Presencosport.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reddede ferien ved at møde op på virksomheden uden for åbningstid, for at udleverer varer, da det ikke kunne nå at blive sendt inden ferien. Absurd god service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har som aktiv idræts- og svømmelærer for voksne, som har været ikke-svømmere af mange forskellige årsager, handlet i Presenco Sport i mange år og købt svømmerekvisitter af bedste kvalitet og natur... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterna motsvarade absolut vår förväntan och leveransen kom fort. Det var två leveranser vilket inte var helt tydligt men det beror nog på fraktleverantören. Fint att ha rabatt baserat på volym... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bedre beskrivelser på hjemmesiden ville være en fordel. Talte i stedet med en venlig person - men desværre kunne han ikke svare på nogle af mine spørgsmål omkring produkterne - det forventer jeg bedr... Mehr ansehen

1. Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Presenco Sport A/S har siden 1977 været dedikeret til salg og vejledning i indkøbet af rekvisitter til idræt, sport, bevægelse og leg til foreninger, sportshaller, institutioner, klubber og virksomheder. Vi er en stribe erfarne medarbejdere, som arbejder meget tæt sammen med en lang række eksterne leverandører, herunder producenter, grossister, freelancere samt service- og IT-virksomheder.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Presenco sport er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning også med logistikken.jeg kan kun anbefale

28. November 2019

Hej Buhl

Tusind tak for din meget flotte anbefaling!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores råd og vejledning.

God kundeservice

Fik god vejledning ved telefonisk kontakt. Min vare kom med posten tre dage efter bestilling.

25. Oktober 2019

Hej Susanne

Tusind tak for din meget flotte anbefaling!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med leveringen, servicen og dit køb hos os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super billig og hurtig leverance ..

26. September 2019

Hej Maria

Tusind tak for din meget flotte anbefaling!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med leveringen og dit køb hos os.

super ekspedition

super ekspedition, hurtig levering, fantastiske bolde.

en af de 8 havde en fabrikationsfejl, den blev straks byttet.

et godt sted at handle

10. September 2019

Hej Vibeke

Tusind tak for din meget flotte anbefaling! Det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med leveringen , dit køb og servicen hos os.

Hurtig ekspedition

22. August 2019

Hej Olav

Tusind tak for din meget flotte anbefaling!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med leveringen og dit køb hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid effektiv og venlig betjening

Som altid effektiv og venlig betjening.
Produkter helt i top, så kan absolut anbefales.

Peter - Karlslunde

22. August 2019

Hej Peter

Tusind tak for din meget flotte anbefaling!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med dit køb hos os.

Hurtig levering!

6. August 2019

Hej Liselotte

Tusind tak for din meget flotte anbefaling!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med leveringen og dit køb.

Voldsom fragtudgift

27. Juni 2019

Hej Poul

Tak for din anbefaling!
Vi er lidt i tvivl om, hvorvidt du har haft et reelt køb hos os.

Vores fragt, ekspedition og emballage lyder på minimum 50 kr. + moms til erhverv og 65 kr. + moms til privat adresser, helt i tråd med den udgift vi har til opgaven. Beløbet stiger afhængig af købets størrelse eller hvis der er tale om volumiøse varer. Det synes vi faktisk ikke er særlig voldsomt.

Hvis du mener, der ikke er sammenhæng mellem det, som du konkret har købt, vil vi meget gerne kompensere dig med en kreditnota eller rabatkode til dit næste køb. I så fald kan du kontakte undertegnede på mikkel@presencosport.dk.

Ellers håber vi, at du har haft en god oplevelse med produktet og leveringen fra os.

13. Juni 2019

Hej Henning

Tusind tak for din meget flotte anbefaling!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med leveringen og dit køb.

14 dages leveringstid

14 dages leveringstid, længe på en lagervare

2. Juni 2019

Hej Elin

Tak for din anbefaling!
Vi beklager, hvis du føler leveringstiden var lang på sjippetovet.

Jeg kan se du har bestilt 10/5 og vi har afsendt varen 23/5.

I vores betingelser og på produkterne gør vi os umage med at indikere, hvor varen kommer fra og hvad normal leveringstid er fra os. Og læser man teksten er 1-2 uger helt normalt, også på lagervarer.

Vi henter det meste af vores store sortiment, som omfatter mere end 9000 varer, på et centrallager i Tyskland, hvilket er årsagen til, at vi ikke sender fra dag til dag. Varerne kommer typisk til vores lager i Danmark 1 gang om ugen, hvorfra vi videredistribuerer varerne.

Vi vil derfor opfordre til at informere os, såfremt man ønsker hastelevering. Det koster lidt mere, men kan ofte sikre at man får varen hjem i tide. Det koster lidt mere, men gør at leveringstiden kan afkortes til 3-4 dage.

Vi håber at I trods alt blev glade for sjippetovet og håber at høre fra Jer en anden gang.

nem og hurtig reklametion

23. Mai 2019

Hej kunde

Tusind tak for din fine anbefaling!
Dejligt vi nåede at håndtere reklamationen hurtigt.

Leverancer kan desværre nogle gange ankomme beskadiget.

Får vi en god beskrivelse, billeder og en løsnings-orienteret dialog, kan vi ofte hjælpe hurtigt.

Alt gik som det bør gå!

Alt gik som det bør gå, når det er bedst.
God og hurtig levering.
Varen et OK.

23. Mai 2019

Hej Otto

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig glad for mit køb

Jeg er virkelig glad for mit køb. Og det gik hurtigt. Fra det blev bestilt, til jeg havde det i hænderne. Så go service. Tak for det.

22. Mai 2019

Hej Jette

Super og hurtig service

15. Mai 2019

Hej Peter

Tip top service

Tip top service, præcis levering

8. Mai 2019

Hej Mogens

Men hjemmeside

Men hjemmeside. Lidt lang levering og fejl i leverance, som hurtigt blev rettet op.

23. April 2019

Hej Lisbeth

Tusind tak for din fine anbefaling!
Dejligt vi nåede at håndtere reklamationen hurtigt.

Leverancer kan desværre nogle gange ankomme beskadiget.

Vi håber at du vil bruge os en anden gang.

Meget tilfreds - Nemt og effektivt

Jeg synes det var nemt at finde de varer jeg var ude efter på hjemmesiden og få dage efter bestillingen havde jeg mine varer.

Overordnet: Nemt, effektivt og tidsbesparende.
mvh.
Mogens

14. April 2019

Hej Mogens

Tusind tak for din meget flotte anbefaling!
Vi er glade for at høre, at du havde nemt ved at navigere rundt på siden og vi kunne levere hurtigt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varen var fin, men langsom levering

Varen var fin, men leveringstiden halvanden uge, det synes jeg er alt for længe.

4. April 2019

Hej Anonym

Tak for din anbefaling!
Vi beklager, hvis du føler leveringstiden var lang.

Jeg kan desværre ikke gennemskue, hvem du er eller om du rent faktisk har handlet hos os.

Vi håber at I trods alt blev glade for varen og håber at høre fra Jer en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vare aldrig leveret

Bestilte et skakspil. Det kom aldrig. Tusind undskylninger men intet initiativ til erstatningsvare eller refundering. Efter 1,5 måned og 3 opkald fra min side fik jeg pengene retur.

26. März 2019

Hej Siebe

Det er naturligvis ikke i orden og meget irriterende, at en vare er forsinket uanset om det skyldes eksterne forhold eller sygdom, men det kan desværre ske.

Normalvis orienterer vi om forsinkelser og jeg kan se i vores mail-veksling, at du er blevet orienteret om den meget lange leveringstid 2 gange i januar, nogle uger efter din bestilling.

Det er lovpligtig, at man kan annullere en ordre uanset årsagen. Vores aktive tilbud om annullering kommer først , hvis vi oplever en underleverandør har helt urimelig lang leveringstid og der ikke findes alternative produkter, hvilket var tilfældet her.

Vi hæver først en betaling, når vi leverer, så refundering er ikke noget, der har fundet sted i dit tilfælde, da levering aldrig er sket.

Men vi beklager naturligvis meget, at du har oplevet så lang ventetid. Det er bestemt ikke den oplevelse vores kunder normalvis oplever.

Derfor vil vi gerne tilbyde dig kompensation for den dårlige oplevelse med en rabatkode til dit næste køb.

Du kan skrive til os på post@presencosport.dk, hvorefter vi vil sende koden til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning og skarpe priser

God vejledning og skarpe priser. Vi har købt en tennisvæg og en bolkdmaskine. Begge gange med en rigtig fin service (Mikkel). Særligt på boldmaskinen blev vi godt vejledt fra en Lobster Elite til en Spinfire Pro 2, som matchede vores behov bedre.

Flot! Keep up the good work.

18. März 2019

Hej Dianati

Tusind tak for din meget flotte anbefaling!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og sortiment.
Vi håber på at høre fra dig en anden gang.

Mikkel og dit presencosport.dk team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr