINTU
bardzo pięknie spakowane zamówienie, dobrze zabezpieczone, ładna jakość zdjęć

Antwort von PRINTU
Chcę podziękować firmie Printu nie tylko za niezwykłą jakość albumu, dobrze, intuicyjnie skonstruowaną aplikację pozwalającą na bardzo indywidualny kształt stron ale przede wszystkim, że potraktowaliście poważnie naszą potrzebę by fotoksiążka zdążyła na konkretną datę uroczystości. Był to naprawdę akt dobrej woli z Waszej strony za który jestem ogromnie wdzięczna. I zgadnijcie co... na uroczystości robiliśmy kolejne zdjęcia więc powstanie kolejna fotoksiążka! Już nie podróżnicza jak ta obecna ale oddająca klimat rodzinnej uroczystości. Zamierzam też sięgnąć do dawnych zdjęć dzieci i każdemu zrobić książkę o minionych latach. Drogie Printu, dużo wspólnej pracy przed nami!

Antwort von PRINTU
Bardzo dobra jakość druku, nawet małe zdjęcia bardzo wyraźne. Sam proces tworzenia bardzo intuicyjny, prosty. Duży wybór szablonów daje dużo możliwości wyboru. Efekt końcowy rewelacyjny.Polecam wszystkim, którzy się zastanawiają....warto!

Antwort von PRINTU
Zdjęcia w bardzo fajnej jakości (matowe)! Ładne, estetyczne pudełko. Czas realizacji bardzo sprawny! Polecam! Pozdrawiam 😊

Antwort von PRINTU
Książka, którą otrzymałam jest piękna. Zdjęcia są bardzo wyraźne, a tego się najbardziej obawiałam. Cudna. Bardzo dziękuję!

Antwort von PRINTU
Piękny ;) babcia zachwycona. Polecam!!! Szybka realizacja i super promocje.

Antwort von PRINTU
Bardzo dobra jakość , szybka dostawa , przejrzysty program do tworzenia foto książki

Antwort von PRINTU
Bardzo dobra jakość wydruku, piękna fotoksiążka i przemiły kontakt z ludzkim podejściem do klienta. Polecam!

Antwort von PRINTU
Chcąc skorzystać z promocji czułam presję czasu, a słabo mi idzie w pracy na komputerze, natomiast tutaj spotkałam się z sympatycznym przyjęciem przez Panią Patrycję, została mi udzielona pomoc i cały czas Pani Asia czuwała nademną gotowa z radą.
W efekcie 2 różne albumy fotoksiążki wyszły pięknie, jestem bardzo zadowolona.

Antwort von PRINTU
Bardzo latwe projektowanie, bardzo szybka produkcja i wysylka, estetyczny produkt.

Antwort von PRINTU
W zeszłym roku kalendarz był dużo lepszej jakości. Tym razem dostałam kalendarz z wyblakniętymi zdjęciami, dodatkowo zdjęcia są niewyraźne. Mam porównanie z poprzednimi latami, gdzie wysyłałam zdjęcia tej samej jakości. W tym roku jestem niezadowolona z zamówienia. Siostra zamawiała i ma takie same wrażenia. Plus za szybką realizację, jednak w następnym roku będę szukała już innego wykonawcy do tego prezentu.

Antwort von PRINTU
Mam mieszane uczucia. Sam przebieg tworzenia fotoksiążki był łatwy i przejrzysty. Rozczarowała mnie ostateczna cena podczas składania zamówienia. Była wyższa niż ta która początkowo widniała przy wybranym przeze mnie szablonem fotoksiążki (pomimo zastosowania dodatkowo kodu rabatowego). Sama fotoksiążka w porządku, ale również bez zachwytu.

Antwort von PRINTU
Po raz pierwszy tworzyłam fotoksiążkę i nie sprawiło mi to trudności .
Oferta jest bogata, jest w czym wybierać.
Jedynym minusem było to, że nie wszędzie mogłam nanieść zmiany w gotowej treści....

Antwort von PRINTU
Przepiękna foto książka na prezent dla dziadków. Serdecznie polecam

Antwort von PRINTU
Bardzo dobry jakościowo produkt. Kalendarze, które zamówiłam jako prezent dla bliskich spełniły w 100% moje oczekiwania. Piękne! Polecam.

Antwort von PRINTU
Najlepiej wydane pieniądze. Piekne ksiazki. Super łatwa aplikacja, bardzo intuicyjna.
Polecam.

Antwort von PRINTU
Wybrany kalendarz na dzien babci był wyborem idealnym. Nie moglam wymarzyc sobie lepszej reakcji na ten prezent. Dziekuje za piękne wykonanie, realizacje oraz zapakowanie ❤️

Antwort von PRINTU
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.