Reddede ferien ved at møde op på virksomheden uden for åbningstid, for at udleverer varer, da det ikke kunne nå at blive sendt inden ferien. Absurd god service!
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har som aktiv idræts- og svømmelærer for voksne, som har været ikke-svømmere af mange forskellige årsager, handlet i Presenco Sport i mange år og købt svømmerekvisitter af bedste kvalitet og natur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produkterna motsvarade absolut vår förväntan och leveransen kom fort. Det var två leveranser vilket inte var helt tydligt men det beror nog på fraktleverantören. Fint att ha rabatt baserat på volym... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bedre beskrivelser på hjemmesiden ville være en fordel. Talte i stedet med en venlig person - men desværre kunne han ikke svare på nogle af mine spørgsmål omkring produkterne - det forventer jeg bedr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Presenco Sport A/S har siden 1977 været dedikeret til salg og vejledning i indkøbet af rekvisitter til idræt, sport, bevægelse og leg til foreninger, sportshaller, institutioner, klubber og virksomheder. Vi er en stribe erfarne medarbejdere, som arbejder meget tæt sammen med en lang række eksterne leverandører, herunder producenter, grossister, freelancere samt service- og IT-virksomheder.
Jernet 7, 6000, Kolding, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg var to gange blevet lovet af kundeservice, at varen ville blive sendt tirsdag d. 26/6, så jeg kunne have den d. 27, da jeg skulle afsted på ferie d. 29. om morgenen. Først torsdag d. 28. blev varen sendt og den kom først frem efter jeg var taget afsted fredag. Hvis jeg havde vidste det på forhånd, havde jeg ikke bestilt.

Antwort von Presencosport.dk
Lang leveringstid men ikke længere end jeg vidste i forvejen. god og hurtig kundeservice via mail. gode varer.

Antwort von Presencosport.dk
Modtog først en ordrebekræftelse 2 uger efter bestilling. Meget lang leveringstid på produktet, der ikke burde være skaffevarer.

Dag til dag levering.
Jeg bestilte en børne svømmevest om morgenen og den blev leveret
næste dags eftermiddag, det kalder jeg service.

Antwort von Presencosport.dk
Super nemt og hurtigt.. Super kundeservice.. Er yderst tilfreds og kan kun anbefale andre at handle her hos Presenco Sport.

Antwort von Presencosport.dk
Personalet har vaeret meget hjaelpsom. Mere end forventet. Det gjorde hele oplevelsen meget positiv.

Antwort von Presencosport.dk
Afgav bestilling på reservedel til tennis boldkanon onsdag eftermiddag.
Reservedelen ankom fra USA fredag formiddag......hold da op

Antwort von Presencosport.dk
Købte et spyd i maj sidste år og er stadig super glad for det. De leverede hurtigt og godt indpakket så det ikke fik slag på vejen :)

Antwort von Presencosport.dk
de er hurtig til at levere og huske at svare hvis de ikke har varen hjemme

Antwort von Presencosport.dk
Varer er altid klar, når man bestiller til afhentning.
Det samme gør sig gældende ved levering.
Det kører bare.

Gode oplevelser
God inspiration
Gode forsendelser og leveringer

Antwort von Presencosport.dk
En måned efter jeg har bestilt varer, skriver jeg og spørger til hvornår jeg får dem. Virkede som om, ordren var glemt. Dagen efter bliver jeg ringet op, hvor de først der fortæller den ene vare er i rest ordre, men vi bliver enige om de sender noget andet med. Dette er så ikke med alligevel da pakken kommer en fredag. Jeg ringer, og de siger det sidste så kommer mandag. Dette modtager jeg så først tirsdag... Den ene vare var også i en forkert farve, men gad ikke ringe igen!

Antwort von Presencosport.dk
Jeg syntes de er fantastiske , kan kun anbefale dem .

Antwort von Presencosport.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.