Jeg bestilte toner for over tre uger siden. Pakken er registreret i BRings app, men stadig ikke indleveret til Bring. Jeg har kontaktet 'kundeservice' tre gange og de svarer efter et par dage at de se... Mehr ansehen
Fin hjemmeside med let handel til en fornuftig pris. Blev yderligere ringet op for et venligt alternativt tilbud. Udførte en fin aftale. Ved levering ligneden det desværre at pakken var snittet op, så... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oprettelse af bruger login drillede, så min pakke blev sendt til default adresse og ikke hvad jeg tidligere i processen havde valgt. Ved henvendelse til printersupply blev en virkelig bemærkelsesvær... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
PrinterSupply er en dansk virksomhed, som tilbyder printertilbehør, herunder printertonere, blækpatroner, samt labels, etiketter, tape til labelprintere m.m. Vi har mere end 20 års erfaring med printersupplies. Vi tilbyder prisgaranti på alt du finder i vores webshop og fri fragt over kr. 549,- Du kan til enhver tid ringe til os eller sende en e-mail, så sidder vores hjælpsomme kundeservice klar til at hjælpe dig.
Jernholmen 38, 2, 2650, Hvidovre, Dänemark
- kundeservice@printersupply.dk
- printersupply.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Det har været en dejlig oplevelse ind…
Det har været en dejlig oplevelse ind til videre.
Bestilte noget toner
Bestilte noget toner. God pris! Der var lidt leveringstid, som jeg var lidt udfordre af (job om skulle være færdig) Skrev til kundeservice. Lynhurtig opfølgning af den sødeste og mest hjælpsomme kundeservice jeg har oplevet - og pakken når frem så jeg kan nå mit job. 10 Stjerner til kundeservice.
Stort udvalg og billige priser på…
Stort udvalg og billige priser på original toner.
Venlig kundeservice, hurtig levering og chokolade 😋
God service!
Super hjemmeside med masser af nyttige…
Super hjemmeside med masser af nyttige oplysninger til bestilling af printerpatroner, hurtig levering, kan varmt anbefales🙂
To patroner til pris for 1
To patroner - 1 gratis, fordi de er grønne. Nu får vi se holdbarheden, men det lover godt.
Det er nemt og hurtigt til fornuftige…
Det er nemt og hurtigt til fornuftige penge..
At firmaet er til at stole på.
At firmaet - Astrid - holdt, hvad de havde lovet på trods af, at der var problemer i starten. Alle henvendelser blev besvaret, og varerne blev leveret klar til brug.
Bestilte en ny patron til min printer
Bestilte en ny patron til min printer, og det var dejlig nemt at finde rundt på hjemmesiden. Der var hurtig levering og chokolade med i pakken.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her😉
Her køber jeg mine patroner fremover 😃
Her køber jeg mine patroner fremover 😃
Virkelig hurtigt levering, gode, billige patroner og super service.
Jeg er helt klart fortaler for PrinterSupply.
- Maria, København
Svindel og humbug
Bestilte original printer toner til min printer Fredag 16-01-2023 lige over middag, regnede så med at modtage toneren mandag 16-01-2023 i løbet af dagen, men blev istedet ringet op, om jeg ikke ville have en uoriginal i stedet for, hvilket jeg så takkede nej tak til.
Det holder bare ikke man bestiller en varer og regner med hurtig levering 1-2 dage stod der på ordrebekræftelsen, og så ringer de 3 dage efter og spørger om man ikke vil have noget uoriginalt bras i stedet for og kalder det et miljøvenligt alternativ.

Antwort von PrinterSupply - toner og blækpatron
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Vi havde ikke nået at få hentet vores pakke ml. jul og nytår. Jeg skrev til PrinterSupply at de nok ville få pakken retur, og at de gerne måtte sende den engang til. Da de syntes der var gået for lang tid, og pakken endnu ikke var kommet retur til dem, sendte de os en helt ny vare. Kanon service og kan varmt anbefales.
Billigt godt og hurtig…
Billigt godt og hurtig levering👍🏻👍🏻👍🏻
Super god service og hurtig levering…
Super god service og hurtig levering kan klart anbefales.
Professionelt og effektivt
Professionelt og effektivt. Hurtig levering. Jeg kan kun anbefale printersupply.dk
Godt sted at handle Toner
Rigtig god kundeservice. Gode produkter og rigtig gode priser.
Det kan jeg godt anbefale.
Dejligt lige til og lige hvad der står…
Dejligt lige til og lige hvad der står på pakken... alt til min printer.
Super god service hele vejen igennem
Super god service hele vejen igennem. Blev guidet fra start til slut ved bestillingen af varen 👍
Kan til enhver tid anbefale at handle hos printersupply.dk
Sikke et firma
En fantastisk service, det er sådan noget der gør, at dagen er let, at komme igennem og stor taknemlighed herfra.
Venlig hilsen Jens Thomsen Grenaa
Helt klart mit foretrukne sted at…
Helt klart mit foretrukne sted at handle patroner.
Nogen af de laveste priser på markedet
Dejligt professionelt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.