Porza Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden over de service die porza verleend , snelle verzending en als je problemen hebt met 1 telefoontje wordt het meteen geregeld . Top bedrijf.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Medewerker was vriendelijk en kwam ook met adviezen om zo goed mogelijk het uit te voeren deel aan de auto zo goed als mogelijk te laten verlopen. Ook kreeg ik verschillende tips mee dus dat was helem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zat nog recentelijk bij een andere leverancier. Maar bij Proza is de service is oprecht veel beter!! Je wordt snel en correct geholpen, er wordt echt met je meegedacht. of gekeken naar alternati... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prijzen op hun website zijn concurrerend. Enigszins vreemd dat zij andere prijzen in hun fysieke winkel hanteren. Website is voor verbetering vatbaar; werkt niet erg handig als je op kenteken gaat z... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Onze medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn met de complete order proces.Uw bestelling wordt door erkende transportbedrijven (UPS, Fedex, GLS, DHL) die de beste service en leveringstijden garanderen, bij u thuis of op het door u aangegeven adres bezorgd. Wij hanteren een levering binnen 48 uur voor de particulieren en voor garagisten een levertijd van 24 uur!

Hervorragend

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

online bestellen is goedkoper

snelle levering vriendelijk personeel
alleen jammer dat het aan de balie duurder is dan online
ook voor bekende klanten

16. Juni 2026

Antwort von Porza

Bedankt voor uw positieve review en tot snel!
In de winkels van Porza moeten soms hele waslijsten aan onderdelen op kenteken en zelfs verder op chassisnummer uitgezocht worden. Daarna moet alles met spoed gepikt worden en administratief afgehandeld worden, dit is vaak voor een bedrijf die zeer concurrerende prijzen of zelfs goedkoopste prijs van NL heeft online niet altijd makkelijk.

Uiteraard zullen we ons blijven inzetten voor onze vaste en bekende klanten. Porza waardeert en bedankt u voor uw loyaliteit.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goede duidelijke site en prijzen voor…

goede duidelijke site en prijzen voor diverse onderdelen van mijn auto veel goedkoper dan andere aanbieders !
Plus snelle bezorging en gratis afhalen in Eindhoven !!
Prijsverschil bijvoorbeeld voor de bobine was €31 goedkoper dan concurrentie , plus gratis bezorgd.

16. Juni 2026

Antwort von Porza

Super, dat horen we graag!
Tot snel weer

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Concurrerende internetprijzen, wel enkele verbeterpunten

Prijzen op hun website zijn concurrerend.
Enigszins vreemd dat zij andere prijzen in hun fysieke winkel hanteren.
Website is voor verbetering vatbaar; werkt niet erg handig als je op kenteken gaat zoeken maar kan ook aan mij liggen.

9. Juni 2026

Antwort von Porza

Binnenkort komt onze nieuwe website online dus wij werken eraan. Komt u iets tegen , u helpt ons enorm ermee wanneer u het meld zoals nu,

Bedankt voor alles

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hier is een professionele en positieve…

Hier is een professionele en positieve review:

⭐⭐⭐⭐⭐

**Uitstekende ervaring met PORZA.NL**

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met PORZA.NL. Vanaf het eerste contact viel de professionele aanpak direct op. De communicatie verliep snel, duidelijk en vriendelijk, waardoor ik altijd precies wist waar ik aan toe was.

Wat PORZA.NL onderscheidt, is de combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Er wordt echt meegedacht om de beste oplossing te vinden, met veel aandacht voor detail en een hoog serviceniveau.

Ook de uitvoering overtrof mijn verwachtingen. Alles werd netjes, correct en binnen de afgesproken termijn geleverd. Het resultaat straalt vakmanschap uit en laat zien dat kwaliteit hier vooropstaat.

Ik kan PORZA.NL dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele partner die afspraken nakomt en kwaliteit levert.

**Een absolute aanrader!** ⭐⭐⭐⭐⭐

1. Juni 2026

Antwort von Porza

Bedankt voor uw positieve review!

behulpzaam

behulpzaam - vriendelijk
product goed hoe altijd

27. Mai 2026

Antwort von Porza

Bedankt voor uw positieve review!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Porza annuleert deel order en betaald niet terug

Ik had olie besteld en 4 bougies. Alles op voorraad volgens de website. Ik word netjes gebeld over de bougies dat deze niet te leveren zijn. Ze boden mij absurd dure bougies aan en die heb ik geweigerd. Elders zijn dezelfde bougies vele malen goedkoper. De olie heb ik de volgende dag gekregen maar naar mijn geld van de bougies kan ik fluiten. Dit hebben ze niet teruggestort. Ook geen bevestiging in mijn email of account dat ik geld terug ga krijgen. Erg jammer dit. Helaas ook geen reactie als ik zelf contact zoek.

28. Mai 2026

Beste,

Fijn dat het achteraf allemaal toch netjes geregeld was voor u.
Bedankt voor uw review en tot snel!

Top bedrijf!!

Precies de motorolie die mijn auto nodig heeft. Online bestellen en in de buurt afhalen, helemaal top!

23. Mai 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet tevreden klantenservice moeilijk…

Niet tevreden klantenservice moeilijk te bereiken verkeerd levering adres verkeerd levering tijd product was uit de verpakking doos toen had ik hem gekocht.

28. April 2026

Bedankt voor uw review.
Excuses voor het ongemak.

Wij versturen het naar adres wat u online aangeeft. Soms komt het voor dat Post.NL een foutje maakt. Uiteraard zijn wij verantwoordelijk en proberen het volgend keer nog beter te doen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een aantal onderdelen verkeerd besteld

Een aantal onderdelen had ik blijkbaar niet goed besteld. Door de pasgarantie is dit gecorrigeerd en heb ik de bestelling met de juiste onderdelen kunnen ophalen.

31. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel al jaren bij Porza en ben…

Ik bestel al jaren bij Porza en ben zeer tevreden over de snelle levering, goede prijzen en assortiment

3. April 2026

Super, bedankt voor uw positieve review van 5 sterren!

Bedankt voor uw loyaliteit naar Porza.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr