Premiumbikes Bewertungen 203

TrustScore 5 von 5

4.8

Wij zijn erg tevreden over premium bikes. In de eerste instantie een batavus snake voor onze zoon besteld maar bleek een lange levertijd (dit was trouwens ook zo bij andere fietszaken). Kregen keuze g... Mehr ansehen

Superleuke Cube Compact bike gekocht. Bleek zadelpen te lang en zat derhalve vast. Meer dan perfect opgelost met een tweede korte zadelpen (zodat we het origineel behouden voor evt doorverkoop later).... Mehr ansehen

Mooie aanbieding: een Cube Supreme Hybrid One voor minder dan 2000 euro. Wij naar Rotterdam, vriendelijke en behulpzame mensen in de zaak. Fiets zou binnen ongeveer een week binnen zijn. Dat klopte. K... Mehr ansehen

Wij hebben vandaag onze electrische fietsen bij premiumbikes opgehaald. We zijn zeer tevreden over de service, de uitleg en de tijd die ze voor ons hebben genomen. Ook over de klantenservice zijn w... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Premiumbikes heeft een uitgebreid assortiment fietsen zoals de transportfiets, damesfiets, herenfiets, moederfiets, elektrische fietsen. Wil je niet te veel betalen jouw fiets? [Bekijk nu]

4.8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Een hele leuke fatbike gekocht vandaag

Een hele leuke fatbike gekocht vandaag. Hoe ik na binnen kwam ben ik heel goed geholpen, er hangt een vriendelijk sfeer binnen. Na een leuke praatje over de fiets te hebben gehad kreeg ik een lekker koffie aangeboden. Ook een hele goeie rijklaar service derbij👍👍👍👍

26. Juni 2024

Fijne service

Meerdere fietsen hier gekocht
Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenken.
Telefonisch goed bereikbaar.
Zelf vind ik het een pré dat er ruime openingstijden zijn, zomers zelfs 7 dagen per week.

Toen er iets mis was met mijn fietsaccu hebben zij alles geregeld en kon ik amper een week later een nieuwe batterij ophalen.

28. Juni 2024

Met premiumbikes 13 jaar gewerkt nu…

Met premiumbikes 13 jaar gewerkt nu voor me zelf begonnen aan huis rijen en repareren maar ik kom altijd terug met fietsen terug naar deze winkel eigenaar heeft ervaring van 20 jaar.
Ervaring van fietsen bij Premiumbikes alle type en modellen fietsen verstand van

28. Juni 2024

Top!! Dikke aanrader

Heel fijn, netjes en super snel geholpen! Goede uitleg gekregen over de fiets, verzekering en service beurten. Aardig personeel die iedereen in de winkel goed heeft geholpen! En blij met mijn nieuwe fiets natuurlijk!
Dikke aanrader.

26. Juni 2024

Helemaal goed!

Op een maandag de website een Windgoo voor mijn dochter besteld. Deze zou tussen de 3 en 5 werkdagen later rijklaar in de winkel staan en opgehaald kunnen worden. Op woensdag belden ze al dat hij klaar stond. Echt super. Ook goed geadviseerd tijdens het ophalen. Ik zou hier zeker nog eens een fiets kopen als we die weer nodig zouden hebben!

15. Juni 2024

Wat een goede service had 31 mei een…

Wat een goede service had 31 mei een elektrische bike gekocht bij Premium bakfiets, maar vanwege prive omstandigheden heb ik na een paar weken contact opgenomen om van de koop af te zien. En daar waren ze heel coulant in en hebben dit zonder problemen voor mij geregeld. Wat een toppers. Hier ga ik zeker me volgende fiets kopen.

11. Juni 2024