Power.no - Strømmen Bewertungen 9

4.1

Støperiveien 5, 2010 Strømmen, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ble godt tatt imot av de ansatte som virket veldig dyktige og engasjerte innenfor sitt felt! Fikk gode råd og veiledning der jeg trengte

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakken har blitt sendt til butikken og har ligget der i to uker uten at jeg har fått hentemelding – ikke engang en unnskyldning. Jeg har alltid en dårlig opplevelse når jeg handler eller henter her

God betjening og rask hjelp. Fikk vaskemaskinen levert inn i bilen uten å løfte

• Støperiveien 5, 2010, Strømmen, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Strømmen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

9 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ble godt tatt imot av de ansatte…

16. April 2026

Hei Theo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du ble så godt tatt imot av teamet vårt på Strømmen. Vi er stolte av de dyktige og engasjerte medarbeiderne våre som alltid gjør sitt beste for å gi kundene våre god service og veiledning.

Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og rask hjelp

God betjening og rask hjelp. Fikk vaskemaskinen levert inn i bilen uten å løfte

14. April 2026

Hei André,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god betjening på Strømmen og at leveringen av vaskemaskinen gikk så smidig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Meget god service

27. März 2026

Hei David,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde meget god service hos oss på Strømmen. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemer med Mac og Iphone...

Problemer med Mac og Iphone...
Erik N løste problemet. Tusen takk til Erik..Jeg lærte også mye underveis.

20. März 2026

Hei Grethe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at våre teknikere kunne løse problemene dine med Mac og iPhone, og at du lærte mye underveis. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er alltid hyggelig å høre når teamet vårt ikke bare løser problemet, men også sørger for at kundene våre forstår prosessen. Dette er akkurat det vi ønsker å oppnå med vår service.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi håper du fortsetter å være fornøyd med enhetene dine!

Rask og god handel

21. März 2026

Hei Anne,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du hadde en rask og god handel hos oss på Strømmen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakken har blitt sendt til en butikk og…

14. März 2026

Hei TCD,

Takk for at du velger å dele din opplevelse med oss.

Leit å høre at du opplever å ikke ha mottatt noen hentemelding på din bestilling, så lenge det telefonnummeret som er registrert på orderen er riktig, så vil det alltid utgå en automatisk SMS når varene ankommer i butikk hos oss. Ser at du har vært i kontakt med butikken angående denne saken, og at de har tilbudt deg en kompensasjon for ulempen du har opplevd.

Håper du er fornøyd med løsningen og ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Bra kundeservice

Mathias hjalp meg finne den rette telefonen til meg. Opplevelsen min var at Power er en seriøs butikk med kompetente medarbeidere. Jeg ble tatt godt imot og ble overrasket over kunnskapen til selgeren. Kommer definitivt tilbake!

16. März 2026

Hei Aron,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at Mathias kunne hjelpe deg med å finne den perfekte telefonen og at du opplevde god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det gleder oss å vite at du følte deg godt ivaretatt og at du kommer tilbake til oss igjen!

Utrolig god hjelp

Utrolig god hjelp! Både serviceinnstilt og løsningsorientert.

2. März 2026

Hei N.M,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde så god service på Strømmen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte POWER!

God kvalitet

God kvalitet, lett å montere

17. Februar 2026

Hei Mehmet,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse! Det er deilig å høre at du er fornøyd med kvaliteten og at monteringen gikk lett. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Strømmen⚡

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr