planable.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via Snapchat kwam ik uit bij de planner van planable. Lang getwijfeld welke ik wilde bestellen, en uiteindelijk per ongeluk de verkeerde besteld. Contact via klantenservice was prima, retourzending o... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik vind het jammer dat ik extra geld betaal voor een snellere levering (1 werkdag) en dat ik het pas 5 dagen later mn pakketje ontvang

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Planable, Via Snapchat bij Planable terecht gekomen. precies op het moment dat ik een planner nodig had.... Besteld, en ja hoor, mijn planner (premium) was binnen een dag binnen. Ook zag ik direct... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De planner ziet er precies uit zoals ik had verwacht: mooi, overzichtelijk, stijlvol. Maar nog veel fijner, de klantenservice reageert heel snel en is super behulpzaam. Ik ga de site zeker onthouden v... Mehr ansehen

1. Geschäft für Schulbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Wij bieden de perfecte planner voor scholieren, studenten, werkenden & mensen die op zoek zijn naar een ongedateerde weekplanner.

Hervorragend

Alle Bewertungen

29 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mooie planner

Snelle en soepele levering. Planner is mooi en overzichtelijk en je kunt er je eigen touch aan geven. Aanrader!

21. März 2024

Overzichtelijke planner!

Mooie planner! Zaten een paar kleine beschadigingen op (ik denk door het versturen). Maar dat geeft niets. Fijn dat er zoveel ruimte is om te schrijven! Ik ben er blij mee!!

18. März 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Planable planner is een mooie en handige planner

Planable planner is een mooie planner en handig in gebruik, er staan mooie tips in en elke dag van de week is een aparte dag dus kan je veel opschrijven.
Het enige puntje was de bezorging het zit boven een paar dagen bezorgd worden, maar dat werd iets later.

12. März 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Product top, verzending kan beter

Product zoals afgebeeld en omschreven. Ziet er aantrekkelijk uit om te gebruiken, ook met handige tips om het plannen nog beter te laten verlopen.

Enige minpunt wel dat er een snelle verzending beloofd werd, maar het pas na een aantal dagen verzonden werd en het uiteindelijk pas na ruim een week binnen was. (Niet een groot probleem, zeker niet in een drukke tijd maar schep deze verwachting dan niet in de communicatie)

10. Februar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Langer gewacht

Langer gewacht!
Het zou op een vrijdag aankomen maar dat kwam het niet uiteindelijk is het op een dinsdag binnen gekomen.

Uiteindelijk ben ik alsnog tevreden alleen jammer dat ik moest wachten

10. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie producten, snelle producten!

Mooie producten, snelle bezorging!
De website was erg overzichtelijk en op het Instagram account stond uitleg over de planner. Het kopen was makkelijk en de communicatie daarna top. Ook kreeg ik nog een extra mail over hoe ik het beste de planner kan gebruiken, super handig! Ik ben erg tevreden!

24. Januar 2024

heel fijn!

Super fijne planner! zeker voor het werk in het onderwijs😇

9. Januar 2024

Antwort von planable.nl

Hi Danique, bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat de planner ingedeukt is aangekomen.

Stuur ons even een mailtje: klantenservice@planable.nl dan zoeken we graag naar een oplossing.

Quin

Planable premium

Het is een prettige en overzichtelijke agenda om te gebruiken. Voldoende ruimte om te kunnen plannen. De ruimte voor afspraken zou nog iets groter mogen, maar dat neemt tegelijkertijd de compactheid van de agenda weg. Het helpt bij een goed overzicht en een effectieve planning. Iedere week inplannen om te plannen helpt. Mooi dat via social media ook tips worden gegeven. Deze agenda is een aanrader!

De bijgeleverde stickers zijn erg prettig. Wat mij betreft zouden er meer stickers bijgeleverd mogen worden. Na een paar weken kom je (bepaalde) stickers te kort. Misschien zou het ook mooi zijn om de mogelijkheid te hebben om de stickervellen na te bestellen.

16. Januar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijn met to do puntjes. Notitiepaginas zijn random.

Fijn met to do puntjes.

Minpunten:
De aantekeningen pagina's voelen een beetje random geplaatst waardoor je je aantekeningen verliest. Ik zou het eerste deel van de planner gebruiken voor een agenda en het tweede deel voor aantekening pagina's

De data moet je zelf invullen. Ik denk dat deze er ook gewoon van tevoren ingezet kunnen worden.

8. Januar 2024

Hi Wiebe,

Bedankt voor je feedback! Goed dat je aangeeft welke verbeterpunten jij hebt!

De data hebben wij er expres niet ingezet zodat je de planner elk moment kan gebruiken. Stel je voor je gebruikt de planner een tijdje niet gooi je geen bladzijdes weg :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Planner kapot en geen gehoor

Planner kapot ontvangen en daarna geen gehoor gekregen nadat ik een berichtje heb gestuurd via dm. Geen mailgegevens te vinden op de site. Slecht bereikbaar.

29. Dezember 2023

Antwort von planable.nl

Hi, wat vervelend dat je de planner kapot hebt ontvangen. Natuurlijk lossen we dat graag op.

Stuur ons een mailtje via klantenservice@planable.nl met jouw ordernummer en een foto dan sturen we graag een nieuwe naar je op!

Quin

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fijne planner, 1 minpuntje...

Super fijne planner en snel verzonden / binnen gekregen.
Vind het alleen jammer dat de planner maar voor 11 maanden is. Helaas past de december maand dus niet in de planner erbij (wie weet kan dit aangepast worden met een volgende druk?)
Verder ben ik super blij met de planner, laat het nieuwe jaar maar beginnen!

16. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr