Pretaxi Bewertungen 48

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij maken inmiddels al een tijdje gebruik van Pretaxi en zijn daar erg blij mee. In de loop van onze vakanties is dit echt ons vaste taxibedrijf geworden. Het geeft ons een gerust gevoel dat we altijd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snel ter plaatse, vriendelijke chauffeur, enorm behulpzaam. We moesten terug gebracht worden naar België na autopech. Hij kwam met een grote taxi waarin we allemaal inclusief onze bagage konden.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ondanks dat we een tijd gereserveerd hadden moest ik helaas zelf bellen maar door goed ingrijpen van de taxicentrale waren we wel op tijd op onze bestemming mede door de taxichauffeur . En de ter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren weer door hele aardige chauffeurs gebracht en gehaald , altijd stipt op tijd ( en anders houden ze je netjes op de hoogte) En zeer behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader, top bedrijf!

1. Taxiunternehmen
  2. Omnibusunternehmen
  3. Kleinbus-Taxi-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Pretaxi is al jarenlang een bekende naam in de Eindhovense taxiwereld en dus ook een écht Eindhovens bedrijf. De missie van ons is om klanten zo betrouwbaar en veilig mogelijk te vervoeren in de omgeving, maar ook naar allerlei andere plekken. De bijbehorende visie van Pretaxi is transparantie, duidelijkheid en klantgericht handelen in alle zaken die er komen kijken bij een taxirit. De vaak groezelige naam van taxibedrijven willen wij proberen te veranderen. Zo is ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem leidend als het gaat om het betalen van de taxirit. Geen extra kosten komen bij de afrekening kijken. Mocht dit wel zo zijn, in uitzonderlijke gevallen, dan wordt dat direct en vooraf gecommuniceerd.

4.6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben meerdere keren gebruik…

We hebben meerdere keren gebruik gemaakt van pretaxi en iedere rit is uitstekend verlopen. De chauffer was stipt op tijd en dactht goed mee over onze bagage en opstapplaats in schiphol.

16. September 2025

Antwort von Pretaxi

Dankjewel voor je feedback en het delen van je ervaring. We waarderen het!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aan afspraken houden

Aan afspraken houden! Het bedrijf had per mail met ons afgesproken ons om 3uur op te komen halen. Nadat we eerst een half uur gewacht hadden kwam er nog een vertraging van een kwartier bij. Toen kwam busje 1 waar we niet allemaal in paste uiteindelijk 70 minuten na de afgesproken tijd kwam ook busje 2 en konden we vertrekken. Een excuus was nog te veel gevraagd ronduit asociaal. De prijs was 450,- waarvan 100,- aanbetaalt was vooraf ( maand ervoor al gereserveerd). Toen ze bus op de heenweg kwam moesten we verplicht 350,- contant betalen. Dit was volgends hun ook via de mail besproken wat dus totaal niet klopte. Maar achteraf bleek dus waarom want anders hadden we dus nooit zo lang gaan staan wachten.

Voor wie uit uiterste nood een taxi nodig heeft en dit bedrijf wil bellen. Ik zou een fiets huren!

12. Juli 2025

Antwort von Pretaxi

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat de rit niet is verlopen zoals afgesproken.

De vertraging op de ophaaltijd is ontstaan door onvoorziene verkeers- en planningsproblemen, waardoor het tweede voertuig later arriveerde dan gepland. Dat dit voor u vervelend en frustrerend is geweest, begrijpen wij en daarvoor bieden wij alsnog onze excuses aan.

Wat betreft het vervoer: bij groepen van deze omvang worden meerdere voertuigen ingezet. Het was vooraf bekend dat er met twee busjes gereden zou worden, maar helaas kwamen deze niet gelijktijdig aan.

Over de betaling willen wij graag duidelijkheid scheppen. Het totale bedrag van €450 was vooraf afgesproken, waarbij €100 aanbetaling reeds eerder was voldaan. Het resterende bedrag van €350 diende bij aanvang van de rit te worden betaald. Dat dit contant is gebeurd, is onderdeel geweest van de gemaakte afspraken. Als dit in de communicatie niet duidelijk genoeg is overgekomen, nemen wij die feedback serieus.

Wij betreuren het dat u onze service als negatief heeft ervaren en nemen uw opmerkingen mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Pretaxi

Helemaal top!

Het was een gok eerlijk gezegd, kende Pretaxi niet.
Mijn verwachtingen werden overtroffen, makkelijk online te boeken en meteen de prijs zichtbaar.
De chauffeur was ruim op tijd en heel aardig!
Later die avond dezelfde chauffeur en ook dezelfde fijne ervaring!! Volgende keer graag weer Pretaxi!!

6. Juni 2025

Dank je wel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr