Power.no - Strømmen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Støperiveien 5, 2010 Strømmen, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fikk god hjelp og oppfølging av Power Strømmen. Kjøpte AEG vaskemaskin og tørketrommel. Dessverre var gjengene ødelagt på slangen til vaskemaskin. Ikke fantes det løse slanger og dermed måtte maskin b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har vært innom servicedelen 3 ggr. På rad over 2 dager. Blitt betjent av to forskjellige teknikere, som er hyggelige, raske og som viser stor respekt for at alt elektronisk ikke ligger for alle og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Alexander er helt fantastisk! Rask, presis og utrolig hjelpsom. Han hjalp meg mye uten å stoppe arbeidet sitt, og ordnet alt lynraskt – rask som en gepard 🐆💯 En person man virkelig kan s... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fikk en ruter på som var åpnet fra før. Den var på 20% salg fra før. Men fikk ingen beskjed om at det var en B-vare, eller åpnet fra før, måtte be om ytterligere rabatt for B-vare på egen hånd. Ik... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Støperiveien 5, 2010, Strømmen, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Strømmen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

10'898 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har en Qled 75 tommer TV som ble…

Har en Qled 75 tommer TV som ble defekt. Fikk veldig profesjonell og hyggelig hjelp an Andre, Power Strømmen. Veldig ydmyk. Veldig kunnskapsrik og imøtekommende person. Han skaffet meg ny fantastisk TV. Gleder meg til å få den hjem. Handle hos Power med André, helt konge!

29. Juni 2026

Hei Imtiaz,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk profesjonell, kunnskapsrik og imøtekommende hjelp i POWER Strømmen, og at opplevelsen ble så god hele veien.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper du blir skikkelig fornøyd med den nye TV-en når den kommer hjem.

bra service 👍👍

Hei romer,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Strømmen, og at servicen traff så godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kasper er veldig hyggelige

Kasper er veldig hyggelige
ggelig og flink. 😊

Hei Astrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse, og at du opplevde hjelpen som både hyggelig og flink. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var veldig god service og jeg fikk fra Hamad…

Det var veldig god service og jeg fikk god service fra Hamad selge . Tusen takk for han og power..🙏

Hei Malick,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god service hos POWER Strømmen, og at opplevelsen med Hamad var så positiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Idag har jeg handle paa Power

Idag har jeg handle paa Power. Fikk masse God infofmasjon og kjempeflinke selgere. Adrian var en riktik dyktig selger og veiledeg godt, tusen takk.

Hei Zaib Muhammad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god informasjon og en så god opplevelse hos POWER Strømmen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at du følte deg godt veiledet i butikken.

Amazing customer service

Amazing customer service, the staff members are very kind and patient, specially nils he helped me a lot and was very thorough!

Hi Sepanta,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Strømmen, og at opplevelsen din var så positiv. Vi setter stor pris på at du trekker frem hvor vennlige og tålmodige medarbeiderne var. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk veldig god hjelp av André

Hei tommy,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp hos POWER Strømmen, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk service og hjelp

Helt fantastisk service og hjelp fra Kevin R.
Beste service ut av alle Power butikkene jeg har besøkt og anbefaler å handle her for alle som ser det aktuelt.

Hyggelig personale som smiler, forklarer og snakker tydelig.
Føltes nesten at jeg håpet på å kjøpe noe for å støtte Power Strømmen. 🥲

Første gang jeg har følt nødt til å skrive en anmeldelse på nett for å formidle hvor hyggelig det var.

24. Juni 2026

Hei Shaheena,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i POWER Strømmen, og at besøket gjorde så sterkt inntrykk.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at servicen, tydeligheten og den gode stemningen ble lagt merke til.

Bra service

Bra service ara

24. Juni 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en bra opplevelse og god service hos POWER Strømmen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amro er veldig flink og høflig med…

Amro er veldig flink og høflig med kundene. Han vet hvordan han skal gjøre kundene glade og fornøyde. Han har hjulpet oss veldig godt og veldig mye. Han har vært veldig tålmodig og snill not oss, og vi er veldig takknemlige for hjelpen vi jar fått fra Han og fra Power

16. Mai 2026

Hei Sali,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp, og at opplevelsen hos POWER Strømmen ble så positiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at Amro var både hjelpsom, tålmodig og imøtekommende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk mye hjelp av Amaru mange ganger da…

Fikk mye hjelp av Amaru mange ganger da jeg handlet i Power Strømmen. Han er veldig hjelpsom, hyggelig og er tålmodig. Kommer alltid med gode råd!!!

Hei Angela,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du har fått så god hjelp hos POWER Strømmen, og at opplevelsen har vært både trygg og positiv.

Vi setter stor pris på at du trekker frem den hjelpsomme, hyggelige og tålmodige servicen du har fått. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Amaro er flink

Amaro er flink, hyggelig og gir gode tips. Viser gode produkter og har hjelper meg flere ganger.

23. Juni 2026

Hei Amina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du har fått god hjelp, nyttige tips og en god opplevelse hos POWER Strømmen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at du har fått god hjelp flere ganger.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Strømmen⚡

Amro er veldig snill

Amro er veldig snill, hyggelig, flink å fortelle og info, veldig veldig flink å selge. 10/10.

23. Juni 2026

Hei Mohammad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Strømmen, og at Amro ga god informasjon og service i toppklasse.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kontaktet Power kundeservice…

Jeg har kontaktet Power kundeservice ved flere anledninger, uten å få noen hjelp!
Dro da direkte til Strømmen Power support, og der har jeg fått fantastisk god hjelp fra Erik.
Er veldig fornøyd :)

Hei Leina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Strømmen-butikken, og at opplevelsen med Erik ble så bra.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi tar også med oss at du ikke fikk hjelpen du trengte tidligere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk veldig god hjelp av Aamro

Fikk veldig god hjelp av Aamro. Selger hjelper meg med å registrere garanti.

Hei Mao Che,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Strømmen, og at registreringen av garanti ble ordnet på en god måte.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ipad kjøp i siste liten😁

Jeg måtte kjøpe meg ipad for bruk på scenen samme dag.Fikk en kjempe koselig selger som het Dennis,utrolig hjelpsom kar.Forklarte alt grundig så en (voksen)dame forstod hva han sa.Så var det og vente til de hadde overført ting fra telefonen til iPad.Ble en kaffekopp på en hyggelig kafé.Gikk tilbake en halvtime tidligere enn jeg skulle,og alt var klart.Da var det nok en meget hyggelig og serviceminded ung mann som hjalp meg.Tusen takk til Ara,som både svarte på spørsmål og var så blid.Er såååååå fornøyd og alt virket super bra.Anbefaler Power på Strømmen til alle som trenger produkter eller hjelp til produkter de har.Blide,kunnskapsrike,hjelpsomme og hyggelige selgere finner du der.Gleder meg allerede til neste besøk 👍Mvh,Bente Jensen.

19. Juni 2026

Hei Bente,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp hos POWER Strømmen, og at hele opplevelsen fra veiledning til klargjøring av iPaden gikk så fint.

Det er ekstra kjekt å lese at du følte deg godt ivaretatt og fikk forklaringer på en tydelig og trygg måte. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Vi håper iPaden fungerer perfekt på scenen, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.

Utrolig god hjelp!!!

Fikk utrolig fin hjelp av de som arbeider her. Kom inn med en telefon som ikke jeg fikk helt til å få ladet, så fikk jeg hjelp av Ara - han renset lader inngangen for meg og deretter fikk råd til hvordan jeg kan holde den ren. Utrolig fin jobb og så var han veldig forsiktig med telefonen min, samt at han skulle ikke ha noe for servicen.

Utrolig service glade personer!

19. Juni 2026

Hei Sanna,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Strømmen, og at besøket ditt ble en så positiv opplevelse.

Det er ekstra fint å høre at du fikk både praktisk hjelp og gode råd videre. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Strålende ansatt!

Levi! Wow, for en super kar😍 Ekstremt god kundeservice, fikk svar på alt jeg lurte på og trengte hjelp med😁

17. Juni 2026

Hei Laura,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp, og at Levi kunne svare på alt du lurte på.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Bra service fra Levi!

Bra service fra Levi Nystrøm!

17. Juni 2026

Hei Joachim,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra service hos POWER Strømmen, og vi setter stor pris på at du trekker frem Levi Nystrøm.

Slike opplevelser betyr mye, og vi håper å se deg igjen.

Fikk god hjelp av Herman

Fikk god hjelp av Herman, fin opplevelse med god kundeservice👍

16. Juni 2026

Hei Tariq,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og hadde en fin opplevelse med god kundeservice hos POWER Strømmen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Strømmen⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr