Premiumbikes Bewertungen 203

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij zijn erg tevreden over premium bikes. In de eerste instantie een batavus snake voor onze zoon besteld maar bleek een lange levertijd (dit was trouwens ook zo bij andere fietszaken). Kregen keuze g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superleuke Cube Compact bike gekocht. Bleek zadelpen te lang en zat derhalve vast. Meer dan perfect opgelost met een tweede korte zadelpen (zodat we het origineel behouden voor evt doorverkoop later).... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie aanbieding: een Cube Supreme Hybrid One voor minder dan 2000 euro. Wij naar Rotterdam, vriendelijke en behulpzame mensen in de zaak. Fiets zou binnen ongeveer een week binnen zijn. Dat klopte. K... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben vandaag onze electrische fietsen bij premiumbikes opgehaald. We zijn zeer tevreden over de service, de uitleg en de tijd die ze voor ons hebben genomen. Ook over de klantenservice zijn w... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Premiumbikes heeft een uitgebreid assortiment fietsen zoals de transportfiets, damesfiets, herenfiets, moederfiets, elektrische fietsen. Wil je niet te veel betalen jouw fiets? [Bekijk nu]

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kinderfiets besteld

Kinderfiets besteld, snelle levering. Kind vond fietsen een beetje eng dus fiets heeft paar weken stil gestaan. Na de eerste keer fietsen bleek band leeg, na op te pompen weer leeg. na verder onderzoek bleek de binnenband kapot, allemaal scheurtjes. Ik heb een klacht ingediend en kreeg te horen dat we niet binnen twee weken dit probleem hebben gemeld. Ik gaf aan dat we een kapot product geleverd hebben gekregen. Maar ook de leverancier vond dat dit niet onder de garantie viel. Sta je dan, met een kapotte kinderfiets. Ze laten dit kapot lopen op het leveren van een nieuwe binnenband voor een kinderfietsje. Ongelooflijk slechte service. Dit heeft niets met garantie te maken waar ze zelf achter schuilen, dit is gewoon in gebreke blijven want we hebben een kapot product geleverd gekregen. Bestel hier niet mensen, service is heel slecht!

9. April 2021

Fiets gekocht

Fiets gekocht, aanzienlijk goedkoper dan elders. Bij aflevering bleken de banden en spaken niet als op de afbeelding (foto was van model 1 jaar eerder) Heb hier van te voren expliciet over gebeld, omdat ik juist specifiek op zoek was naar het model van 1 jaar eerder. Er werd bevestigd dat die fiets exact zoals op de afbeelding was. Niet dus... nog geen groot probleem: Gebeld en gemaild en fiets mocht retour. Hij zou opgehaald worden. Na 3x bellen is hij 2 weken later pas opgehaald. Mijn geld zou dan gelijk terug gestort worden. Na 4x bellen mijn geld nog steeds niet terug... ze zeggen nu dat als het er na het weekend niet opstaat ik maar weer contact op moet nemen.... Ben nu 4 weken verder na het bestellen van mijn fiets en heb dus nog steeds en geen fiets en geen geld.....

3. April 2021

Wat een onzin..

Wat een onzin.. Zoals in de titel ook staat, "Fiets is tijdelijk niet beschikbaar mail ons even voor meer informatie" Vervolgens mail ik hun. En reageren ze niet, Daarna kijk ik de volgende dag nog een keer. Is hij snel uit de webshop gehaald, En dan 2 dagen later ga ik vervolgens even snel langs. En dan doen ze net alsof ze de fiets nooit in de shop hadden.. Wat een kleuters, Zo kan ik ook een fietsenwinkel openen.

9. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fiets besteld en betaald die op…

Fiets besteld en betaald die op voorraad zou zijn , na weken geen nieuws toch maar gebeld , zeer onvriendelijke dame aan de lijn , die niet snapte waarom wij een fiets hadden besteld die niet leverbaar is ??? Vervolgens zouden wij ons geld terug gestord krijgen als het hun uitkomt wegens nu te druk . Had ik niet gebeld dan waren we ons geld kwijt , we hebben geen enkele info van hun gekregen . Ben eens benieuwd wanneer we ons geld terug krijgen . Voor mij in ieder geval nooit meer !!!

23. September 2020

Slecht geleverd

Slecht geleverd, verbogen onderdelen gekregen en bar slechte service. Fiets is okay voor de prijs. Maar ik ga nooit meer wat kopen hier, totaal niet klantvriendelijk of klantgericht.

15. September 2020

Zeer slechte service

Zeer slechte service, heb mijn e-bike nu 6 maanden, en er zijn allemaal spaken los in mijn achterwiel, gevolg een slag in dat wiel. Afgelopen dinsdag voor het eerst mijn achterlicht willen aanzetten, deed het niet, pas na een paar klappen begon het te flikkeren en daarna niets meer. Na contact en filmpjes opgestuurd te hebben kreeg ik te horen dat het achterstallig onderhoud ligt...rijd per dag 8km...Maar spaken en verlichting vallen niet onder garantie grrrr

11. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst experience I have ever had…

The worst experience I have ever had from customer service. Bought online, mechanical problems from day one. The problem was the after service: weeks of delay, refusals to fix and would not accept guarantee. I ended up selling the bike for parts.

30. August 2020

Slechte service

just now
14november 2019 een fiets gekocht van bijna 2000euro,
Afgelopen vrijdag wou ik op mijn fiets stappen en op het moment dat ik mijn tweede been van de grond af haal om te gaan zitten voel ik het achterwiel een rare beweging maken. Ja hoor. Een kleine slag in het wiel waardoor het wiel tegen het remblokje word aangedrukt. 3 spaken eruit en als gevolg meteen een lekke band erachteraan.
Meteen gebeld en deze meneer adviseerde mij om een email te sturen met foto's. Dit dus gedaan. En vandaag 1 antwoord terug gekregen.

Dit kwam door slijtage gebruik, en is voor eigen rekening.???? Ik heb nog nooit 1 fiets gehad die binnen 7 maand kapot was. Laat staan 1 dure fiets.
En de 2 jaar garantie dekt niks? Omdat het op slijtage word gegooid?? Zelfs mijn banden zien er nog perfect uit.

15. Juni 2020

Mooie Vogue basic e-bike

Zowel het bestellen als het leveren van de door mij gekochte e-bike verliep vlug en soepel, ook over de nazorg van Mel en haar collega ben ik zeer tevreden.
Nu, na 2 weken op mijn Vogue basic e-bike te hebben gefietst, kan ik zeggen dat hij helemaal aan de verwachtingen voldoet!
Hij fietst heerlijk licht en makkelijk, de actieradius ligt boven de 100 km met een volle accu en de prijs is heel redelijk wat ook niet onbelangrijk is.
Ik kan de Vogue-basic e-bike en premiumbikes van harte aanbevelen.

8. April 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ervaring

Ik had een fiets via premium bike gekocht en deze beviel me bij nader inzien niet en wilde de fiets op laten halen. De communicatie verliep in het begin stroef maar dit werd helemaal goed gemaakt. De fiets werd gehaald op de afgesproken dag en tijd. De terug betaling was prima, na drie dagen had ik mijn geld terug! Zowel de bezorger en de afhaler waren bijzonder beleefd en professioneel. Complimenten Premium bike!

3. April 2020

Leuke fietsen

Leuke fietsen, aantrekkelijke prijzen. Goedkoper dan bij de concurrent en mijn fiets (Sparta R1e) was snel geleverd.
Mijn vrouw is jaloers en wilt er nu ook een. Volgende maand als mijn salaris is gestort koop ik er nog een!!

Gr Ruud

30. März 2020

Slechte service

Ik heb mijn Batavus Quip fiets van drie maanden oud voor onderhoud naar mijn fietsenmaker gebracht. Ik gaf aan dat het stuurslot steeds wat vastliep en heb gevraagd of hij wilde kijken of alles wel goed aangedraaid was. Bij terugkomst bleek dat er roest in het stuur zat door water dat erin was gelopen. De fietsenmaker heeft met een collega gebeld die veel Batavus fietsen verkoopt. Die gaf aan dat dit een veel gehoorde klacht is bij deze fietsen. Hij gaf ook aan dat dit zo weer zal gebeuren omdat hij het stuur heeft gesmeerd maar het niet kon repareren. Ik heb Premiumbikes gebeld en zij vroegen mij een mail te sturen. Ik heb de bon met toelichting fietsenmaker meegestuurd. Premiumbikes gaf aan dat de reactie van Batavus was dat zij deze klacht niet herkenden en dat ik maar weer contact moest opnemen als het euvel zich opnieuw voordeed. Toen ik reageerde dat ik wel kosten had gemaakt kreeg ik een reactie van premiumbikes dat ik zonder met hen te overleggen mijn fiets heb laten repareren. Ik heb de fiets alleen maar voor onderhoud weggebracht dus ik snap niet dat men zo reageert. Erg slechte service aangezien ik een niet deugdelijke fiets heb gekregen. Te makkelijk en te kort door de bocht deze reactie vind ik.

20. Februar 2020

zeer slechte communicatie

zeer slechte communicatie. Tot twee keer toe was mijn bestelling verlaat. Men verschuilt zich achter de leverancier en spreekt elkaar tegen. Er zou zijn gemaild en gebeld, beiden niet het geval.
En als ik er zelf niet achteraan had gebeld had mijn zoon geen kado gehad op zijn verjaardag. (de fiets 3 weken daarvoor besteld). Mooie praatjes maar afspraken nakomen ho maar.
En afraden voor wat betreft de klantenservice, levering en het nakomen van gemaakte afspraken.

30. Januar 2020

Geen nette afhandeling

Fiets 2 keer geleverd met kapotte onderdeel. Dat kan gebeuren, maar de afhandeling vind ik niet netjes. Ze hebben zonder overleg de verkoop ontbonden. Toen ik zelf contact heb genomen kwam eruit dat ik medewerkers verteld hebben dat ik een andere nieuwe fiets wilde en geen reparatie accepteer terwijl ik dat nooit heb gezegd. Daardoor werd ik onterrecht bestempeld als een vervelende klant die niet tevreden gesteld kan worden. Vind het zeer kwalijk dat ze niet eerst even contact opnemen. Met dit bedrijf doe ik geen zaken meer.

28. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr