Pluukz Bewertungen 374

TrustScore 2 von 5

2.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een klacht ingediend over een boeket van 30 tulpen, maar hier is niets mee gedaan. Woensdags besteld, bloemen zouden donderdags bezorgd worden, de ontvanger kreeg de bloemen pas op zaterdag en de bloe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben wij een bestelling gedaan voor een groot veldboeket Jack . Vandaag zouden ze leveren, Helaas is dat niet gelukt. Wij hebben het boeket morgen nodig om onze (schoon)zus te begraven op e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Werkelijk op alle fronten heeft Pluukz gefaald: de slogan “vandaag besteld, morgen bezorgd” konden ze niet waar maken. Na een boze mail van mij werd het eindelijk pas op de derde dag bezorgd bij mijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerste een boeket, Floral Romance, besteld bij Pluukz. Beetje huiverig na een paar mindere ervaringen bij de concurrentie; die boeketten waren qua hoeveelheid bloemen totaal niet overeenkoms... Mehr ansehen

1. Blumenlieferung

Vom Unternehmen geschrieben

Pluukz is de online bloemist voor iedereen die van mooie en plukverse bloemen houdt. Bloemen bezorgen wij zonder omwegen van de kweker naar de vaas. In allerlei kleuren, van een bescheiden bos tot een prachtig veldboeket. Welke bos bloemen is jouw favoriet? Ga je voor een van onze grote bossen bloemen, tulpen of brievenbus cadeau met bloemen? Wij bezorgen jouw verhaal, liefde of emotie!

2.0

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kan geen contact krijgen met dit…

Ik kan geen contact krijgen met dit bedrijf nadat een bezorging niet gelukt is. Ik had een duur boeket biologische bloemen besteld en dacht daar goed aan te doen. Mijn idealisme is duur afgestraft. Een onvindbaar boeket dat zgn bezorgd zou zijn. Contact met het ziekenhuis is ook lastig. Zij laten mij een kwartier in de wacht staan en schepen mij dan nog af. Dure gesprekken voor mij want ik woon in t buitenland. Had ik maar eerst de reviews geraadpleegd. Ik heb 50 euro weggegooid door in zee te gaan met Pluuk en mijn vriendin in ‘t ziekenhuis heeft geen troostvolle bloemen naast haar.

21. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het geleverde product komt niet overeen…

Het geleverde product komt niet overeen met de websitefoto’s qua kleur, samenstelling, volume en kwaliteit. In plaats van een volle, kleurrijke bos ontving ik een kleine bos met weinig kleur en meerdere gebroken takken.

Na contact met de klantenservice ontving ik geen inhoudelijke oplossing. Mijn review op de website is zelfs verwijderd. Erg teleurstellend gezien de betaalde prijs.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 13 februari brievenbus boeket…

Op 13 februari brievenbus boeket besteld, het is nu 17 februari en de bloemen zijn nog steeds niet geleverd. Geen reactie op mail en telefonisch niet te bereiken. Ik bestel hier nooit meer iets.

17. Februar 2026

Niet doen

Niet doen! Als je een "grote" bos besteld krijg je een paar miezerige takjes.
Bovendien is het kaartje met persoonlijke boodschap, waar je voor moet betalen, er niet bijgeleverd.
Spijt, spijt spijt

Oplichters

Oplichters. Mijn bloemen niet ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar of bestaat niet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Probleem goed opgelost

Mijn eerste bestelling werd maar niet bezorgd. Na contact met de klantenservice bleek dat er iets niet goed was en werd er een nieuw bosje bloemen bezorgd.
Fijn dat het goed werd opgepikt.

12. Februar 2026

Slecht

Slecht. Het pakket is met geweld in de brievenbus gepropt zonder aan te bellen. Het stak deels naar buiten en had zo eenvoudig gestolen kunnen worden. Mijn valentijn moest het met grote moeite van buitenaf lostrekken — onnodige stress. De doos is beschadigd en de bloemen in de doos zijn kapot aangekomen. Waardeloze bezorging. Absoluut afraden.

13. Februar 2026

Wordt niet geleverd

Op maandag besteld, volgende dag zouden de tulpen geleverd worden.
Op vrijdag nog steeds niets.
Na een paar keer mailen eindelijk reactie. Zou toch geleverd worden op vrijdag.
Helemaal niets geleverd.
1 ster nog teveel.
Heb mijn geld terug gevraagd maar geen reactie.
Niet bestellen!

13. Februar 2026

Zeer slecht

Zeer slecht, bollen gekregen die ver over de uitsterste plantdatum waren. Bericht over gestuurd maar nooit een reactie op gekregen. Absolute afrader.

3. Februar 2026

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring, en ik lees zojuist dat ik niet de enige ben. Boeket besteld, dat nooit geleverd is. Na meerdere malen mailen en bellen nog steeds geen contact kunnen leggen met het bedrijf of reactie ontvangen.

12. Februar 2026

Bloemen niet geleverd

Bloemen niet geleverd. Geen telefoon nummer op site te vinden. Reageren niet op mails. Weggegooid geld. Nooit meer Pluukz voor mij.

5. Februar 2026

Do not buy from them

Do not buy from them. The tracking system doesn’t work, so you can’t know exactly when the flowers will be delivered. And if you live in an apartment, the courier will leave the box (with live flowers inside) to a random neighbor, without telling you WHOM they gave the flowers to. You will not find the flowers until they are dead. They sent me a new bouquet, and the same exact thing happened. The quality of the tulips was not good either, they’re small and don’t open.

3. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bloemen voor mijn moeders verjaardag…

De bloemen voor mijn moeders verjaardag zijn niet aangekomen. Wel heb ik er stevig voor betaald, maar contact opnemen met dit bedrijf blijkt heel lastig.
Bestel bij dit bedrijf niets; het wordt een teleurstelling

2. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zeer teleurstellend

Bloemen werden 3 dagen later dan afgesproken bezorgd. Bij het openen van de doos vielen er gelijk 2 bloemknoppen op de grond en hing er een doorgesneden bloemstengel los in het boeket. Tevens hadden de blaadjes van de roos al bruine randen. Het boeket heeft niet 7 dagen mooi gestaan, zoals ze beloven. Jammer. Had gehoopt dat dit een goed alternatief zou zijn om op een duurzamere manier toch bloemen in huis te kunnen hebben.

24. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik bestel tulpen voor mijn terminale schoondochter, ze komen na de crematie

Ik bestel een bos tulpen met een mooie vaas voor mijn schoondochter die zo van tulpen houdt. Ze is terminaal. Nog even genieten.
De doos is ergens verderop bezorgd, door de brievenbus daar gepropt. De tulpen zijn geknakt en de mooie glazen vaas is een stukje karton met plastic aan de binnenkant.
Ik doe mijn beklag, het zal geregeld worden.
Dan in de rouwkamer?
Er komt niets.
Dan tijdens de crematie een mooie bos in die glazen vaas?
Er komt niets.
Ik heb inmiddels zelf een mooie bos tulpen gekocht met een mooie vaas en gebracht, ik verzoek Pluukz het geld te retourneren
Dinsdag is de crematie, ik kom thuis en ga even liggen. Er wordt aangebeld. Er staat een grote doos van Pluukz. Met de glazen vaas en de tulpen. Erg mooi, dat wel, maar mijn schoondochter is inmiddels overleden en de crematie was vanmiddag, dus tsja, niet best Pluukz
Mijn zoon wil de bloemen graag hebben, om de vaas in gruzelementen te gooien en de bloemen totaal te vertrappen. Logisch.
Ook al zijn de tulpen mooi, dit is geen beste beurt voor Pluukz

27. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boeket te laat en een uitgebloeid…

Boeket te laat en een uitgebloeid boeket geleverd. Contact opgenomen alleen mogelijk 20% bij volgende order, dit staat niet in verhouding. Ik zou hier niet nogmaals bloemen bestellen.

8. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr