Banner for Plantinavia Danmark

Plantinavia Danmark Bewertungen 162

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte planter til en 53 meter lang hæk. De havde ikke nok af de ønskede, men foreslog nogle lidt bedre for samme pris, dog skulle der så ikke bruges helt så mange. Den angivne leveringsdag blev ove... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik leveret 131 stk. store og flotte kirsebær lauerbær planter med klump 1 uge efter bestilling. Hurtig leverance, med track & trace på lastbilen og en venlig chauffør som kørte alle paller ind. Virke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte 21 meter Thuja Brabrandt hækplanter 200 cm høje, i den bedste kvalitet. Planterne vi modtog var flotte, fyldige og enormt sunde. Her to uger efter står de stadig meget flotte. Vi modtog en... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1. Gartencenter
  2. Baumschule
  3. Baumzucht

Vom Unternehmen geschrieben

Oplev vores 6 sorter af stedsegrønne hækkeplanter for direkte privatliv. Hjælp til plantning, gratis levering og betaling efterfølgende.

En hæk er mere end blot en indhegning - det er et løfte om grøn ro

Vom Unternehmen geschrieben

Det er derfor, at vi gør mere end at levere planter. Vi leverer tillid, ekspertise og omsorg.
Fra det øjeblik, din hæk forlader vores planteskole, til den dag, den blomstrer i din have, er vi med dig. Og hvis naturen har andre planer? Så står vi ved din side og sørger for, at din hæk trives. For ægte service stopper ikke ved leveringen - den vokser med dig.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds med firmaet. Hækken kom som aftalt. Fik endda 20% rabat, samt opgradering af kvalitet uden merpris.
Hækken var god kraftig, havde god volumen og de fleste planter var endda højere end det vi havde bestilt. 5 stjerner herfra. Vil klart anbefale Plantinavia, samt handle her igen.

29. September 2022

Skønne Kirsebær laurbær

En rigtig god oplevelse med at bruge Plantinavia til vores kirsebær laurbær hæk. Vi havde en rigtig god kommunikation med kundeservice, som gav os et rigtig godt tilbud. Planterne som vi modtog var rigtig flotte og de fleste (hvis ikke alle) var højere end vi havde bestilt. Vi gik også en drypslange med i købet.
Ved sammenligning med andre nyere kirsebær laurbær hække i nabolaget må jeg sande at vores planter tydeligvis er de flottese og naboerne på vejen har kun rosende ord om vores projekt :)

12. Oktober 2022

God kvalitet

God kvalitet, hurtig og professionel tilbagemelding på spørgsmål - både før og efter handel.
Vil klart købe derfra igen!

30. September 2022

Happy customer

Plantinavia met my expectations very much😊
We got at set delivery date, so we could plan in advance.
The videolink with instruction answered all questions.
Delivery was spot on (and was even placed close to where we needed the plants)

Customer service had fast reply on qustions -
Kompetent and easy.

Bast of all - quality of the plants was better than expected

28. September 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var en flot frodig hæk vi modtog

Det var en flot frodig hæk vi modtog. Vi modtog hækken som aftalt. Nogle af hækplanterne var lidt tørre da vi modtog dem og tabte lidt blade, men kort efterplantningen begyndte deb at skyde igen. Alt i alt kan vi kun anbefale Plantenavia til andre. Vi har selv handlet der flere gange.
Vh Hanne og Lars

13. Juni 2022

Super flot hæk

Vi er yderst tilfredse med Plantinavia. Virkelig flot hæk til en god pris. God service, hurtig levering. Kan kun anbefales.

12. Juni 2022

Flot hæk

Super god service. Hurtig tilbage melding på spørgsmål og rigtig flotte planter.
Kan kun varmt anbefales og næste år bestille vi igen til foran huset . 😊

Camilla

11. Juni 2022

Køb af Thujaer

Jeg har fornylig købt et parti på 20 Thujaer hos Plantinavia. En helt igennem positiv oplevelse på alle måder fra start til slut. Tak for flotte planter og virkelig god service. Meget professionelt.

6. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin oplevelse med køb af Genolia hækplanter

Vi har købt kirsebærlaurbær hækplanter og er godt tilfredse med både planter og den service, vi er blevet mødt med. Det var nødvendigt at udskyde leverancen, da vores brolæggere var forsinkede - det blev håndteret både professionelt og venligt, også da vi måtte udskyde endnu en gang.
Planterne var bestemt ikke billige, alt er jo steget voldsomt - heldigvis ser det ud til at kvaliteten af de leverede planter er virkelig god.
Vi valgte planter på 175 cm, velforgrenede og alle de leverede planter lever op til beskrivelsen.
Alt i alt en fin oplevelse

2. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er mere end tilfreds med vores køb…

Vi er mere end tilfreds med vores køb hos Plantinavia.

After grundig analys af mulighederne, valgte jeg Laubærkirsbær Genolia hos Plantinavia som vores hækplanter mod vejen. Efter bestilling fik jeg vid at jeg kan nu opgradere min hækplanter til en luksus version uden det koster ekstra, så gør jeg det.

Planter kommer som aftalt. det er faktisk i gennemsnit 20 cm højere end den jeg har bestilt og meget kraftig og rigtig godt forgrenet. Jeg fik også gaver som jeg tog i brug med det samme.

Alt i alt en meget god oplevelse. Alle naborer som gik og kørte forbi rosede vores ny flotte hækplanter.

29. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Plantinavia leverer varen og har super service!

Hvis I overvejer at etablere en ny hæk, så kan vi varmt anbefale at købe den hos Plantinavia. Vi har fra start til slut af vores projekt med at plante 40 meter Kirsebær-laurbær hæk, været positivt overrasket over kundeservicen, og kvaliteten af hæk som de har leveret. Det er helt uden tøven at vi anbefaler Plantinavia, og vi er utroligt glade for både processen og vores nye flotte hæk.
Mvh Tobias og Maja

25. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilfreds med handel og flotte planter.

Super godt firma. Fantastisk kundeservice, og hurtig levering af store flotte planter.
Vare og pris er det hele værd.
Man kan skrive mails på dansk, men svares på engelsk.
Varme anbefalinger her fra, hvis man skal bruge en del planter.

18. Mai 2022

Good experience

Good, smooth and informative experience. Hedge plants came as planned, very friendly driver and most important really nice quality. Can only recommend Plantavia..

1. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr