Pakket zou naar postnlpunt gaan omdat wij niet thuis zouden zijn bij bezorging. Hebben het zelf voor ontvangst getekend en hebben het zo voor de deur gezet. Heb vanuit België waar wij waren moeten re... Mehr ansehen
Is geen eens een ster waard dit bedrijft. Je neemt een dag vrij omdat ze komen. Ochtend hoor je tussen 9-12 en om half 10 ineens bericht dat het door onverziene omstandigheden in distributie centrum... Mehr ansehen
Tot 2 maal toe werd er een bezorg dag doorgegeven. Omdat dit een zwaar pakket was ging het uiteindelijk van Post.nl naar Extra@home. De gehele dag gezorgd dat er iemand thuis bleef. Op de dag zelf kre... Mehr ansehen
Alles is goed verlopen. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam en ze kwamen op de aangegeven tijdstip. Ze hebben netjes aangebeld en alles neergezet op gewenste locatie in huis. Heel fijn! Bedan... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Precies zoals altijd door deze bezorger…
Precies zoals altijd door deze bezorger in opgegeven tijdkader afgeleverd.
Goede ervaring!
Even een positieve noot tussen alle vervelende ervaringen. Door mijn eigen fout was ik niet thuis toen de bezorgers voor mijn deur stonden. Via de mail kon ik meteen een afspraak maken voor de volgende dag. Helaas kwamen de bezorgers toen niet in het gemelde 3 uurs tijdsvak. Toen ik postnl belde gaven ze netjes aan dat ze wat vertraagd waren en hoopten dat ze die dag nog zouden komen. De bezorgers belden een uur later dat ze met 40 min er zouden zijn en dat was ook zo. Ze verontschuldigde zich meermaals voor de vertraging en brachten mijn pakket netjes naar mijn woonkamer.
WAARDELOOS
Ik kies een afhaalpunt op 3 minuten van huis
En het is bezorgd op 50 minuten fietsen van huis!!!!!!
Netjes volgens afspraak geleverd.
Klantenservice reageert niet
Klantenservice reageert niet. Extra betaald voor het bezorgen naar de woning en het pakketje is alleen bezorgt naar de hal. Bizarre ervaring
luie bezorger
Alles ging netjes zoals gebruikelijk bij post nl. via de app en webwinkel netjes op de hoogte gehouden. maar op de dag van levering heeft de bezorger blijkbaar geen zin de trap op te lopen om het pakket af te leveren aan de deur, nee het wordt bij de gezamelijke brievenbus open en bloot waar iedereen in en uit kan lopen neergezet. Het was een pakket met een waarde van 175eurie. Ik vind dit echt niet kunnen. Dat je het pakket aan of bij de deur zonder aan te bellen neerzet tot daar aantoe, maar open en bloot neerzet op een openbare plek vind ik echt niet kunnen.
Op een eerder tijdstip langskomen dan afgesproken en vervolgens niet met enige oplossing komen
Ik kreeg de avond van te voren een tijdsvak toegestuurd ‘11:45 - 13:45’. Krijg ik ‘s ochtends om 9:45 bericht dat ze misschien 45 minuten eerder zijn. Vervolgens staan ze om 10:15 al aan het afleveradres. Uiteraard zijn wij er dan nog niet. ‘Maak maar een nieuwe afspraak’. Super handig als het om bouwmateriaal gaat voor een nieuwe woning! Ik was genoodzaakt mijn materialen elders te gaan halen, om niet in de knoei te komen met de rest van de verhuizing. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en tot mijn verbazing krijg ik gewoon een, door hen zelf gekozen, nieuwe levering doorgestuurd.
Two parcels were deliberately ordered…
Two parcels were deliberately ordered for drop-off at a nearby PostNL location.
Despite the presence of several PostNL points within the area, the parcels were instead delivered to a randomly selected and considerably distant, 8km, location.
The point of complaint is that PostNL cannot reasonably claim to act within its rights when parcels are deposited at arbitrary locations. The purpose of choosing a specific PostNL point is precisely to ensure proper delivery in case the recipient’s address cannot be reached.
Op de dag van de bezorging en ook de…
Op de dag van de bezorging en ook de tijd was ik gewoon aanwezig in de woning met uitzicht op de voordeur. Echter, ik krijg gewoon een mail dat ik niet thuis was, terwijl er 100% geen auto in de straat is geweest. Ik woon namelijk in een doodlopende straat. Ik kan vervolgens niemand telefonisch bereiken, waardoor je gewoon voor niks een dag vrij heb genomen en zit te wachten. Waardeloos!
Waardeloos.
Pakket niet ontvangen. App geeft aan "bezorgd op de afgesproken plek." Chat (robot) vraagt aan je om even bij je buren te checken. Handig als je veel buren hebt. Waar is die goede service gebleven? Neem een voorbeeld aan DHL, nooit problemen.
Ik heb mijn pakket niet ontvangen
Ik heb mijn pakket niet ontvangen. Post NL geeft aan dat het bezorgd is maar ik kan met de camarabeelden aantonen dat dit niet het geval is
Correcte levering
De levering was snel en goed.
Op de afgesproken plek neergelegd.
Helemaal top!!
Third time that nobody rings the bell…
Third time that nobody rings the bell at the delivery address.
For three times I've stayed home, waiting for the delivery, changing my appointments and routines to then the courrier not even trying to deliver it. Saw him pass by.
This time, a delivery that I really needed on this day, now is going to a Pick-up point 5 MINUTES away from the address, and I only can go get it tomorrow, which it's not suitable.
Insanely bad service, as they say the chat can contact the delivery person, but that's also not true.
Waardeloze bezorging
Op 15 oktober zouden wij een zending geleverd krijgen via extra@home. We hebben op de dag zelf een tijdsindicatie gekregen. Om 13:30 uur belde de chauffeur of we thuis waren en dat hij er over een half uur zou zijn. Tien minuten na dit gesprek kreeg ik e-mails en een sms. In de sms stond dat ik een e-mail had gekregen om een nieuwe bezorgafspraak maken. PostNL gebeld doen niets voor je en verwijzen naar extra@home en geven een 06 nummer. Dit 06 nummer is een chatbox waar je via whatsapp contact met hun kan zoeken. Via whatsapp geen reactie op mijn vraag waarom ze ineens niet komen. PostNL weer gebeld doet niets. De leverancier gebeld en zij hebben contact opgenomen met extra@home. De wagen zou pech hebben. Nu 24 uur later krijg ik op een herinneringsapp een reactie. De bezorging kon vanwege volume overschrijding niet doorgaan omdat tijdens het laden van de wagen helaas niet alle pakketten mee konden. Verschrikkelijke leugens. Ze waren onderweg dus geladen en er kan ook verder niets bij geladen zijn want ik was de volgende klant anders belt de chauffeur niet. Mijn bestelling heb ik op 5 oktober gedaan dus de plannen kunnen ze ook al niet. Wat een waardeloos bedrijf en een waardeloze service en bereikbaarheid van de zogenaamde klantenservice (whatsapp)
Wat een leugens echt ongelooflijk
Bezorging altijd keurig!
Slechte bezorging post nl
Postbezorger heeft een duur pakket gewoon voor de deur gezet en is weg gegaan. Hij heeft niet de moeite genomen om het bij de buren te brengen! Heel slecht dit!
Bezorging wordt gewoon een dag…
Bezorging wordt gewoon een dag opgeschoven op het laatste moment, heb hierdoor onnodig vrijgenomen. Andere dag weer verplicht thuis blijven want moest voor getekend worden.
Misschien dat PostNL wat vriendelijker bezorgers kan aannemen. Wat een chagrijn 🤢
Waar is mijn pakket?
Vandaag, 4 oktober, zou een pakketje van I-bood geleverd zijn. Ik heb niets ontvangen en navraag bij mijn buren leverde ook niets op. Voor de zekerheid ook nog de papierbak gecheckt, daar wordt voor het gemak ook wel eens wat achtergelaten. Maar helaas geen pakketje. Ben dus reuze benieuwd waar het is afgeleverd. De mailtjes die ik ontving kloppen ook niet helemaal: 14.40 uur afgeleverd pakket van I-bood, 14.58 uur, bestelling is bezorgd, 15.04 uur onderweg met uw pakket.
zeer slechte communicatie dagen te laat…
zeer slechte communicatie dagen te laat geleverd zou iedere keer bezorgd worden en werd dan weer dag uitgesteld dit moet echt verbeterd worden
komen afspraken niet na en zijn totaal…
komen afspraken niet na en zijn totaal niet bereikbaar.
schandalig slecht
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.