Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Pakket zou naar postnlpunt gaan omdat…wij niet op die dag thuis waren
Pakket zou naar postnlpunt gaan omdat wij niet thuis zouden zijn bij bezorging. Hebben het zelf voor ontvangst getekend en hebben het zo voor de deur gezet. Heb vanuit België waar wij waren moeten regelen dat iemand ons pakket weggehaald heeft.
Is geen eens een ster waard dit…
Is geen eens een ster waard dit bedrijft. Je neemt een dag vrij omdat ze komen. Ochtend hoor je tussen 9-12 en om half 10 ineens bericht dat het door onverziene omstandigheden in distributie centrum niet lukt om te leveren. Dan probeer je contact te krijgen via de whatsapp. Streven binnen 2 uur antwoorden, ik wacht nog steeds 24 uur later.
Inmiddels via de track en trace laten weten het pakket overmorgen te krijgen. Ik ben benieuwd.
Er werd tijdig aangegeven wanneer het…
Er werd tijdig aangegeven wanneer het pakket werd bezorgd en later een email met daarin nog nauwkeurige tijden. De pakketbezorger was vriendelijk
Tot 2 maal toe werd er een bezorg dag…
Tot 2 maal toe werd er een bezorg dag doorgegeven. Omdat dit een zwaar pakket was ging het uiteindelijk van Post.nl naar Extra@home. De gehele dag gezorgd dat er iemand thuis bleef. Op de dag zelf kregen we door dat er vertraging was. Track @ trace spoor liep dood. Bol.com en app naar Post.nl gestuurd. Pakket voor derde keer vertraagd, communicatie verloopt stroef.
Niet bezorgd
Pakket van Karwei zou bezorgd worden tussen 8 -9:30 uur. Vrij hiervoor genomen in de ochtend. Vanaf 10 uur contact proberen te krijgen , om te vragen hoe laat de bezorger zou komen, want hij was nog niet geweest. Geen reactie ! Tot 15:15 ben ik hiermee bezig geweest, maar kreeg geen hulp. Uiteindelijk kreeg ik een whatsapp met foto dat de bezorger notabene in de straat was geweest, met de reden dat de woning niet bereikbaar was ! ? Op de foto is duidelijk te zien dat de straat een gewone straat betreft waar hij in kon en dus ook al stond. Maar waarschijnlijk niet de moeite heeft genomen om te kijken waar het huisnummer was. Ik heb dus heel de dag voor niets zitten wachten, en voor niets een vrije dag op moeten nemen. De aankoop heb ik dus geannuleerd! En ik koop niets meer als het bezorgd wordt door PostNl Extra@Home.
Onbetrouwbare bezorg"dienst"
Mijn ervaring met PostNL Extra@Home was helaas zeer teleurstellend, zoals vele anderen. Je krijgt eerst een extreem breed en onwerkbaar tijdvak (8:00–21:00) waarin je “maar thuis moet blijven”, en pas op de ochtend zelf hoor je het daadwerkelijke 3‑uurs venster.
In mijn geval werd het beloofde tijdvak last‑minute geannuleerd met een mailtje (geen sms notificatie), zonder enige mogelijkheid tot overleg, en werd daarna zonder overleg een nieuwe voor mij niet werkbare leverdatum in het systeem gezet.
Benieuwd hoe ze van plan zijn dit op de gaan lossen, ik ga er in ieder geval geen vrije dag oid voor opnemen. Dat zou ook niet nodig moeten zijn. Je kunt geen hele dag vrijhouden voor een dienst die zelf zijn afspraken niet nakomt.
Helaas reageert de klantenservice niet dus vragen om een oplossing leidt tot niets.
Het valt mij op dat veel mensen vrije dagen inzetten en dat het blijkbaar maatschappelijk geaccepteerd is dat de consument maar moet regelen dat een bezorging lukt. Daarom wil ik in deze review graag een tip geven: weet bij wie de verantwoordelijkheid voor levering ligt, namelijk bij de verkopen. Zij moeten met een passende levermogelijkheid komen, en dat hoeft niet ten kosten te gaan van onze agenda's. Helaas wimpels winkels consumenten vaak af, maar het is toch echt aan de verkoper om actie te ondernemen.
Het is uberhoubt af te vragen waarom winkels blijven werken met zeer slechte en onbetrouwbare pakketdiensten.
Vandaag kwam er een pakket aan maar…
Vandaag kwam er een pakket aan maar daar is ingekeken door mensen het pakket was los
Het ging om een kabel modem van Ziggo met de daarop bijhorende login codes en wachtwoord enz
En koop ook niets dus bij deze man Birger Jansen want die houdt zich niet aan de gemaakte afspraken!
Ga hier zeker werk van maken!
Zomaar neergezet
Het pakket werd zo voor m’n deur neergezet. Ik was niet thuis, want ik was aan t werk. Mijn moeder vond ‘m voor m’n deur toen ze toevallig bij mn huis langs kwam. Belachelijk! En gewoon een handtekening zetten ‘om er vanaf te zijn’.
NIET BEREIKBAAR
Ik heb woensdag avond een Whatsapp berichtje gestuurd om mijn levering van vrijdag naar zaterdag te verplaatsen. Geen antwoord. Donderdag nog een bericht gestuurd. Geen antwoord. Vrijdag ochtend weer, geen antwoord. Nu heb ik mijn pakket niet kunnen ontvangen en moet ik een nieuwe bezorg afspraak maken via DEZELFDE CHAT WAAR IK GEEN ANTWOORD OP KRIJG!!! Post NL klantenservice kan mij ook niet helpen, omdat ze blijkbaar compleet los staan van jullie. Ik kan niks!
Waarom geven jullie aan dat ik binnen 2 uur een reactie krijg, dat is dus compleet onzin. We zijn 2,5 dag verder en 0 reactie.. Waarom zijn jullie zo slecht bereikbaar
Extra large delivery
Got delivered today an extra large package by extraathome postnl.
The guys delivering zuidplein are absolute gentlemen they definitely deserve a raise.
Going the extra mile for their customer is really appreciated 👍
Pakketje in de papiercontainer
Wat een belachelijke manier van werken. Pakketje terugzoeken in je papiercontainer.
Zijn jullie niet goed ofzo .
Wat een Kwalitatief Uitermate Teleurstellend bedrijf zijn jullie zeg.
Great service!
I was notified about my delivery and had the option to choose a convienient date. I received a message regarding the time frame of the delivery the day before the delivery. On the date of delivery I received a phone call when they were 10 minutes away. I appreciated this so I could look out for them as it’s a complicated location to get to. On arrival they were polite, came into my property wiping feet and placed my large order in the living room. Great service.
Alles is goed verlopen
Alles is goed verlopen. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam en ze kwamen op de aangegeven tijdstip. Ze hebben netjes aangebeld en alles neergezet op gewenste locatie in huis. Heel fijn! Bedankt voor jullie hulp!
WAAR-DE-LOOS
Ik verwachtte een televisie. Eerst krijg ik bij ‘bestelling volgen’ te zien “Tijdstip aangekomen 11.08” terwijl er bij mijn huis in de verste verte geen bezorger is te zien, vervolgens hoor ik rond 11.24 uur een autodeur dichtklappen voor mijn huis, ik snel naar de voordeur en om 11.25 uur krijg ik een berichtje dat de bezorger me heeft gemist?!?? Al die tijd is de bel, die ik notabene bij me droeg om de bezorger niet te missen, nooit gegaan. Vervolgens strandt elke poging om met Extra@Home in contact te komen, in frustratie. Een klachtenformulier kan niet worden ingevuld want daar is een track and trace code voor nodig en die heb ik nooit gekregen. Whatsapp-berichten worden niet beantwoord. Ongelofelijk, wat een totale afwezigheid van service en communicatie.
Heel slecht. Vrij genomen voor bezorging. Bezorger komt niet opdagen
Heel slecht dit!! Vrijgekomen voor bezorging. Pakket zou tussen 9.30u en 10.00u bezorgd worden. Ik ben thuis en wacht, krijg ik opeens melding dat de bezorging 23/03 staat gepland. Schandalig. Ik kan niet weer een dag opofferen
Ze geven in de mail aan dat ze verwachten dat je thuis bent..en dan houden ze zich zelf niet aan de afspraken. Vreselijk!
Extra@Home bezorgservice van PostNL
Extra@home... wat een waardeloos bedrijf zeg... Jammer dat je hier een of meerdere sterren moet geven, maar eentje gegeven omdat nul sterren geven niet kan, maar zelfs nul sterren is Extra@Home niet eens waard. Meerdere malen een whatsapp bericht naar hun gestuurd met de vraag waarom mijn TV niet op de afgesproken dag geleverd werd. Extra@Home reageert niet eens op hun whatsapp! Volgens PostNL kunnen hun geen contact leggen met deze waardeloze instantie omdat ze alleen maar een whatsapp nummer hebben. PostNL, DOE MEERDERE ONTEVREDEN MENSEN OVER EXTRA@HOME EEN PLEZIER, EN GA EEN CONTRACT AAN MET EEN ANDERE BEZORGDIENST!!
Levering gevraagd bij PostNL punt
Levering gevraagd bij PostNL punt. Toch weer bij buren afgeleverd. Dit tot hun grote ergernis
Waardeloos
Een aantal dagen, voor de afleverdatum, heb ik een app gestuurd om die dag te annuleren. Omdat ik fulltime werk heb ik gevraagd om te leveren in de avond uren of het weekend. Uren later krijg ik dan eindelijk een mega kort appje terug dat ze geen avonddienste / weekenddiensten hebben. Ik heb daarop gereageerd met een aantal opties, maar er geen reactie meer op terug gekregen. Uiteindelijk zag ik op de dag zelf (het weekend zat er nl tussen) dat mijn bestelling gewoon onderweg was. Helaas was deze dus niet geannuleerd door de medewerker. Ik heb hierop direct weer een app gestuurd + een screenshot erbij dat ze wel degelijk werken op de zaterdag. Het enige antwoord was "Mocht je niet thuis zijn ontvang je vanzelf een link voor een nieuw afspraak" Ik denk dat deze medewerker een andere baan moet zoeken.
Komen afspraken niet na. Slechte communicatie
Zij maken afspraken met de ontvanger en komen deze 3 maal niet na. Communicatie alleen via automatisch gegenereerde e-mail of whatsapp. De verklaring is telkens, dat het pakket niet meer in de wagen past, dus het ligt niet aan hun. Heel frustrerend dus omdat dit mij dus al 2 verlofdagen heeft gekost
Maar een van de twee pakketten geleverd.
Twee pakketten zouden geleverd zijn. Maar er is maar een geleverd. Telefonisch contact gehad met PostNL. Advies was nog een dag wachten. Dan is een week voorbij en dan gaan de pakketten terug naar de afzender. Daar heb ik niks aan. Ik moest ook contact opnemen met de afzender alsof hij er iets aan kan doen… dit is niet de eerste keer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.