Smagløs pizza med rå bund. Vi fik to glutenfrie pizzaer. De var desværre ikke færdigbagte. De var slatne og bundene smagte meget af rå dej og klistrede i munden. Vi gav dem knap ti minutter ved 1... Mehr ansehen
Pizzahytten
Das sagen Bewerter
Spiste en skrækkelig pizza på Pizza Hytten i Aalborg. Fik det først bedre igen da jeg to timer senere kastede den op igen. Dårligste pizza ever!
2 ud af 6 stjerner. Meget slasket. Ikke sprød. Vi bestilte 4 forskellige pizzaer, og alle var soggy, bløde og meget (MEGET) olie'erede (er dét et ord?). Fyldet føltes "under-cooked". Pizza-hyttens... Mehr ansehen
Pizza Hytten i Randers kan helt klart anbefales. Et dejligt placeret sted med omhyggeligt personale. En smilende imødekomst med et fantastisk smil på læben. Maden i sig selv er autentisk med sma... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Den hyggelige atmosfære, det rette selvskab og ikke mindst mad af top kvalitet giver dig den fuldendte oplevelse. Velkommen til din komfortzone.
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Spiste en skrækkelig pizza i Aalborg
Virkelig en fantastisk pizza vi fik
Virkelig en fantastisk pizza vi fik. Nr 3/4
Top lækker, hyggeligt sted. Pænt og rent, den ægte duft af rigtig hjemmelavet italiensk pizza bliver man mødt af allerede ude foran .
venlig betjening kommer helt sikkert igen.
Pizza Hytten Randers
Pizza Hytten Randers
Kan kun anbefales… Vi har fået de mest lækre pizzaer - lækre sprøde og tilpas fyld og virkelig gode smage.
Fik en pizza til frokost der inde
Fik en pizza til frokost der inde. Lækre friske råvarer, dejen var perfekt saltet, og bunden var tynd og sprød. Fem stjerner herfra :)
Bedste pizza i Ålborg
Lækreste Italiensk pizza jeg nogensinde har smagt i DK. Betjening i top. Kan stærk anbefales.
Fantastiske pizzaer igen
Fantastiske pizzaer igen. Bestilte nr 6 som vegansk og 16 (som er vegansk), og de smagte simpelthen så godt - igen. Lækker dej, lækker tomatsovs, sprød og tynd bund.
Hverken første eller sidste gang kæresten og jeg spiser hos pizzahytten Aalborg.
Pizza Hytten Aalborg.
Pizza Hytten Aalborg.
Aldrig aldrig har jeg fået så god en pizza.
Super tynd og selv tomatsovsen var perfekte.
Italiensk skinke og friske champignoner. Og rigtig mozzarella.
Jeg var virkelig imponeret.
Tak for mad Kommer igen
Pizza hytten randers, SUPER dårlig service
Pizza hytten randers.
Super lækre pizzaer, men hvis du prøver at bestille online, har de deaktiveret kommentarfeltet, så du ikke kan fortælle dem hvis du har allergi, laktose intolerance, eller andre ting. EKSTREM dårlig service.
Dårlig pizza
Pizzahytten Aalborg. Pizzabunden er blød & ubagt, med flere brændte, sorte områder. Osten er ulækkert våd og i overdreven mængde.
Intet på pizzaen har en lækker smag: bunden er som at spise dej, osten smager nærmest af vand, og den sparsomme tomatsovs er helt smagløs.
Lækre pizzaer
Lækre pizzaer hvor der ikke er et tons lag kød på. Det er min og kærestens nye favorit. Smager vidunderligt.
Hvis man er til klassisk pepperoni på pizza, så skal man ikke bestille pizza pepperoni. Her får man en salami udgave i stedet. På Wolt viser de billeder af pizzaen med pepperoni, men man får en anden udgave, som desværre skuffer.
Jeg bestilte fra Pizzahytten og de havde åbenbart lukket
Jeg bestilte fra Pizzahytten, og fik en bekræftelse - alt var godt!
Da jeg så GÅR op til Pizzahytten for at hente de pizzaer jeg havde bestilt, havde de lukket.
DER STOD PÅ HJEMMESIDEN OG OVER ALT GENERELT AT DE HAVDE ÅBET!!!
Du skal ALDRIG komme i nærheden af det sted!
Jeg syntes kundeservicen var meget ringe. Manden jeg blev ekspederet af var ikke særlig imødekommende og virkede meget arrogant
Jeg syntes kunde
SÅ KEDELIGT, ingen smag..
Aldrig igen! Pizzaerne smager ikke af en dyt, og gad virkelig godt se deres stenovn, for det smager ikke som noget der har været i nærheden af dette. Har smagt bedre frysepizzaer… nedern at bruge 144,- på pap..
Smagløs pizza med rå bund.
Smagløs pizza med rå bund.
Vi gav dem knap ti minutter ved 160 grader varmluft for at få dejkonsistensen væk, hvilket desværre resulterede i tør topping.
Desuden var Salchicca pizzaen meget smagløs, selv hvis den havde været bagt ordentligt.
Giver max 2 stjerner fordi vegetarpizzaen var god efter vi havde bagt den igen og smagte rigtig godt. Og bestillingen blev hurtigt ekspederet (hvilket muligvis afspejlede det forhastede bagværk).
Rå kartofler
Første gang jeg prøvede pizza-Hytten var det virkelig godt men nu har jeg bare for anden gang modtaget en pizza med rå kartofler på der har været fuldstændig uspiseligt.
Enormt lækker pizza
Enormt lækker pizza, var klar til afhentning efter 10 min. Meget venligt personale i Horsens.
Ho da prima pizza del mondo 🌍 stasera…
Ho da prima pizza del mondo 🌍 stasera nel ristorante a Randers
Slatten oste-pizza
Jeg har desværre bestilt pizza ved pizza hytten for sidste gang.
Jeg bestiller pizzaerne på pizzahytten hjemmeside og de meddeler at pizzaerne er klar 35 minutter senere, men da jeg kommer derned, 34 minutternere, er de ikke i nærheden af at være i gang med dem endnu. Så jeg venter yderligere 20 minutter i deres restaurant på dem.
Det kan selvfølgelig ske, men da vi få minutter efter sætter tænderne i dem, er de fyldt med olie og ost. Der er stort set ingen bund, så det er som at spise ren ost med lidt salami blandet i.
Helt umådeligt ulækkert og uappetitligt.
Aalborg har for mange gode pizza-steder, til at jeg tager den der igen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.