Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Sent away for tickets to a football…
Sent away for tickets to a football game still waiting two days after I t finished no money returned sent lots of texts and emails no reply’s
Definitely a scam
Definitely a scam. No tickets, no reply to emails. Heartless charlatans.
Do not use they are a scam page and…
Do not use they are a scam page and should be brought down
Please please don't order tickets from…
Please please don't order tickets from this site. We have ordered 4 tickets for 2 separate games. Won't reply to emails or telephone calls. Total scam
Football tickets scam. Always check on Trust Pilot before you buy.
Paid for tickets months ago to be told that I would receive them 7-10 days before the game. The time is up, no tickets, no response to my emails. I should have looked on Trust Pilot first. I paid by cc so I’m hoping that my bank will give me my funds back.
SCAM
Scam. I paid £156 for 2 tickets, had an email confirming ticket purchase and that tickets would be dispatched 5-7 days before the game. No tickets and no reply to emails.
SCAM!
Paid £304 on 9 September for tickets for two different matches. First match has past, no tickets received and no response from several emails. I’ve emailed in an attempt to cancel tickets for up and coming match but no response.
Perhaps a scam, I hope not!
We have also bought tickets worth nearly £150 for Saturday, and no tickets have been received, also been trying to contact them for the last 3 days with no response.
Scam
Been trying to contact company last 72 hours paid £300 9 September no tickets have arrived and no response from think, looks like a scam