Colorland Bewertungen 351

TrustScore 4 von 5

4.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wymienię punktowo: 1. Jedna z niewielu stron, gdzie mogę wywołać zdjęcia nie w formacie JPG. 2. Dobra cena. 3. Bardzo dobra wyrazistosc kolorów. Wiem, że to w dużej mierze zasługa telefonu, al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fotosiążkę można było zaprojektować samemu w bardzo łatwy, intuicyjny sposób. Jest naprawdę świetnej jakości, znacznie lepszej niż sobie wyobrażałam, a cena była wyjątkowo niska 😊 Dodatkowo czas wysy... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brak możliwości zmiany rozmiaru fotoksiążki. Jest to bardzo rozczarowujące. Stworzyłam trzy książki i dopiero na koniec jak już były gotowe do druku zobaczyłam, że wybrałam 20x20 czyli najmniejszy roz... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fotodruck-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Fotoksiążka z Twoimi zdjęciami już za 25 zł, fotokalendarz z 13 kartami za jedyne 29 zł. Setki gotowych szablonów do projektowania, zobacz jakie to proste jeszcze przed zakupem.

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

351 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Najlepsza pamiątka

Od lat zamawiam foto książki, kalendarze i odbitki na colorland.pl. Swoboda i łatwość w projektowaniu, wiele możliwości, ogromny wybór dodatków, szablonów i świetna jakość to to co wyróżnia tę firmę. Jestem znów bardzo zadowolona i zawsze polecam.

13. April 2026

Antwort von Colorland

Bardzo nam miło – dziękujemy za ocenę!

Ładne i jakościowe fotoksiążki

Bardzo dobra jakość wykonania, estetyka książki, gama kolorystyczna oraz różnorodność w elementach graficznych i łatwość projektowania w edytorze.

13. April 2026

Antwort von Colorland

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa oraz 5 gwiazdek.

Fotoalbum…

Sposób przygotowania fotoalbumu jest bardzo łatwy, intuicyjny.
Jakość wykonania jest bardzo dobra. Dostawa szybka.
Jestem bardzo zadowolona. Skorzystałam już trzeci raz z Colorland i nie żałuję:)

7. April 2026

Antwort von Colorland

Serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę ⭐ Zapraszamy ponownie.

Szybka dostawa

Szybka dostawa, dobra jakość, przystępna cena

1. April 2026

Antwort von Colorland

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 To dla nas ogromne wyróżnienie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystkie produkty zawsze bardzo…

Wszystkie produkty zawsze bardzo wysokiej jakości, szybki czas realizacji i ogromny wybór, każdy znajdzie sposób na zatrzymanie wspomnień w obrazie

2. April 2026

Dziękujemy za poświęcony czas i wystawienie 5-gwiazdkowej opinii ⭐

Wymienię punktowo

Wymienię punktowo:
1. Jedna z niewielu stron, gdzie mogę wywołać zdjęcia nie w formacie JPG.
2. Dobra cena.
3. Bardzo dobra wyrazistosc kolorów. Wiem, że to w dużej mierze zasługa telefonu, ale wywołać też trzeba umieć.
4. Szybka dostawa.
5. Dobrze zapakowane i nic się nie uszkodziło.
6. Dziękuję bardzo za uwagę.

9. April 2026

Antwort von Colorland

Dziękujemy za miłą i szczegółową opinię i poświęcony czas 🙂

Super sklep

To moje kolejne zamówienie w tym sklepie. Mogę go polecić z czystym sumieniem.
Łatwość obsługi, dobra jakość materiałów i szybka dostawa. Same plusy.

10. April 2026

Antwort von Colorland

Dziękujemy za dobrą ocenę i zaufanie 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wysoka jakość zamówionych produktów

Wysoka jakość zamówionych produktów, szybka realizacja, bardzo dobra komunikacja o kolejnych etapach realizacji zamówienia. Jak zwykle wszystko w porządku. Złożę kolejne zamówienia w tym miejscu.

4. April 2026

Antwort von Colorland

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek 🌟 To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy.

OK poleca

szybka realizacja dobra cena

30. März 2026

Antwort von Colorland

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂 Zapraszamy ponownie.

Colorland jest niezawodny

Firma, która realizuje zamówienia w sposób błyskawiczny, projekty robi się intuicyjnie, olbrzymią bazą opcji do wyboru (tła, szablony, układy zdjęć, maski itp). Projekty są zawsze świetnie zrealizowane, a obsługa klienta działa bez zarzutu

23. März 2026

Antwort von Colorland

Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz pozytywny komentarz.

Realizacja na 5 !

Sprawna, szybka i zgodna z oczekiwaniem realizacja zamówienia.

30. März 2026

Antwort von Colorland

Serdecznie dziękujemy za tak wysoką ocenę naszej pracy.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr