Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade pak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.
Stjärntorget 2, 169 79, Solna, Stockholm, Schweden

Bittet Kunden um Bewertungen
När man väl ska köpa något måste man leta reda på en säljare.
Han var dock snabb & enkel att köpa ifrån.

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Personalen fokuserade mer på att prata med varandra på ett annat språk
Försökte även sälja på oss produkter som ej var relevanta för osss

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Jag tyckte att jag kunde ha fått mer rabatt på varan som jag köpte eftersom den var den sista i butiken.

Trevlig personal och bra priser power i the Mall, Solna

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
I bought an electronic item from power - Mall of scandinavia. I asked for a silver colour but they gave me black. I just opened the box and found it was black instead of silver which I asked for. The next day we went and asked for return/exchange. They refused to exchange or return. Only the outerbox was opened (not torn or damaged). The watch or strap was not even removed from the inner box so it was totally unused but still they refused.
Other shops allow return or exchange for the same product but power is worst.
PLEASE DO NOT BUY ANYTHING FROM POWER.
I have also noticed them displayed a product with a price after discount as xx sek. Other shops sell the same product for same xx sek without discount. So their discount is also not true !

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Hade förbokat produkt för hämtning i varuhus. Hustrun skulle hämta produkten, men blev först nekad att få ut produkten eftersom NI krävde min(beställaren) legitimation. Produkten var ju inte betald utan skulle betalas av hustrun vid leveransen. För att komma runt detta med legitimation bad jag hustrun att köpa produkten i eget namn och skippa min förbeställning.
Märkligt att ni kräver min legitimation eftersom produkten inte var betald.

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Jätte bra bemötande och tydlig information. Ni bör belöna den personen som hjälpte mig!

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Jag beställde en vara online och ville byta till en annan modell i butiken och betala mellanskillnaden.
Detta var inte möjligt. "Olika system". Istället fick jag avboka själv och köpa ny i butiken och invänta att pengarna returnerades. Personalen kunde inre ens se min beställning. Inte deras fel, de var trevliga, men oj så gammaldags system. Ingen bra köpprocess.

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Har blivit otroligt trevligt bemött av två underbara medarbetare, Kadar och Roni. De hjälpte oss verkligen med hela hjärtat!
Bara för att vi är så nöjda kommer vi definitivt att åka dit och handla igen.
Stort tack för den fantastiska servicen, Kadar och Roni! 🙏

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Överraskningen av att Power fanns, just när jag var på väg hem efter besök hos Apple. Jag behövde några saker så jag gick in och hittade det jag hade i huvudet: en hårfläkt, ett snabbt val ur en mängd olika modeller.
När jag lämnade stället blev jag bjuden på parkeringen av apple! Det bör också Power följa, eftersom bilkostnader och tullar belastar kassan. Just nu beger sig en son ut till er för att shoppa. Och jag kommer definitivt att besöka Power var gång jag behöver nåt som kräver power. Inte minst för att jag blev mycket trevligt bemött av en positiv personal.

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Bästa servicen jätte trevlig tjej som gjorde våfflor. Philip Dikmans tvilling jätte trevlig. Sebastian som kunde lösa alla mina datorproblem. Ni räddade min dag. Sebastian.bsmele. Rony🤗

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Jag kom in i butiken och letade länge efter AirPods. Till slut hittade jag en som jag frågade (fanns ingen att fråga) som sa att de finns bakom kassan.
Jag ställde mig i kassan där ingen personal fanns i sikte och fick vänta ca 5 minuter (!) innan en personal kom och hjälpte mig. Ska man vänta så länge på att betala något? Jag fick dock bra hjälp av personalen i kassan med frågorna jag hade.
För att förtydliga , min upplevelse var inte bra. Går inte gärna in till Power i mall of Scandinavia igen.

Antwort von POWER.se - Mall of Scandinavia
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.