POWER.se - Mall of Scandinavia Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Stjärntorget 2, 169 79 Solna, Stockholm, SE

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade pak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

Promotion box for POWER.se - Mall of Scandinavia

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

1840 Bewertungen

(1'840)

15'703 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Leta säljare

När man väl ska köpa något måste man leta reda på en säljare.
Han var dock snabb & enkel att köpa ifrån.

5. April 2026

Hej Ciaoo,

Tack för din feedback om vår butik i Mall of Scandinavia! Det är bra att höra att säljaren var snabb och enkel att köpa ifrån när du väl hittade honom. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man behöver leta efter personal i butiken. Din kommentar hjälper oss att förbättra servicen så att våra kunder snabbare kan få den hjälp de behöver.

Snabbt smidigt toppen service

Snabbt smidigt toppen service

Hej Ellen,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde snabb och smidig service hos oss på Mall of Scandinavia. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera toppkvalitet. Tack för att du valde POWER!

All the best, Erik at POWER! ⚡

Otrevlig personal

Personalen fokuserade mer på att prata med varandra på ett annat språk
Försökte även sälja på oss produkter som ej var relevanta för osss

Hej Mikael,

Tack för din feedback om ditt besök på Mall of Scandinavia. Det är verkligen synd att höra att du upplevde att personalen var otrevlig och att de fokuserade mer på att prata med varandra än att hjälpa dig. Det är också beklagligt att du kände att de försökte sälja produkter som inte var relevanta för dig.

Vi tar all feedback på allvar och använder den för att förbättra våra tjänster. Din upplevelse är inte den standard vi strävar efter att leverera till våra kunder.

Ge schysta rabatter

Jag tyckte att jag kunde ha fått mer rabatt på varan som jag köpte eftersom den var den sista i butiken.

Hej Shema,

Tack för din feedback! Vi förstår att du hade önskat en bättre rabatt på produkten.

När det gäller specifik feedback om priser och rabatter rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst direkt så att våra specialister kan hjälpa dig vidare med din förfrågan.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din åsikt med oss!

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia

Tack för feedbacken! Vi skickar SMS för att du ska kunna fynda de bästa priserna. Om man inte vill ha dem går det såklart att avregistrera, men då missar man ju våra grymma deals 😉

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Hej Derackar,

Vad kul att höra att du är så nöjd! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en fantastisk upplevelse. Tack för att du valde POWER och för dina vänliga ord!

Great job

Great job. Tack så mycket

4. April 2026

Hej Franck,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss på Mall of Scandinavia. Vi är glada att vi kunde leverera den service du förtjänar.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trevlig personal och bra priser power i…

Trevlig personal och bra priser power i the Mall, Solna

25. März 2026

Hej Inger,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att du upplevde vår personal som trevlig och att du var nöjd med våra priser i Mall of Scandinavia. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och konkurrenskraftiga priser. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera en utmärkt shoppingupplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Be aware they wont accept exchange or return

I bought an electronic item from power - Mall of scandinavia. I asked for a silver colour but they gave me black. I just opened the box and found it was black instead of silver which I asked for. The next day we went and asked for return/exchange. They refused to exchange or return. Only the outerbox was opened (not torn or damaged). The watch or strap was not even removed from the inner box so it was totally unused but still they refused.

Other shops allow return or exchange for the same product but power is worst.

PLEASE DO NOT BUY ANYTHING FROM POWER.

I have also noticed them displayed a product with a price after discount as xx sek. Other shops sell the same product for same xx sek without discount. So their discount is also not true !

27. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi!

Thank you for sharing your feedback with us! We understand that receiving a different color than expected can be frustrating. It is always disappointing when the product you had in mind does not match what you find when opening the box. We can see how important it is that the correct variant is delivered from the start.

We always aim to make these situations as clear as possible so there are no surprises. Feedback like this is valuable because it shows where communication can be improved. Our goal is to keep pricing transparent and consistent so customers can make informed choices.

We appreciate you sharing your experience and we take it seriously.

All the best,
Ebba at POWER!⚡

Väldigt nöjd

Vänlig och kompetent personal som hjälpte mig att göra ett bra köp.

Hej ES,

Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt köp! Det är fantastiskt att vår personal kunde hjälpa dig att hitta rätt produkt och att du fick en så bra upplevelse i vår butik på Mall of Scandinavia. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hade förbokat produkt för hämtning i…

Hade förbokat produkt för hämtning i varuhus. Hustrun skulle hämta produkten, men blev först nekad att få ut produkten eftersom NI krävde min(beställaren) legitimation. Produkten var ju inte betald utan skulle betalas av hustrun vid leveransen. För att komma runt detta med legitimation bad jag hustrun att köpa produkten i eget namn och skippa min förbeställning.
Märkligt att ni kräver min legitimation eftersom produkten inte var betald.

Hej Jan,

Tack för din feedback! Jag förstår att situationen blev krånglig när din hustru skulle hämta produkten.

Bra att ni hittade en lösning genom att hon kunde köpa produkten i eget namn istället! Det visar att våra medarbetare var flexibla och hjälpsamma för att lösa situationen.

För att få hjälp med den specifika upplevelsen kring upphämtningsrutinerna rekommenderar jag att du kontaktar vår kundservice direkt så att våra specialister kan hjälpa dig vidare.

Tack för att du delar din upplevelse med oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jätte bra bemötande och tydlig…

Jätte bra bemötande och tydlig information. Ni bör belöna den personen som hjälpte mig!

5. April 2026

Hej Dimitrios,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp och tydlig information! Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare gör skillnad för våra kunder. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Förbättra kundupplevelsen vid ändring av order

Jag beställde en vara online och ville byta till en annan modell i butiken och betala mellanskillnaden.
Detta var inte möjligt. "Olika system". Istället fick jag avboka själv och köpa ny i butiken och invänta att pengarna returnerades. Personalen kunde inre ens se min beställning. Inte deras fel, de var trevliga, men oj så gammaldags system. Ingen bra köpprocess.

Hej Peter,

Tack för din feedback om din upplevelse i vår butik på Mall of Scandinavia. Vi förstår att det kan vara frustrerande när våra system inte tillåter den flexibilitet du önskade för att byta till en annan modell direkt i butiken.

Du har rätt i att våra online- och butikssystem fungerar separat, vilket ibland kan skapa denna typ av utmaningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss, eftersom det hjälper oss att förstå var vi kan förbättra våra processer.

Det är bra att höra att personalen var trevlig och hjälpsam trots systemets begränsningar. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kundupplevelsen och din feedback är värdefull för detta arbete.

Hej Anders,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde vår personal som kunnig och att du fick snabb service i vår butik på Mall of Scandinavia. Vi arbetar hårt för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback betyder mycket för oss. Det är sådana kommentarer som motiverar hela vårt team att fortsätta leverera excellent service varje dag!

Kanon

Bra personal bra service

Hej Mattias,

Vad kul att höra att du är så nöjd med servicen på Mall of Scandinavia! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team levererat en så bra upplevelse för dig.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck med oss!

Har blivit otroligt trevligt bemött av Kadar och Roni

Har blivit otroligt trevligt bemött av två underbara medarbetare, Kadar och Roni. De hjälpte oss verkligen med hela hjärtat!
Bara för att vi är så nöjda kommer vi definitivt att åka dit och handla igen.
Stort tack för den fantastiska servicen, Kadar och Roni! 🙏

28. März 2026

Hej Elif,

Vad roligt att höra att du fick så fantastisk service! Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare verkligen gör skillnad och hjälper till med hela hjärtat. Din positiva feedback betyder mycket för oss.

Det är underbart att höra att du kommer tillbaka för att handla igen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Visste inte att Power fanns.

Överraskningen av att Power fanns, just när jag var på väg hem efter besök hos Apple. Jag behövde några saker så jag gick in och hittade det jag hade i huvudet: en hårfläkt, ett snabbt val ur en mängd olika modeller.
När jag lämnade stället blev jag bjuden på parkeringen av apple! Det bör också Power följa, eftersom bilkostnader och tullar belastar kassan. Just nu beger sig en son ut till er för att shoppa. Och jag kommer definitivt att besöka Power var gång jag behöver nåt som kräver power. Inte minst för att jag blev mycket trevligt bemött av en positiv personal.

Hej Göran,

Vad roligt att höra att du upptäckte POWER och att du blev så positivt överraskad! Det låter som att du hittade precis vad du behövde och att vår personal gav dig en bra upplevelse.

Det är fantastiskt att du planerar att komma tillbaka när du behöver något som kräver "power"! Vi ser fram emot att välkomna både dig och din son till våra butiker framöver.

Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa servicen jätte trevlig tjej som…

Bästa servicen jätte trevlig tjej som gjorde våfflor. Philip Dikmans tvilling jätte trevlig. Sebastian som kunde lösa alla mina datorproblem. Ni räddade min dag. Sebastian.bsmele. Rony🤗

25. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Nina,

Vad kul att höra att du fick så bra service på Mall of Scandinavia! Det låter som att teamet verkligen tog hand om dig på bästa sätt, från våfflor till att lösa datorproblem. Vi är glada att vi kunde rädda din dag och att du fick hjälp med allt du behövde. Tack för att du delar din positiva upplevelse med oss!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag kom in i butiken och letade länge…

Jag kom in i butiken och letade länge efter AirPods. Till slut hittade jag en som jag frågade (fanns ingen att fråga) som sa att de finns bakom kassan.
Jag ställde mig i kassan där ingen personal fanns i sikte och fick vänta ca 5 minuter (!) innan en personal kom och hjälpte mig. Ska man vänta så länge på att betala något? Jag fick dock bra hjälp av personalen i kassan med frågorna jag hade.
För att förtydliga , min upplevelse var inte bra. Går inte gärna in till Power i mall of Scandinavia igen.

20. März 2026

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia

Kul att höra att du fick bra hjälp av personalen i kassan! Vi tar med oss att det kan vara lite svårt att hitta produkter ibland och ser över hur vi kan göra det smidigare.

Om er upplevelse ändå var bra skulle vi gärna vilja veta varför ni gav en stjärna, det hjälper oss att utvecklas ännu mer.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr