Posa Bewertungen 96

3.3

I recently placed my first order here and the quality of the shoes is beautiful. Because I’m pregnant, my feet turned out to be a bit larger than usual, so I ended up needing a size up. Customer s... Mehr ansehen

Same here... Ik bestelde begin juni een paar boat mules met veters. De veters zaten enkele dagen later in de bus maar de mules blijven on hold staan. Verschillende emails gestuurd, geen reactie. Niet... Mehr ansehen

Zeer tevreden met deze loafers. Ze zitten comfortabel, hebben een nette uitstraling en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. De pasvorm is prettig en de schoenen voelen ook na langere tijd dragen no... Mehr ansehen

Voordat mijn bestelling binnen kwam duurde het langer dan een week, het bedrijf zit in NL dus je verwacht iets anders. De schoenen bevielen niet dus ik stuurde ze op eigen kosten retour. Na een ruime... Mehr ansehen

1. Haute-Couture-Modehaus

Posa is a Dutch luxury fashion house founded in 2022. Headquartered in Amsterdam, we design & produce footwear in the luxury segment. Posa is known for having superb quality products, a high focus on aesthetics, and a strong gravitation towards Italian tradition. These factors create a harmonious blend that forms the DNA of Posa.

3.3

Akzeptabel

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Mooie instappertjes

Er stond bij dat je een kleinere maat moest bestellen maar ik had beter mn eigen maat kunnen bestellen. Veel geld uitgegeven voor pijnlijke schoentjes nu.
Als ze goed waren geweest had ik denk ik de lekkerste schoentjes ever gehad! Vandaar 3 sterren. Anders wel 10!

3. Juni 2025

Hi Puma,

Hartelijk dank voor uw review en feedback. Wat jammer om te horen dat de schoenen toch iets te klein bleken te zijn. Onze Boatloafers vallen inderdaad wat ruimer, daarom adviseren we doorgaans om een maatje kleiner te bestellen.

We hadden u graag direct geholpen met een omruiling, u kunt bij twijfel altijd even contact met ons opnemen, we denken graag mee! We hopen u in de toekomst alsnog een betere ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,
info@posa-studio.com

Super fijne en kwalitatief mooie…

Super fijne en kwalitatief mooie schoenen!

3. Juni 2025

Hi Eline,

Super bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Posa schoenen, daar doen we het voor. 😊

Veel liefs,
Team Posa

I was not delivered after 3weeks and…

I was not delivered after 3weeks and have sent several messages but no response at all.
They are not reachable by phone either…

No service after sale

2. Mai 2025

Dear Isabelle,

Thank you so much for your feedback. We’re truly sorry to hear that things didn’t go as expected, we completely understand how disappointing it can be when you’re waiting on an order.

Just to clarify: your order was placed as a pre-order, and as with all our pre-order customers, we’ve been sending regular email updates to keep you informed every step of the way. In your case, we sent three separate updates, but unfortunately, each one bounced back due to a technical issue with your email address, so they couldn’t be delivered.

We also tried reaching you by phone and even sent a WhatsApp message, but didn’t receive a response.

We did see that your package was delivered just a few days after your review, and we truly hope you’re enjoying it and getting lots of wear out of it!

Please know we’re doing everything we can to get your order to you as soon as possible. We’re truly sorry for any inconvenience this may have caused, and we genuinely hope to improve your experience from here.

Warmest regards,

Isabella | Posa

Alles klopt!

Alles klopt! Snelle levering, fijne schoenen (zitten heerlijk!) en eerlijke berichtgeving. Mijn pakketje kwam een dag later en ik kreeg daar keurig bericht over. Deze winkel is goed te vertrouwen met juiste prijs/kwaliteit verhouding.

28. März 2025

Antwort von Posa

Wat ontzettend fijn om te lezen, Claire! Bedankt voor je vertrouwen in Posa. We zijn blij dat je zo tevreden bent over de schoenen, onze service én de communicatie. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, ook als er iets vertraging is. Hopelijk tot een volgende keer!

Mooie schoenen, snel bezorgd

Mooie, comfortabele schoenen al de volgende dag in huis.

3. November 2023

Antwort von Posa

Hi Bram, dank voor je leuke bericht! Wij bij Posa doen er alles aan om de beste kwaliteit producten te leveren in een zo kort mogelijke tijd. Veel plezier met je aankoop!