Jeg bestilte toner for over tre uger siden. Pakken er registreret i BRings app, men stadig ikke indleveret til Bring. Jeg har kontaktet 'kundeservice' tre gange og de svarer efter et par dage at de se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte noget toner. God pris! Der var lidt leveringstid, som jeg var lidt udfordre af (job om skulle være færdig) Skrev til kundeservice. Lynhurtig opfølgning af den sødeste og mest hjælpsomme kunde... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
PrinterSupply er en dansk virksomhed, som tilbyder printertilbehør, herunder printertonere, blækpatroner, samt labels, etiketter, tape til labelprintere m.m. Vi har mere end 20 års erfaring med printersupplies. Vi tilbyder prisgaranti på alt du finder i vores webshop og fri fragt over kr. 549,- Du kan til enhver tid ringe til os eller sende en e-mail, så sidder vores hjælpsomme kundeservice klar til at hjælpe dig.
Jernholmen 38, 2, 2650, Hvidovre, Dänemark
- kundeservice@printersupply.dk
- printersupply.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hurtig & professionel
Lynende hurtig levering. Super venlig og professionel service. Hvad kan man forlange mere af en leverandør.
Super søde og hjælpsomme
Super søde og hjælpsomme, & rigtig gode priser på deres patroner !
Vi handler her igen. :-)
Tak PrinterSupply.dk for en ovenud god kundeservice!
Fin hjemmeside med let handel til en fornuftig pris. Blev yderligere ringet op for et venligt alternativt tilbud. Udførte en fin aftale. Ved levering ligneden det desværre at pakken var snittet op, så nogle af varerne var væk/faldet ud. Ved henvendelse til PrinterSupply (som jeg ikke mener har skyld i forholdet) var der fuld forståelse og venlighed. De sendte straks en ny pakke med alle dele + bonus chokolade. TAK for super service! Sådan en god oplevelse får en til gerne at vil vende tilbage næste gang behovet for nyt blæk til printeren opstår :)

Antwort von PrinterSupply - toner og blækpatron
printerpatronerne som blev væk.
Jeg bestilte printerpatroner den 7.05 og rykkede for dem 8 dage senere , hvor de bad mig kontakte bring som oplyste at de ikke havde modtaget pakken fra Printersupply. De bad mig venten dag og se om pakken dukkede op. 12 dage efter bestillingen modtog jeg en mail og jeg gerne ville have pakken efterlyst 🤣🤣👏👏
Så annullerede jeg ordren. God sommer!

Hurtig og nemt
Intet at sætte en finger på!
Intet at sætte en finger på!
Køber der igen næste gang.
Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales. Godt produkt. Brugervenlig hjemmeside. Rimelig pris og tak for den lækre chokolade i pakken. Service!!!
Mega godt produkt
Nem hjemmeside at finde ud af, Mega godt blæk og fik en gave med i pakken, så det var bare en mega god oplevelse. Ikke sidste gang jeg køber der fra.
Super service og hurtig levering, er meget tilfreds.
Fantastisk service og laveste priser
Fantastisk service og laveste priser.
Jeg fandt Printersupply på nettet og de havde de bedste priser.
Jeg valgte deres miljøvenlige toner og de fungerer ligeså godt som de originale, bare til en brøkdel af prisen. Jeg helt vender helt sikkert tilbage.
Holder ikke leveringstiden
Selvom deres hjemmeside står levering 1-2 dage, så har de ikke varen hjemme. De måtte annullere min ordre efter 20 dage, da de ikke kunne skaffe varen. Lagerstatus på deres hjemmeside er stadig 1-2 dage, selvom de ikke kan levere.

Fantastisk ekstraordinær service
Fantastisk service udover al forventning. Min pakke blev væk og uden problemer blev den erstattet.
Kan kun anbefale andre at ligge deres indkøb på denne webshop
Havde bestilt 5 originale blækpatroner
Havde bestilt 5 originale blækpatroner
Sælger ringede tilbage med et godt tilbud, som jeg takkede ja til.
Der skete en misforståelse, som jeg påpegede, havde service afdelingen, i røret med det samme og de tilbageførte det beløb, det drejede sig om, med det samme.
Det er ikke sidste gang jeg handler der og jeg kan kun anbefale dem på det varmeste.
Carl P N
Super god service
Super god service. Et par af mine bestilte varer var i restordre, og bliver efterleveret. I mellemtiden opgraderede de min bestilling til en endnu bedre udgave, så jeg ender med at få mere for mine penge. De kontaktede mig telefonisk med besked, så top anbefalinger herfra.

Fantastisk service og pris
Fantastisk service og pris. Blev ringet op og fik tilbudt en miljøvenlig printerpatroner i XL.
Oprettelse af bruger login drillede, så min pakke blev sendt til default adresse og ikke hvad jeg tidligere i processen havde valgt. Ved henvendelse til printersupply blev en virkelig bemærkelsesværdi energi kastet efter at få min pakke frem til den ønskede post-shop.
Tillige blev jeg i processen kontaktet med et attraktivt tilbud, der betød at jeg fik to tonere leveret for prisen på en.
What's not to like?
Det fungerede bare
Vi bestilte en printerpatroner men da vi hentede brevet var det revnet og printerpatroner forsvundet. Da jeg ringede til firmaet for få dem til at anmelde det til PostDanmark sendte de straks en ny patron og et lille stykke chokolade. Hvor var det sødt det var jo ikke deres fejl men post danmark der havde mistet patronen. Super kundeservice og patronen kom allerede dagen efter.

god service :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.