Postcode Loterij Bewertungen 974

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als ik aan het begin van een telefoon gesprek aangeef geen interesse heb ik extra loten om dat ik er al met 3 meespeel en zeggen nee daar gaat het niet over. Vervolgens na een paar minuten toch doordr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je kunt bijna niet opzeggen. Eindeloos in de wacht, opzeggen via de chat accepteren ze niet, formulier moet je je lotnummer weten (maar die weet ik niet). Telefonisch moeilijk bereikbaar. Heb pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Videoland gewonnen, wat een waardeloze zooi, niets dat ik wil zien en allemaal ouwe doos films. Boek gewonnen, maar dan keuze uit 5, waarvan ik er geen enkele ook maar iets interessant vind. 12... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het opzeggen is een langdurige zaak, ten eerste min 5 minuten in wacht, dan brutale vragen waarom je opzegt, pushen om langer door te gaan, zgn 1 maand eraan toevoegen omdat het niet eerder beeindigt... Mehr ansehen

1. Lotterieverkäufer
  2. Wohltätigkeitsorganisation
  3. Lottogeschäft
  4. Onlineverkauf von Lotterielosen

Über Postcode Loterij

Vom Unternehmen geschrieben

Over de Postcode Loterij. De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. Er spelen ruim 3 miljoen deelnemers mee met de Postcode Loterij.

Iedereen wint. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. En dat lot zet iets positiefs in gang. Deelnemers maken met hun buren die ook meespelen, elke maand kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen ze met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 147 goededoelenorganisaties. Dat is de kracht van samen en noemen we The Power of Postcodes. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is er 8,4 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Rode Kruis, Natuurmonumenten, De Zonnebloem, KWF Kankerbestrijding, AAP en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

Postcode Lottery Group. De Postcode Loterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels in vijf Europese landen heeft geïntroduceerd. Het doel is om via onze loterijen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld. Zij heeft over 2024 een recordbedrag van € 969 miljoen aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.

Nationale Postcode Loterij

Vom Unternehmen geschrieben

Contact informatie
Als je een vraag hebt over de loterij of hulp nodig hebt met je abonnement, staan we voor je klaar via 088 - 020 1010. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00 uur en op zaterdag van 9:30 - 16:00 uur.

1.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

gratis loten zijn scams

Slechte klantenservice, nare regeltjes, na afschrijven nog steeds geld afschrijven. dit is gewoon een oplichters organisatie, die gratis loten zijn scams

9. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niemand te spreken, wil opzeggen en ze verlengen mn abbonement met een truc

Wilde opzeggen en medewerker zegt, je speelt nog gratis mee in februari. Blijkbaar speel je dan nog voor een heel jaar mee, moet je nog een keer in terug bellen om het nogmaals op te zeggen. Dit is niet duidelijk vermeld. Als ik vervolgens nog een keer bel wordt meerdere malen de verbinding verbroken en als ik uiteindelijk iemand te spreken krijg is het gesprek haar te moeilijk en hangt ze op.
Online inloggen is onmogelijk, want je krijgt nooit een mail voor het herstellen van je wachtwoord.

Wat een boeven!

8. Januar 2026

Veel mooie praatjes

Veel mooie praatjes, maar prijs/kwaliteit verhouding is ver beneden peil.
Waarom miljoenen naar 1 persoon , en niet 100. 000 naar 10 personen ?
Erg scheef als je al tientallen jaren mee speelt en met een kleine prijs, een theedoek of een. Hema cadeau bon van 10 euro wordt afgescheept.

7. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nieuwsbrief aanmelden lijkt wel onmogelijk

Zijn niet in staat om er voor te zorgen dat ik de algemene nieuwsbrief ontvang. Vaak staan hier leuke uitjes in die ik hierdoor mis. Meerdere keren contact over gehad met verschillende antwoorden, blokkade eraf gehaald, u ontvangt ze in het nieuwe jaar, bel terug als u ze nog niet ontvangt, ik kan er niets aan doen enz. Hoe kan het zo moeilijk zijn om een nieuwsbrief te verzenden?

6. Januar 2026

Drammers

Na eerst in december tot 3x toe een brief ye hebben gehad om nou toch alsjeblieft te gaan gokken, krijg ik nu z'n links snotjoch aan de deur die mijn GEEN COLPORTAGE sticker doodleuk negeert en mij uitscheld als ik hem daarop wijs en de deur dichtdoe.

Extreem linkse NGO die je nooit, maar dan ook nooit je geld moet geven

5. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij spelen al heel wat jaren mee maar de hoogste jackpot die wij wonnen is een Hema bon van 5 euro of chocolade die volgens mij nooit door uemand gekocht wordt en dus "verloot" wordt

Wij spelen al heel wat jaren mee maar de hoogste jackpot die wij ooit wonnen is een Hema bon van 5 euro of chocolade die volgens mij nooit door iemand gekocht wordt en dus "verloot" wordt. Jonge jonge wat een flutprijzen en rommel klantenservice....gewoon een grote bedonderij volgens mij!!!

4. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben het idee dat we…

Wij hebben het idee dat we besodemieterd worden waar je bij staat we hebben inmiddels 1500 personen bij elkaar die willen gaan opzeggen de prijzen die we winnen is een keer een hema of bakkers bon we willen ook wel eens een andere prijs

3. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik voel me behoorlijk belazerd door Postcodeloterijri

Ik ben op een onbewaakt moment lid geworden van de Postcodeloterij, en ik heb opgezegd binnen een maand, kennelijk is er iets mis gegaan. Ik zie nu na 3 maanden dat er elke maand € 21,- wordt afgeschreven. Ik probeer nu op te zeggen. Per telefoon wordt ik 10 minuten aan het lijntje gehouden met allerlei vragen en prachtige vooruitzichten. Ik houd voet bij stuk. Het laatste aanbod is dat ik nog een maand gratis meespeel. Zonder uitleg waarom. Daar ga ik mee akkoord.
Nu blijkt dat als ik daarmee akkoord ga ik na die maand weer automatisch meespeel en betaal. Dit wordt volstrekt niet duidelijk als voorwaarde gesteld. Ik probeer daarna online op te zeggen. Maar inloggen op mijn.postcodeloterij.nl lukt niet omdat mijn wachtwoord niet herkend wordt. Ik vraag een nieuw wachtwoord aan. Na 2 uur wachten en herhaaldelijk opnieuw een wachtwoord reset te hebben aangevraagd en niet gekregen te hebben, bel ik opnieuw op. Ik geef aan dat ik niet akkoord ga met die maand gratis meespelen en per direct opzeg. "dat kan helaas niet, mijnheer, u staat in het systeem geregistreerd en dat ik niet wijzigen" is het antwoord , "ik verbindt u door naar de ledenservice" nadat ik gezegd heb dat ik behoorlijk belazerd voel.
Vervolgens krijg ik bericht van het antwoordapparaat dat de wachttijd tenminste 19 minuten is voor de ledenservice. (een wachtrij van nog eens 20 andere klanten die belazerd zijn).
Het komt mij over als onvoorstelbaar corrupt zoals deze organisatie kan handelen en dat er geen maatregelen tegen getroffen worden. Inmiddels ben ik er achter gekomen (Radar) en zie ik ook hier op Trustpilot hoe deze club met bedrog door kan gaan, zonder dat op de klachten wordt ingegaan. 1 ster is nog veeeel te veeeel.

3. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte organisatie prijzen kun je niet…

Slechte organisatie prijzen kun je niet winnen behalve natuurlijk rituals . Wij als burgers moeten op allerlij manieren aan het mileu denken van de overheid en als je dan ziet hoe vaak je plastice reclame pasjes enz in de brievenbus krijgt dan vraag ik me toch af waar we hier mee bezog zijn. Zeker eens per week rot reclame ban deze organisatie en natuurlijk vriendenloterij ook net zo erg .

1. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opzeggen maken ze heel erg lastig!

Zojuist op willen zeggen. Online gaat dit dus niet door je lotnummer zelf in te typen. Let dus op! Het kan door je lotnummer te kopiëren! Daar was ik nog jiet achter en ben gaan bellen met ze. Kreeg ene Maroon aan de telefoon. Deze gast was zeer ongepast! Wilde vanalles doen om vooral lid te blijven. Tot drie keer herhaald dat ik belde om op te zeggen. Toen wilde hij vanalles verifiëren en dat ging dus heel erg ver! Toen hij ook mijn volledige iban nummer wilde heb ik gezegd dat hij de laatste 3 nummers kon krijgen, meneer weigerde om op te zeggen! Leidinggevende was er niet. Gelukkig nu door lotnummer te kopieren op kunnen zeggen. Wat een ballentent zeg!

1. Januar 2026

opzeggen pcl…

Bij het opzeggen van pcl duidelijk aangegeven wat de reden was. ( niet meer kunnen betalen) Medewerker ging hier totaal aan voorbij. Het ene aanbod naar het andere aanbod kwam voorbij in het zelfde gesprek. Dit gesprek verliep op een dwingende totaal niet menselijke manier dit ook aangegeven na het gesprek. Een week nadien HALLO hier de postcode loterij......met allerlei aanbiedingen . Voor oud leden als ik vraag of ze de reden weten waarom ik heb opgezegd volgt er een hoop gestotter....nee dat stond er niet bij. Advies gegeven dit eerst eens op te zoeken en dan te bedenken of het handig is om nog eens terug bellen. Opvallend dat deze dame wel vriendelijk was. Maar ja van vriendelijkheid kan ik nog steeds geen lot betalen.....

30. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jullie doen goede dingen

Jullie doen goede dingen . Maar nu kom u weer met een leuk pasje dat je meer kans heb op exstra miljoenen. Het natuurlijk jammer dat U met de Goededoelen onze Nederlanders die in de armoede leven er naar kijken niet mee kunnen doen, maar wel geprikkeld worden en ook die al mee doen geld uit de zak klopt .kan U ook iets voor anndre mensen doen ,maar niet voor eigen resultaat.

24. Dezember 2025

Hallo Hans,

Dank u wel voor uw uitgebreide reactie. Wij begrijpen uw zorgen. De Postcode Loterij wil met extra acties en prijzen deelnemers bedanken en enthousiasmeren, maar deelname is altijd vrijwillig.

Wij investeren het grootste deel van onze opbrengsten in goede doelen, waaronder projecten die armoede in Nederland tegengaan.
Uw suggestie om nog meer te doen voor mensen die niet mee kunnen doen, nemen wij serieus. Wij werken al samen met organisaties die zich inzetten voor kwetsbare groepen, maar blijven kijken hoe we hierin kunnen verbeteren.

Heeft u vragen over deelname of wilt u uw voorkeuren aanpassen? Dan kunt u terecht bij onze Ledenservice via www.postcodeloterij.nl/ledenservice of telefonisch.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betreft het opzeggen

Betreft het opzeggen: ik kreeg heel snel iemand aan de lijn. Alleen diegene praatte heel slecht Nederlands, met veel pratende mensen op de achtergrond. Call center zit vast in een ander land vanwege de kosten, maar leer de mensen dan verstaanbaar Nederlands.
Verder prima en snel op kunnen zeggen.

22. Dezember 2025

Hallo Corien,

Dank u wel voor uw feedback. Fijn om te horen dat het opzeggen snel en goed is verlopen. Wij begrijpen uw opmerking over de verstaanbaarheid en achtergrondgeluiden.

Wij streven ernaar dat gesprekken duidelijk en prettig verlopen en nemen uw signaal mee om dit te verbeteren.
Heeft u nog vragen of wilt u iets aanpassen? Dan kunt u altijd terecht bij onze Ledenservice via www.postcodeloterij.nl/ledenservice of telefonisch.

Beware of these scammers

Beware of these scammers. They trick people into extorting money. By confirming your age via your bank account login, you unknowingly sign a subscription, and they automatically deduct money from your account. This is plain fraud and theft and should be punished. This is plain fraud and theft and should be punished.

19. Dezember 2025

Hallo Sledz,

Dank u wel voor uw bericht. Wij vinden het belangrijk om duidelijk te zijn: deelname aan de Postcode Loterij is altijd vrijwillig en gebeurt alleen na een bewuste bevestiging.

Wij vragen nooit om bankinloggegevens om leeftijd te controleren. Betalingen worden uitsluitend gedaan via een machtiging die u zelf verstrekt.

Wij nemen uw zorgen serieus en adviseren u om direct contact op te nemen met onze Ledenservice als u denkt dat er iets niet klopt. U kunt ons bereiken via www.postcodeloterij.nl/ledenservice of telefonisch.

Laat mij opzeggen...

Ik vind het opzeggen echt een belachelijke procedure. Ze doen alles om je te houden. Ik vind ook dat je meer geeft dan terug krijgt. Irritant gewoon.

11. Dezember 2025

Hallo Eljah,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons dat u de opzegprocedure als lastig ervaart. Wij proberen altijd duidelijkheid te geven en bieden verschillende mogelijkheden om uw deelname te beëindigen.

U kunt dit eenvoudig regelen via onze Ledenservice, telefonisch of online.
Wij nemen uw opmerkingen mee om onze processen te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met onze Ledenservice via www.postcodeloterij.nl/ledenservice of telefonisch.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super vervelend en ingewikkeld om op te zeggen

ALLES is slecht. Teveel post ook. Wat een onwijs onmogelijke opgave om je lidmaatschap op te zeggen. Ik spreek iemand die niet helder Nederlands spreekt met een verbinding die ook niet helder is en verstoord wordt door pratende collega's op de achtergrond. Dan moet ik wel 3 keer dezelfde vragen beantwoorden en blijft ze doordrammen om iets anders aan te smeren. Het wordt gewoon echt heel vervelend. Je wilt iets opzeggen, maar wordt hierin gewoon bijna ontmoedigt doordat ze zoveel tijd rekken en om de zaken heen praten. Echt een heel vervelende ervaring.

17. Dezember 2025

Hallo Linda,

Dank u wel voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons dat u het opzeggen als zo ingewikkeld en vervelend heeft ervaren. Wij willen dat dit proces duidelijk en eenvoudig is, zonder dat u zich onder druk gezet voelt.

Uw opmerkingen over de verstaanbaarheid, de verbinding en het herhalen van vragen nemen wij serieus en geven wij door aan het team dat hierover gaat.

U kunt uw lidmaatschap ook online opzeggen via www.postcodeloterij.nl/ledenservice, zodat u niet hoeft te bellen. Wij blijven werken aan verbeteringen om dit voor iedereen makkelijker te maken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De Postcodeloterij is nog geen 1 ster…

De Postcodeloterij is nog geen 1 ster waard het zijn een stelletje oplichters, ze geven aan dat je een prijs heb gewonnen maar krijgt het niet terwijl je op het moment meespeelt met gratis loten en als je wel met betaalde loten meespeelt dan keren ze de prijs ook niet uit en dat is niet de eerste keer bij de Postcodeloterij ik ben door deze loterij al meerdere prijzen misgelopen in meerdere jaren dat ik heb meegespeeld, maar als je er over klaagt doen ze er niets mee of ze geven aan we konden de inleg niet incasseren of ze vinden wel een andere reden om niet met de prijs over de brug te komen. Dit een loterij van oplichters en zo kunnen ze de kas van de rijken nog meer vullen, en dit gebeurt vaak als je een geld bedrag wint dan krijg je het vaak niet en de prijzen zoals een boek of een reep chocolade wat dan ook komt dan wel aan. Het is niet aan te raden met deze loterij mee te spelen want het is een onder onsje tussen de rijken want je bent eigenlijk alleen maar goed om de kas van de lotterij te spekken zodat ze de rijken nog rijker kunnen maken. Oplichters bende.

16. Dezember 2025

Hallo Jeroen,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad en dat u zich benadeeld voelt.

Wij willen benadrukken dat prijzen altijd worden uitgekeerd volgens de spelregels en dat deelname alleen mogelijk is als de betaling correct is verwerkt.

Wanneer een incasso niet lukt, kan een lot helaas niet meespelen. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en helpen u graag om dit te controleren.

Neem hiervoor contact op met onze Ledenservice via www.postcodeloterij.nl/ledenservice of telefonisch, zodat wij uw situatie kunnen nakijken en toelichten.

Maria I Postcode Loterij

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr