Premiumbikes Bewertungen 203

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij zijn erg tevreden over premium bikes. In de eerste instantie een batavus snake voor onze zoon besteld maar bleek een lange levertijd (dit was trouwens ook zo bij andere fietszaken). Kregen keuze g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superleuke Cube Compact bike gekocht. Bleek zadelpen te lang en zat derhalve vast. Meer dan perfect opgelost met een tweede korte zadelpen (zodat we het origineel behouden voor evt doorverkoop later).... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie aanbieding: een Cube Supreme Hybrid One voor minder dan 2000 euro. Wij naar Rotterdam, vriendelijke en behulpzame mensen in de zaak. Fiets zou binnen ongeveer een week binnen zijn. Dat klopte. K... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben vandaag onze electrische fietsen bij premiumbikes opgehaald. We zijn zeer tevreden over de service, de uitleg en de tijd die ze voor ons hebben genomen. Ook over de klantenservice zijn w... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Premiumbikes heeft een uitgebreid assortiment fietsen zoals de transportfiets, damesfiets, herenfiets, moederfiets, elektrische fietsen. Wil je niet te veel betalen jouw fiets? [Bekijk nu]

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht fiets besteld die op…

Zeer slecht fiets besteld die op voorraad zou zijn 2 keer moeten bellen toen een leverdatum gekregen en 1 dag van tevoren bellen ze dat de fiets er niet is en komen met een zeer slecht alternatief nooit iets bestellen daar 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

31. März 2022

Ontevreden over service

Een jaar na aankoop van mijn e-bike diverse klachten over de service en kwaliteit van mijn Cortuna E-bike. Koop er nooit geen fiets meer maar was even afhankelijk van online winkels toen alles nog dicht zat. De fiets is al twee keer volledig uitgevallen en de derde keer was de controler niet goed geplaatst ten opzichte van de trappers. Snelbinder was verdwenen na reparatie en leverde alleen maar gezeur op met maximale vergoeding. Daarna nogmaals vragen om het bedrag wat overgemaakt zou worden. Diagnose advies werd maar voor de helft vergoed terwijl de fiets defect was en de onderdelen onder de fabrieksgarantie vielen. Laatste reparatie zat de fiets onder het vet, schaaf plekken op het frame en de trappers waren beiden ingescheurd. De fiets had inmiddels binnen een jaar al drie keer een busrit gemaakt. Daar wordt hij niet beter van. In overleg met premiumbikes kreeg ik als antwoord. De monteur had de fiets zo niet aangenomen als hij er zo uitzag en ik had de klacht na vijf dagen pas gemeld. De monteur heeft de fiets niet eens bekeken toen ik hem mee gaf.
Ik ga geen schade verzinnen want kan mijn energie wel in andere dingen stoppen..foto's zijn gemaakt. Ik ga een officiële klacht indienen.

10. März 2022

Slechte levering, verkeerd product

Slechte levering, verkeerd product

Na een week niks te horen van Premium Bikes, had ik contact opgenomen met ze.
Tijdens dit gesprek kreeg ik te horen dat ze deze de volgende dag zouden leveren in de ochtend.
Ik gaf aan dat er dan niemand zou zijn, wel in de namiddag.
Daar konden ze geen rekening mee houden. Nieuwe afspraak weer 4 dagen later.
Bij de levering wordt een ander product afgeleverd, donkerblauw ipv turkoois.

Update:
Na veel gecommuniceer bleek dat de turkooise fiets bij bestelling al niet voorradig was. Terwijl op de website ten tijde van bestelling werd aangegeven dat deze voorradig was. Premiumbikes gaf aan dat de site door de leverancier wordt beheerd en Premiumbikes dit niet kan aanpassen (raar verhaal). Uit coulance hebben we besloten om de zwarte versie dan maar te nemen, echter dit kon niet want deze zou bij inkoop €400 meer kosten voor Premiumbikes. Terwijl de alle type kleuren dezelfde verkoopprijs op de website hebben. Overigens inmiddels op de website alle kleuren €400 duurder. Na veel gebel en gemail kunnen we de zwarte fiets met bijbetaling van €200 krijgen.

Lijkt wel of dit het verdienmodel van Premiumbikes is. Verkeerd product leveren en vervolgens voor meer geld een enigszins naar-de-zin product aanbieden. Kijken wat het Keurmerk Webshop hiervan vindt.

29. Januar 2022

NIET KOPEN!!!!

Wij hadden een fiets besteld voor de verjaardag van onze dochter. Deze was beschadigd en tevens al gebruikt aan de ontbrekende en gebruikte onderdelen te zien.

Contact opgenomen via mail, ik moest een aantal datums doorgeven zodat ze hem op konden halen.
Drie keer raden...niemand komt de fiets ophalen. Al 3 dagen thuis gebleven, omdat ze elke keer beloven dat ze de fiets ophalen.
Daarna beweren ze dat er iemand langgewenst is en wij niet thuis waren...dat is jammer, wij waren namelijk wel thuis en we hebben een camera voor de deur.

Tot op heden staat de fiets nog steeds hier en nemen ze geen verantwoordelijkheid.

Bespaar je tijd en geld en koop elders!

14. Januar 2022

Koop hier aub niks!

Zolang je geen problemen met een fiets hebt zal het misschien een goede zaak zijn, maar de goede service die ze op de website aangeven verlenen ze echt niet. Wij hebben een bakfiets van €3000 gekocht bij deze winkel, maar hebben zeker geen goede ervaring met deze winkel. Je moet alle mankementen ‘bewijzen’ met een filmpje en alles gaat via de mail. Telefonisch slecht bereikbaar. Komen afspraken niet na en appen ondertussen met elkaar over de klant terwijl ze je aan de telefoon hebben. Wij zouden een factuur vergoed krijgen, maar helaas (zoals wij bij dit bedrijf al verwacht hadden) krijgen wij niks. Het staat namelijk niet op de mail en geloven ze je niet. Echt een hele nare zaak om zaken mee te doen. Mijn advies: ga naar een andere winkel.

6. Januar 2022

Top service

Top service, 2 fietsen gekocht, beide voorwielen liepen ergens aan en gaven een piepend en slepend geluid.
Om 13:00 gebeld, om 16:00 uur staat de monteur voor de deur, super service, ben blij dat ik hier mijn fietsen heb gekocht

24. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Raad iedereen deze zaak aan

Raad iedereen deze zaak aan. Een aantal problemen gehad met mijn Cortina. Altijd goed geholpen als ik terug kwam met een klacht. Uiteindelijk is de fiets terug gegaan naar de fabriek en is alles naar wens opgelost. Personeel en klantenservice is ook Top.

7. Dezember 2021

100% af te raden

Ik zou iedereen afraden om iets bij PremiumBikes te kopen. Ze zijn misschien iets goedkoper maar achteraf had ik graag meer betaald om mezelf al het gezeik te besparen.

Ik heb bewust een fiets besteld die op voorraad was omdat ik hem snel nodig had.

Ze laten je allereerst niet weten wanneer de levering plaats vindt, zelfs wanneer je belt blijft het allemaal vaag. Ik had mijn bestelling op 23 Sep geplaatst en ik kreeg de fiets op 04 okt geleverd. Iets later dan ze aangeven maar geen probleem. Levering zou tussen 12 en 16 geleverd worden en ik had geregeld dat iemand thuis zou zijn. Ik werd op eens om 11 uur op mijn werk gebeld met de mededeling dat ze over kwartiertje de fiets komen leveren. Ik moest dus met spoed vrij nemen om thuis te zijn want anders zou het mij 55 EUR kosten om een nieuwe afspraak te maken.

De volgende dag bleek de oplader kapot dus ik heb ze gebeld. Ze konden telefonisch niet helpen, ik moest een filmpje opsturen. Op het filmpje kon je duidelijk zien dat de oplader kapot was maar dat was niet genoeg om een nieuwe oplader te krijgen. Ik kreeg een retourlabel voor de accu en de oplader. Paar dagen later weer gebeld maar ze waren er nog niet aan toegekomen om te testen. Volgende dag kreeg ik een telefoontje dat het inderdaad aan de oplader lag en dat ik een nieuwe accu en oplader toegestuurd zou krijgen. Ik zou dan een track en trace code krijgen. Inmiddels 1 week verder en ik kan nog steeds niet fietsen.

Nu ruim 2 weken later heb nog steeds geen oplader en accu ontvangen. Ik kreeg gisteren nadat ik zelf voor de zoveelste keer had gebeld te horen dat het nog wel een maand zou duren voordat ik een accu en oplader kon krijgen. Er was van alles misgegaan maar daar konden zijn niets aan doen. Ze hebben wel een snellader maar die willen ze niet uitlenen omdat die dan in waarde daalt. Ik mag hem wel voor een meer prijs kopen, wellicht met korting. Als ze dit direct hadden gezegd had ik het graag gedaan maar na 2 weken wachten en steeds maar achter aan moeten gaan vind ik het belachelijk.

20. Oktober 2021

Super service Premiumbikes.nl

Super service! Echt heel veel keus. Ook bij andere winkels gekeken zoals superfietsen maar die hadden geen keus en geen voorraad alleen fietsen van zeer slechte kwaliteit met c merk onderdelen.
Premiumbikes heeft de fietsen gewoon staan van degelijke kwaliteit zoals Batavus Sparta Cube en Giant. Prima service en heel gastvrij. Ik zou Premiumbikes zeker aanraden.

6. Oktober 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

klantenservice

bij de klantenservice erg lang in de wacht gestaan en een simpele vraagh werd niet duidelijk begrepen. de fiets kan niet aan huis uitgeprobeerd worden om te bekijken of deze door de poort zou kunnen (bakfiets). Dit kan wel maar kost 150 euro aan bezorgkosten.

28. September 2021

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf! Koop hier aub geen fiets.

In begin mei een fiets gekocht, aangezien die toen niet op voorraad was, zouden we de fiets op 1 juli krijgen.

Helaas, was de fiets nog niet binnen. Onze zoon nog even gewacht.

En toen kwam eindelijk op 9 juli kwam de fiets, helaas kapot geleverd.

Direct de klanten service gebeld, toen kreeg te horen. Het is bijna weekend, zet het maar op de e-mail dan komen we er maandag op terug.

Maandag kregen wij een e-mail dat het in behandeling was genomen. We hadden op donderdag 15 juli nog steeds niks vernomen. Dus weer gemaild.

Op vrijdag kreeg ik een e-mail de leverancier komt de fiets ophalen.
Of ik dan nog een nieuwe fiets wilde, maar dan moesten we wel wachten tot ergens in oktober. Door dat ze vakantie hadden, konden de niet eerder reageren…

Wij hebben aangeven, dat gaat te lang duren. Dus kom de fiets maar halen en dan is het goed.

Na een week weer gebeld, nog steeds niemand gezien!

Weer op 5 augustus gemaild, wanneer ze de fiets komen halen. Al weer wordt er gezegd de leverancier komt het halen.

Op 6 augustus ontvangen wij een herinnering!

Het is toch te gek hè!

Wat een bedrijf!!!

6. August 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service 👍

Op 6 juli 2021 mijn fiets gebracht voor een onderhoudsbeurt en de volgende dag weer opgehaald. Het vervangen van de pedalen kostte meer moeite en hiervoor heb ik €20,00 extra betaald. Verder zijn de voor en achterbanden vervangen. Bij het wegrijden zag ik dat de fietscomputer niets deed, bleek dat het wiel verkeerd om zat zodat de sensor geen contact maakte. Teruggereden en dit is gelijk in orde gemaakt. Ik vond de fiets wel wat raar fietsen, maar dacht dat dit wennen was ivm de nieuwe banden. Een paar dagen later toen ik in het donker moest fietsen bleek de dynamo niet goed te zijn afgesteld en maakte een hoop lawaai. Ik heb de volgende dag de bandenspanning gecontroleerd en beide banden waren niet goed op spanning waardoor ik dus een paar dagen op te zachte banden heb gereden. Ik twijfel dus of mijn fiets goed is gecontroleerd en is afgesteld. Ik heb een bericht via messenger gestuurd en ik kon langskomen. Vandaag hebben ze mijn fiets nagelopen en een toelichting gegeven op de werkzaamheden. Verder boden ze excuses aan voor mijn vervelende ervaring. Fijn dat mijn klacht keurig is opgelost.

11. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een winkel waar je met respect word…

Een winkel waar je met respect word behandeld,
een winkel waar je je thuis voelt,
klant vriendelijke service,
behulpzaam ,
mee denkend.
Een winkel waar voor elke wens een oplossing is.
Lage prijzen, voor elke budget een fiets.

25. Juni 2021

Helemaal: SUPER!

Ging SUPER. Fiets heel makkelijk besteld en net zo makkelijk en snel geleverd. Kreeg keurig een mail voor de levering en op de dag zelf werd ik gebeld. Helemaal blij met mijn fiets. Bedankt Premiumbikes.

25. Juni 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr