Wij zijn erg tevreden over premium bikes. In de eerste instantie een batavus snake voor onze zoon besteld maar bleek een lange levertijd (dit was trouwens ook zo bij andere fietszaken). Kregen keuze g... Mehr ansehen
Superleuke Cube Compact bike gekocht. Bleek zadelpen te lang en zat derhalve vast. Meer dan perfect opgelost met een tweede korte zadelpen (zodat we het origineel behouden voor evt doorverkoop later).... Mehr ansehen
Mooie aanbieding: een Cube Supreme Hybrid One voor minder dan 2000 euro. Wij naar Rotterdam, vriendelijke en behulpzame mensen in de zaak. Fiets zou binnen ongeveer een week binnen zijn. Dat klopte. K... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben vandaag onze electrische fietsen bij premiumbikes opgehaald. We zijn zeer tevreden over de service, de uitleg en de tijd die ze voor ons hebben genomen. Ook over de klantenservice zijn w... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Premiumbikes heeft een uitgebreid assortiment fietsen zoals de transportfiets, damesfiets, herenfiets, moederfiets, elektrische fietsen. Wil je niet te veel betalen jouw fiets? [Bekijk nu]
Niederlande
- premiumbikes.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede service, vriendelijke personeel . Ben tevreden hoe ik te woord ben gestaan.
Mijn Victoria fiets snel en goed gerepareerd
Mijn Victoria fiets gebracht voor onderhoud en reparatie. Mijn fiets was snel en goed gerepareerd. Absoluut goede service en ik kon dus snel over mijn fiets beschikken. Ik beveel Premiumbikes zeker aan!
De service vind ik heel goed
De service vind ik heel goed, word altijd gelijk en heel snel geholpen. Vriendelijk personeel.
Ik woon in België en ik heb meerdere…
Ik woon in België en ik heb meerdere fietsen gehad maar deze nieuwe fiets is ongelofelijk goed en stevig ik heb nooit zo’n goeie fiets gezien tot nu ik ben echt trots dat ik deze fiets heb als ik meer kon hebben ging ik ook voor mijn familie kopen
Onderhoud zelf met reparatie vakkundige mensen.
Altijd snel levering en klantvriendelijk.
Sparta d-burst was goedkoopste bij Premiumbikes had ik eerst twijfel van zo goed en nu 2 de beurt al voorbij op afspraak achtergelaten lekker stad in Rotterdam terug met mijn fiets weer.
Voor me zus Giant Entour half jaar nooit problemen mee.
Besteld via webshop op tijd geleverd.
Toppie zeker aanrader
Nieuwe electrische fiets
Electrische fiets besteld en opgehaald bij Premium bikes! Goede uitleg en service! Zeer behulpzaam! Bedankt!
Prijs ging elke keer omhoog van 35 naar…
Prijs ging elke keer omhoog van 35 naar 45 naar 60 alleen om een binnenband te vervangen van de voorwiel🤣🤣 en 1 keer van de achterwiel. Service is slecht band is half leeg ik geef het aan, Karim zegt dat hoort zo🤣🤣🤣😂😂 wie fiets met een half lege band hij zegt hij is bank dat de band klapt dat spreekt over de kwaliteit band dat hij dan heeft geplaatst thuis de band gepompt slechte service 0 sterren als het kon
Fietsenwinkel waar ze te tijd voor je nemen. TOP
Ook over de klantenservice zijn wij zeer te spreken. Ze hebben de ene fiets speciaal voor ons besteld en zich keurig aam de geschatte levertijd gehouden. Vooral de vriendelijke afhandeling van alles stemde ons goed. Top prijs en top service.
mabagal mag proseso ng docominto…
mabagal mag proseso ng docominto 7months na motor ko gang ngaun wala pang OR/CR👎
Echt heeeeele slechte service en…
Echt heeeeele slechte service en kwaliteit.
Vandaag premium bikes Rotterdam gebeld. De man was ronduit brutaal tegen mij en wilde geen moeite doen om service te verlenen. Dan moesten we maar een service beurt laten doen en die zou beoordelen of we wel garantie hadden. Het frame is gewoon gebroken al na 1.5 jaar. Niks geks mee gedaan. Sinds we de fiets hebben alleen maar ellende mee gehad en 0 medewerking of garantie. We zouden nooit geen Cortina meer kopen en al zeker niet bij premiumbikes. Echt heel slecht!
Very horrible experience.
Very horrible experience.
Me and my partner loan in this bike company. At first, it was really convincing the way their agent approach. However, when it comes to processes, the motorcycle released (8/8/23) but we can't use it until the registration was handed,, they said well wait 1-2 months but as we followup or update (9/1/23) almost a month, they said that the papers not submitted?! And now today, (9/7/23) we paid our 1st monthly fee and check for update, they just said " IM SO SORRY SIR AND MAAM BUT THE PROCESS FOR YOUR MOTORCYCLE'S REGISTRATION AND PLATES WAS NOT YET SUBMITTED". say what???
Is this a correct way of processing? This is our fist time with PREMIUM BIKES but this is not the first buying a motorcycle.
VERY DISAPPOINTING👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Fiets gezien op site voorradig maar helaas NIET !
Fiets gezien, online stond die fiets op voorraad maar door slechte ervaringen dat het dan toch weer niet voorradig was heb ik dat bedrijf gebeld.......de eerste medewerker was kortaf en zei dat ik maar op de site moest kijken, ik verhaal verteld van die slechte voorraad ervaringen en hij stuurde me door naar een ander en NEE die fiets was niet op voorraad, een ander uitgezocht en NEE weer niet op voorraad.......2 emails gezonden en geen antwoorden op gehad......ze hebben fietsen allemaal zogenaamd op voorraad tot je er eentje besteld en dan krijg je dag later bericht dat het niet op voorraad is......echt waardeloos..........ik snap die slechte recensies wel, ik zal er nooit meer wat bij kopen......de voorraad klopt niet mensen, ik vraag me af of ze wel voorraad hebben !
Tijdens mijn fietstocht van Barendrecht…
Tijdens mijn fietstocht van Barendrecht naar Rotterdam brak opeens mijn trapper af. Ik ben naar Premiumbikes op de slinge gegaan en werd hier vriendelijk ontvangen en het werd gelijk gemaakt. Ik hoefde alleen de trappers maar te betalen. Kom hier zeker terug.
Wacht nog steeds op mijn geld!
Fiets besteld en betaald die op voorraad zou zijn maar helaas de volgende dag kreeg ik te horen dat de fiets pas in augustus leverbaar is. Daarom mijn bestelling geannuleerd. Ik wacht nu al 2,5 week op mijn geld en na herhaaldelijk mailen nog steeds niks ontvangen. Echt schandalig!
Extra kosten bij garantie
Ik heb vorig jaar augustus een elektrische fiets (Corina E-Foss) bij Premiumbikes gekocht. 2 Weken geleden deed de fiets helaas helemaal niets meer. Ik heb om een reparatie onder garantie gevraagd bij Premiumbike. Men reageerde hierop dat ze het vervelend voor me vonden, maar dat de fiets ook een beurt nodig had van €125 euro en als ik de fiets niet zelf kon brengen dat er ook nog €199 euro transportkosten bij komen.
Ik heb juridisch advies ingewonnen en daaruit bleek dat bij garantie alle kosten, inclusief transport, dienen te worden betaald door de verkoper. In reactie hierop verwees Premiumbikes naar hun algemene voorwaarden waar in staat dat zij hier €199 voor rekenen. Helaas hebben ze mij bij de aankoop niet op de afwijkende voorwaarden gewezen (ik ben ook nergens mee akkoord gegaan) en de voorwaarden zijn m.i. ook niet gelding omdat ze in strijd zijn met de wettelijke garantievoorwaarden.
De fiets was bij Premiumbikes goedkoper, maar de service is belabberd en ik zit nu met veel extra kosten. Ik ga volgende keer weer gewoon naar de lokale fietsenmaker.
Mijn ervaring met Premiumbikes is super, een echte aanrader.
Een half jaar geleden had ik bij Premiumbikes B.V in Rotterdam een Cortina fiets met oplader gekocht.
Na een half jaar ging het stekkertje van de oplader dat je in de batterij stop, kapot.
Bij het oud model Cortina opladers kon je er zelf nog wel een nieuw stekkertje aan zetten. Dat gaat niet bij het nieuw model huisje.
Premiumbikes B.V.
Phone: 0102103254
Slinge 139-141
3085ER Rotterdam – NL
De klantenservice van Premiumbikes, heeft me zeer snel en netjes geholpen. Ik moest de kapotte oplader opsturen en twee dagen daarna kreeg ik een spiksplinternieuwe oplader van ruim € 80,-- bezorgd.
Mijn ervaring met Premiumbikes is super, een echte aanrader.
Fiets gekocht bij premium bikes
Fiets gekocht bij premium bikes. Al binnen een dag na aankoop trapt de fiets enorm door. Ik heb Premium bikes gemaild met deze klacht. En kreeg als antwoord dat ik de fiets maar naar Rotterdam (!) moet brengen voor reparatie of anders voor 199 euro de fiets moet laten ophalen.
Reperatiekosten van een lokale fietsenmaker vergoeden ze niet. Wat een slechte service.
Bij annulering bestelling duurt het 14…
Bij annulering bestelling duurt het 14 dagen om je geld te retourneren...
Opletten dus...
Bart
Technisch probleem met via de webshop gekochte
e-bike in de winkel voortvarend en vriendelijk opgelost.
Oplichters
Op de website staat dat ze de fietsen op voorraad hebben maar in werkelijkheid hebben ze dat niet. Fiets betaald van 1000 euro, maar sorry is pas over 3 maanden leverbaar!
Nu 3 weken geleden en nog steeds mijn geld niet terug ontvangen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.