Pluukz Bewertungen 374

TrustScore 2 von 5

2.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een klacht ingediend over een boeket van 30 tulpen, maar hier is niets mee gedaan. Woensdags besteld, bloemen zouden donderdags bezorgd worden, de ontvanger kreeg de bloemen pas op zaterdag en de bloe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben wij een bestelling gedaan voor een groot veldboeket Jack . Vandaag zouden ze leveren, Helaas is dat niet gelukt. Wij hebben het boeket morgen nodig om onze (schoon)zus te begraven op e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Werkelijk op alle fronten heeft Pluukz gefaald: de slogan “vandaag besteld, morgen bezorgd” konden ze niet waar maken. Na een boze mail van mij werd het eindelijk pas op de derde dag bezorgd bij mijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerste een boeket, Floral Romance, besteld bij Pluukz. Beetje huiverig na een paar mindere ervaringen bij de concurrentie; die boeketten waren qua hoeveelheid bloemen totaal niet overeenkoms... Mehr ansehen

1. Blumenlieferung

Vom Unternehmen geschrieben

Pluukz is de online bloemist voor iedereen die van mooie en plukverse bloemen houdt. Bloemen bezorgen wij zonder omwegen van de kweker naar de vaas. In allerlei kleuren, van een bescheiden bos tot een prachtig veldboeket. Welke bos bloemen is jouw favoriet? Ga je voor een van onze grote bossen bloemen, tulpen of brievenbus cadeau met bloemen? Wij bezorgen jouw verhaal, liefde of emotie!

2.0

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pluukz een ogelooflijk slecht bedrijf.

Ongelofelijk slecht bedrijf.
Er zijn vele slechte recensies over dit bedrijf geschreven. Helaas zelf ook een nare ervaring meegemaakt bij dit bedrijf.
Bloemen voor de uitvaart van mijn moeder besteld, dit ging om enkele tientallen euro's. Bloemen zijn nooit geleverd. Pluukz heeft één keer gereageerd met de mededeling dat de bloemen volgens hun geleverd zijn en dat daarmee de kous af is. Tot op heden nemen ze de telefoon niet meer op. Geld weg, geen bloemen en een zeer onaangename ervaring rijker.

Worst service ever

Worst service ever. The flowers did not arrive on the scheduled delivery date. I tried contacting them multiple times but received absolutely no response. After three days, they finally replied claiming the address was incorrect and the courier couldn’t deliver — which makes no sense because the delivery address is a hotel. Despite this being clearly not my fault, they refused to issue a refund and instead demanded that I pay extra to resend the flowers. When I responded to explain the situation, they stopped replying again. It has now been five days, and they still haven’t delivered my order or provided any proper resolution. Very unprofessional, irresponsible, and disappointing. I would not recommend this service to anyone.

3 keer besteld, nooit iets bezorgd

Ik heb op 22 december bloemen besteld voor kerst, deze zijn niet bezorgd. Na een mail hierover zou er alsnog , ver na kerst iets bezorgd worden. Weer niets bezorgd. Ik kreeg een tegoedvoucher, maar wilde mijn geld terug. Nooit antwoord ontvangen. Gisteren de tegoedvoucher verzilverd en bloemen besteld voor een 20 jarig huwelijk (vandaag). Helemaal niets bezorgd. Geld kwijt, ergernis en geen bloemen, tot 3 x aan toe.

Verlepte bos bloemen

Ik kreeg een bos bloemen geleverd van kennisen die ik niet verwacht had.
Echter zei de bezorger dat deze eigenlijk 5 dagen eerder geleverd hadden moeten worden. Dit was bij het uitpakken duidelijk te zien, ze hadden dus 5 dagen met de vrieskou achter in een bestelbusje gelegen.
Ze waren totaal uitgedroogd en verlept, klaar om rechtstreeks de kliko in te kunnen.
Na diverse keren gemaild te hebben nooit een teken van reactie gekregen.
Jammer van het geld van de afzenders, dus nooit meer iets bij bestellen !

3. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

helaas erg hard achteruitgegaan door bezorgdienst

Toen ik langer geleden met Pluukz in aanraking kwam was ik tevreden. Mooie bloemen, goede levering. Echter, dit veranderde. De bezorgdienst van Pluukz heeft me in 2025 vaker in de steek gelaten. Geen bloemen geleverd op de dag dat dit moest gebeuren. Vaker dus geen bloemencadeau op tijd binnen.
En ook worden de bloemen niet meer vers geleverd, want ze zijn te lang bij de bezorgdienst geweest. Dit zie je als je ze uiteindelijk ontvangt.
Vandaag opnieuw bloemencadeau niet gekregen. Hele ochtend zitten wachten en dan krijg je ineens aan het eind van de ochtend de mededeling van de bezorgdienst: "we komen vandaag niet meer".
Pluukz moet zich bezinnen op de bezorgdienst.
Ik zal anderen adviseren dat op dit moment Pluukz bezorging verre van betrouwbaar is,

15. Januar 2026

Vrieskou

Bloemen werden pas in de nacht bezorgd, waardoor ze een hele nacht en deel van de ochtend in de vrieskou hebben gestaan. Een paar bloemen zagen er niet meer goed uit. Mail gestuurd naar Pluukz, maar geen reactie, ook niet na nog een mail.

25. Dezember 2025

Kerstboeketje

Kerstboeketje besteld voor iemand, maar bestel nooit meer hier! Wat beschamend! Het zijn alleen een paar groene takken. Schrijf nooit een review, maar dit is echt ongelofelijk slecht!

13. Dezember 2025

Brievenbus pakket tulpen

Brievenbus pakket tulpen in november bij een herstellende vriendin laten bezorgen.
Paar tulpen waren dood, de rest kunnen redden door een krant eromheen te wikkelen en een paar uur koel gezet. Kan gebeuren.
Dit bedrijf gemaild. Ze bieden op mijn volgende bestelling 30%korting aan. Heb gezegd, dat ik dat geen oplossing vind en gevraagd of ze een nieuw boeketje tulpen willen bezorgenbij mijn vriendin......nooit meer iets vernomen. Dit vind ik zeer slordig, vandaar 1 ster voor de slechte oplossing.

20. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik koop hier geen bloemen meer

Bloemen besteld maar vanwege een foutieve postcode, moest ik opnieuw 6,95 verzendkosten betalen.

Omdat het erg belangrijk was dat ze nog diezelfde dag werden bezorgd (sterfdag van het kindje van mijn vriendin) heb ik dat gedaan en belde ik met het bedrijf om te kijken of alles goed was gegaan.

Pluukz geeft NUL thuis.
Ze zijn telefonisch niet te bereiken en ook op de mail blijft reactie uit.

Uiteindelijk zijn mijn bloemen drie dagen later alsnog bezorgd, maar van service moet dit bedrijf het absoluut niet hebben.

Alsnog heb ik geen enkele reactie mogen ontvangen op de 4 mails die ik ze heb verstuurd.

Ik koop hier nooit meer.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie zonnebloemen

Altijd fijn, gifvrije bloemen.
Vooral voor onze zieke opa.
Vandaag een blije opa want hij kreeg mooie zonnebloemen. Waarvoor dank. Track en trace ging niet helemaal goed, maar opgelucht en blij dat ze zijn aangekomen.
Super.

15. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet compleet geleverd, niet bereid alsnog te leveren

Ik had een boeket plus bonbons besteld. Bonbons waren niet geleverd. Toen ik hierover mailde was Pluuks NIET bereid ze alsnog te leveren. Ze beloven de prijs van de bonbons wel terug te storten, maar ze horen natuurlijk gewoon de koopovereenkomst alsnog na te komen.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb bij Pluukz Absoluut geen aanrader.kz een boeket besteld…

Ik heb bij Pluukz een boeket besteld voor mijn 90-jarige moeder. Het moest een mooi gebaar worden maar het was pure teleurstelling. De bloemen zagen er al bij aankomst matig uit en binnen een paar dagen waren ze volledig verlept. Mijn moeder heeft het boeket moeten weggooien.

Voor deze prijzen verwacht je verse en verzorgde bloemen. Dit leek eerder op oude restanten die nog snel verstuurd moesten worden.
Ik heb foto’s gestuurd en om een oplossing gevraagd maar er kwam geen passende reactie.

Voor mij nooit meer Pluukz. Absoluut geen aanrader.

26. November 2025

Binne 2 dagen al dood…Geen gehoor,

Door mijn vriend gekocht voor zijn moeder. Na 2 dagen vielen de besjes uit. Ook al is t een natuurproduct, lijkt me niet heel reeel. Meerdere keren mailen: geen gehoor. Meerdere keren gebeld: geen gehoor.
Je kunt op zijn minst even reageren!

25. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Groen afval in een doos!

Als cadeau gekregen, maar als ik u zeg dat het afkomstig lijkt te zijn uit het afval van een tuincentrum dan is het een goede omschrijving van het geleverde.
3 verwelkte takjes . 1 takje taxus en 2 takjes met verdroogde besjes

29. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr