Porza Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden over de service die porza verleend , snelle verzending en als je problemen hebt met 1 telefoontje wordt het meteen geregeld . Top bedrijf.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Medewerker was vriendelijk en kwam ook met adviezen om zo goed mogelijk het uit te voeren deel aan de auto zo goed als mogelijk te laten verlopen. Ook kreeg ik verschillende tips mee dus dat was helem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zat nog recentelijk bij een andere leverancier. Maar bij Proza is de service is oprecht veel beter!! Je wordt snel en correct geholpen, er wordt echt met je meegedacht. of gekeken naar alternati... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prijzen op hun website zijn concurrerend. Enigszins vreemd dat zij andere prijzen in hun fysieke winkel hanteren. Website is voor verbetering vatbaar; werkt niet erg handig als je op kenteken gaat z... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Onze medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn met de complete order proces.Uw bestelling wordt door erkende transportbedrijven (UPS, Fedex, GLS, DHL) die de beste service en leveringstijden garanderen, bij u thuis of op het door u aangegeven adres bezorgd. Wij hanteren een levering binnen 48 uur voor de particulieren en voor garagisten een levertijd van 24 uur!

Hervorragend

119 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super makkelijk bestellen

Super makkelijk bestellen
Prijstechnisch de beste super de pasgarantie zodat je de juiste onderdelen krijgt zeker makkelijk als leek met weinig ervaring met diverse onderdelen
Zeer goede prijzen zodat je niet meer bij buitenlandse website hoef te bestellen en lang moet wachten ook het ophalen ging kundig en snel. Bedankt

27. Juli 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet vriendelijk en prijzen kloppen niet

Zijn er niet op vooruitgegaan
Geen prijzen vermeld in winkel alles is duurder
In de winkel dan online vermeld staat
Onvriendelijk aan balie
En adres klopt niet online
Zijn er flink op achteruit gegaan
Jammer

16. Juli 2026

Porza Venlo

Snel onderdelen geleverd die in Venlo niet voorradig waren.Alweer een prima service van Porza.Ook de nieuwe winkel/afhaallocatie in Venlo is erg mooi geworden.Bestel graag bij Porza en altijd tevreden met de bestelde spullen

13. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefonische belofte niet nagekomen

Een toegezegde herlevering werd niet uitgevoerd. Pas na een vervelende discussie werd het 2 weken later alsnog, na betaling van nieuwe verzendkosten, verstuurd.

9. Juli 2026

Beste Wilco,

Excuses voor het ongemak en vervelend om te horen dat dit na een discussie alsnog gedaan is.
Omdat wij geen ordernummer hebben kan er op dit moment niet gekeken wat er precies is gebeurd maar bij Porza hoort onze klant op nummer 1 te staan en zeker als u gelijk heeft.

Excuses en hopelijk krijgen wij alsnog een kans om dit volgend keer beter te doen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kleine vertraging, maar uitstekend opgelost!

Ondanks een kleine vertraging bij de verzending is de bestelling volledig naar wens afgehandeld. De klantenservice heeft dit uitstekend opgelost en de producten zelf zijn van topkwaliteit en voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ik kan deze winkel met een gerust hart aanbevelen

25. Juni 2026

Antwort von Porza

Super, bedankt voor uw positieve review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De site is duidelijk en makkelijk te…

De site is duidelijk en makkelijk te vinden en de prijs is goed en als je het zelf niet weet even bellen goede uitleg door de telefoon fijn en snel geholpen ,heb je iets verkeerd besteld even omruilen geen probleem
TOPPER

8. Juli 2026

Antwort von Porza

Bedankt voor uw positieve review en tot snel!
Daar zijn we voor :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Om 17.55 nog gewoon welkom.

Om 17.55 nog gewoon welkom.
Makkelijk bereikbaar. Ruim parkeren.
Bestelling lag klaar. Werd nogmaals rustig gecontroleerd bij uitreiking.

2. Juli 2026

Antwort von Porza

Bedankt voor uw positieve review.
Wat kunnen wij nog meer doen om van 4 naar 5 sterren te gaan Cor?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een garantiegeval wat na meer dan een…

Een garantiegeval wat na meer dan een half jaar opduikt netjes afgehandeld! Compliment!

27. Mai 2026

Antwort von Porza

Bedankt voor uw positieve review.
Garantie = garantie. Soms ingewikkeld maar we komen er wel :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

online bestellen is goedkoper

snelle levering vriendelijk personeel
alleen jammer dat het aan de balie duurder is dan online
ook voor bekende klanten

16. Juni 2026

Antwort von Porza

Bedankt voor uw positieve review en tot snel!
In de winkels van Porza moeten soms hele waslijsten aan onderdelen op kenteken en zelfs verder op chassisnummer uitgezocht worden. Daarna moet alles met spoed gepikt worden en administratief afgehandeld worden, dit is vaak voor een bedrijf die zeer concurrerende prijzen of zelfs goedkoopste prijs van NL heeft online niet altijd makkelijk.

Uiteraard zullen we ons blijven inzetten voor onze vaste en bekende klanten. Porza waardeert en bedankt u voor uw loyaliteit.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr