Ik ben bij Premium geweest voor mijn Urban Arrow. Ik had namelijk een Lockride voor de accu gekocht, maar de 800 Wh accu paste niet op de huidige Lockride. Daarom moest er een nieuwe gemonteerd wo... Mehr ansehen
Wij zijn erg tevreden over premium bikes. In de eerste instantie een batavus snake voor onze zoon besteld maar bleek een lange levertijd (dit was trouwens ook zo bij andere fietszaken). Kregen keuze g... Mehr ansehen
Superleuke Cube Compact bike gekocht. Bleek zadelpen te lang en zat derhalve vast. Meer dan perfect opgelost met een tweede korte zadelpen (zodat we het origineel behouden voor evt doorverkoop later).... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Premiumbikes heeft een uitgebreid assortiment fietsen zoals de transportfiets, damesfiets, herenfiets, moederfiets, elektrische fietsen. Wil je niet te veel betalen jouw fiets? [Bekijk nu]
Niederlande
- premiumbikes.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel op tijd afgerond van me stuur
Snel op tijd afgerond van me stuur

Hele fijne hulp
Hele fijne hulp, uitleg en service.
Heel duidelijk, verkopers nemen de tijd om alles uit te leggen.
Niet opdringerig.

Top kwaliteit service
Goede service, vriendelijke en aardig personeel. zeer tevreden.

Vriendelijke en servicegerichte…
Vriendelijke en servicegerichte medewerkers, een eigenaar die een enorme passie heeft voor tweewielers, mooie ruime zaak, voor elk (budget) wat wils, men heeft kennis over fietsen en accessoires. Ik kom er graag om mijn fietsprobleempjes op te lossen.

Antwort von Premiumbikes
Premium bikes waar de klant nog Koning is!
Enorm goed geholpen bij Premium bikes. Ze nemen de tijd voor je om opzoek te gaan naar de juiste fiets. Nemen de tijd voor al je vragen en nu ik mijn nieuwe fiets ophaalde zorgde ze ervoor dat alles goed afgesteld werd. Ze zijn klantvriendelijk en klantgericht. Heel erg tevreden en bedankt!

Top fietsenzaak
Top fietsenzaak. Mooie fietsen, scherpe prijzen, niet opdringerig, vakkundig en vrijblijvend advies. Dit weekend 1 fiets gekocht voor mijn zoon en twee elektrische fietsen voor onderhoud gebracht. Volgende dag kon ik de nieuwe fiets ophalen en de twee elektrische fietsen stonden ook klaar.

Antwort von Premiumbikes
Fiets gekocht 2 jaar terug veel plezier…
Fiets gekocht 2 jaar terug veel plezier gehad.vandaag op zondag beurt gehad garantie goed behandeld . Op zelfde dag klaar super uitstekend

Antwort von Premiumbikes
Onze fiets kwam wat later kreeg ik…
Onze fiets kwam wat later kreeg ik keurig leenfiets conclusie services FANTASTISCH

Antwort von Premiumbikes
Winkel met tijd voor de klant
Winkel met tijd voor de klant! Nog ver na sluitingstijd geholpen en geen gehaast, rustig nog een fiets proberen... Daardoor besloten hier twee nieuwe fietsen te kopen. Via whatsapp keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en na het wegrijden op onze nieuwe fiets nog goed en snel contact. Perfecte service en goed en zeer vriendelijk geholpen!!

Prime service
Mooie aanbieding: een Cube Supreme Hybrid One voor minder dan 2000 euro. Wij naar Rotterdam, vriendelijke en behulpzame mensen in de zaak. Fiets zou binnen ongeveer een week binnen zijn. Dat klopte. Keurig bericht gekregen. Een week later opgehaald. Werd nog e.e.a. uitgelegd, afgesteld etc. Prima service!

Top service
Top service . Fatbike gekocht via NFP.
Super blij.
Zeer vriendelijk personeel

Antwort von Premiumbikes
Sparta D-Burst gekocht super blij mee
Sparta D-Burst gekocht super blij mee. Overjarig model voor een scherpe prijs. Levering op tijd netjes rijklaar gemaakt. Goed uitleg gekeregen.
Geholpen door een Karim.
Vriendelijke man

Probleem perfect opgelost!
Na vriendelijk contact met PB konden wij op afspraak langskomen en is ons probleem met de nieuwe Batavus fiets keurig opgelost.
Het ging om het stuur dat niet soepel stuurde en trok aan een kant. Er werd ruimschoots aandacht aan besteed. Alles werd nagekeken en de oorzaak van het probleem was snel gevonden. Een montage fout vanuit de fabriek. We zijn ook heel blij dat we er naar hebben laten kijken en niet vanuit gingen dat het zo hoorde.
Vanuit de fabriek kunnen dit soort fouten voor komen, die je pas merkt als je een tijdje op de fiets hebt gereden. En alle lof voor Premium Bike die het perfect hadden opgelost. Ze hebben er een tevreden klant bij.
SUPER VRIENDELIJKE PERSONEEL, ALLES NETJES UITGELEGD,
SUPER VRIENDELIJKE PERSONEEL,
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, behulpzaam en zeer tevreden met de fiets die ik daar heb gekocht. Als ik nog een fiets nodig heb dan weet ik waar ik wezen moet. Top service👍🏼
Top fietsenzaak!!
Ik ben supergoed geholpen vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte. Yusuf heeft er duidelijk verstand van en heeft mij heel fijn begeleidt met het maken van de juiste aankoop. Na thuiskomst bleek er een klein mankement te zijn. De fiets is de volgende dag direct opgehaald om het te reparen. Deze hebben ze diezelfde dag ook weer netjes thuis afgezet. Zeker een aanrader!
Premium Bikes
Wie een kwalitatieve fiets en natuurlijk de meest comfortabele service wilt hebben, dan is premiumbikes het adres waar je moet zijn. De fietsen zijn van topkwaliteit. Echt een aanrader en het is zeker waard om er langs te gaan. Ook al is het om een kijkje te nemen in de showroom gelegen aan de Slinge te Rotterdam. Voor kleine onderhoud en advies word je snel geholpen door de vriendelijke en gastvrije mensen. De koffie staat altijd klaar. One stop shop.
Premium Bikes service
Premium Bikes heeft geweldige service verleend na het fietsongeluk van mijn zoon. Het is altijd geruststellend om te weten dat er bedrijven zijn die snel en efficiënt handelen in geval van ongelukken, vooral als het gaat om essentiële zaken zoals een fiets die nodig is voor school.
Het is lovenswaardig dat Premium Bike altijd me op de hoogte heeft gehouden en dat ze de afspraken zijn nagekomen. Goede communicatie en betrouwbaarheid zijn essentiële aspecten van hun service en het is geweldig om te horen dat ze hierin hebben uitgeblonken. geweldig geholpen bedankt !
Sparta D-Burst gekocht super blij
Sparta D-Burst gekocht super blij. Bosch motor volgende dag opgehaald.
Zeer goed personeel
Zeer goed personeel, enorm goed geholpen
Echt een goede service. Vooral eerlijk verhaal over elektrische fietsen, niet naar het duurste gepraat.
En belangrijk ook geintjes tussendoor.
!! Klant vriendelijk geholpen !!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.