De lyver på deres menukort og deres et…
De lyver på deres menukort og deres et personer har en lidt mindre kant enden deres to personers. En rene skam at deres to personers finde.
DÅRLIGSTE KEBAB RULLE NOGENSINDE!!!!!! MINDSTE KEBAB JEG NOGENSINDE HAR SET. DET VAR IKKE ENGANG KEBAB DER VAR I DEN MEN EN FORM FOR BRÆNDT SKINKE. VIRKELIG DÅRLIG HYGGIENE INGEN HANDSKER OG DET VIRKEDE IKKE SOM OM DE VASKEDE HÆNDER RET TIT. SPIS ALDRIG HER.
Det er nu 3. Gang man oplever at se jeres bil kører fuldstændig uacceptabelt ude på vejene, har flere gange ringet hvor der bliver sagt at det ikke sker igen, men tydeligvis samme tilfælde gang på gang igen.
Jeg har bestilt mad gennem Just Eat fra Pepitos Pizza & Grill. Efter bestillingen modtager jeg et opkald fra restauranten, der spørger, om jeg har modtaget min mad. Til min store overraskelse svarer jeg nej. Deres chauffør havde efterladt maden midt på vejen i regnvejret.
Jeg går ud for at se efter og finder min mad våd og kold, efterladt på vejen, hvor katte og andre dyr færdes. Det er fuldstændig uacceptabelt. Jeg kontakter Just Eat, som giver mig en refundering, men restauranten beder mig om at stille maden udenfor igen, så de kan hente den.
Det er den værste service og kundebehandling, jeg nogensinde har oplevet. FØJ
Hvis du vil have en rullekebab på størrelse med en hotdog, så er det stedet. Der bliver godt nok sparet på tingene….
Fik maden Virklig hurtigt og vil gerne komme igen
Forfærdelig pizza.
Jeg fandt flere adskillig sorte hår i min pizza.
Ét hår er “acceptabelt”, dog er 5 sku for ulækkert.
Der var mere hår på den pizza end cheddar..
Ved opkald, hvor jeg ringer ned og fortæller dem om min situation med pizzaen, bliver ham i røret sur og siger “du må have en god dag” og smider røret på.
Jeres udbringere kører fuldstændig sindssygt. Han kørte over i min vognbane efter jeg var kørt ud fra en sidegade, hvor han blokerer mig og begynder at råbe af mig. Meget ubehagelig oplevelse og jeg skal aldrig nogensinde be om levering fra jer af
Jeg vidste ikke, at det var muligt at fejle med at lave en helt simpelt pepperoni pizza. Men den havde bestemt ikke fået nok. Kanterne var helt lyse og pizzaen var helt slatten. Derudover bestilte vi dressing i bære. Bevares vi glemte at sige creme fraiche dressing, da vi retter vores fejl og spørger om det rigtige, bliver han vildt sur og kaster bægeret hen over bordet. Mage til mangel på god service har jeg da sjældent set. 1 stjerne herfra og det var bestemt det sidste besøg hos pepitos.
Super lækker pizza, altid god kvalitet
Virkelig dårlig mad!
Lille og usmagelig rullekebab. Kebab'en smagte for gammelt.
Jeg bestilte også humus, som jeg bare måtte smide ud. Den var meget sur og fuldstændig uspiselig.
Køber ikke her fra igen.
Jeg henter min odre så siger hussein at jeg skal give calzonen tilbage fordi at han siger at jeg ligger den forkert så river de bare tingene op af min taske imens de ryster og så går hans kollega imod mig og siger at jeg skal gå ud af butikken og at der er overvågning så får jeg gået baglæns ud af butikken fordi han går tæt imod mig og så smækker han døren i hovedet på mig. Så spurtge jeg så inden at jeg blev presset ud over dørtrinet baglæns, om grunden til de behandler mig sån er fordi hussein har kaldt mig en lder I lidl sådan 2 år efter at jeg ikke ville udgive min snapchat på skolen. Fordi jeg er gift sidden jeg var 15 år. Så løber hussein ophidset ud af butikken i en grad:'-D foran folk på gaden der spørg hvad der sker hvor han så vælger at vende om og gå ind igen. Det er da også sygt underligt at ham han var i lidl med vælger lidt efter når jeg kommer kørende med mit elløbehjul så åbnede han sin bildør ud på cykelstien lige ved sidden af shell imens han stod op, og kiggede på mig med et smøret smil så jeg måtte bremse. Og de har kørt forbi mig i bil først bagfra hvor de asker cigeratten ud af vinduet så snart de køre forbi mig så det flyver ud i mit ansigt , Da jeg kørte på vejen som cyklist nu har jeg på go pro kamera at et pepitos pizza bud i bil jeg ikke ved hvem er køre overfor hajtænder rettet mod mig imens han kigger på mig med et mærkeligt ansigtsudtryk ind over vejen så bussen bremser og dytter af ham ved rådmandsboulevard og jeg kan faktisk anmelde det til politiet plus en retssag for chikane da det samme er på video fra hussein der også forsøger at køre mig ned ved først at bremse og så køre hen over vejen imens jeg køre så jeg måtte bremse det er ulovligt at sætte andres kørsel i fare med vilje
Vi er ved at godt trætte af at sønnen til dette pizzaria køre, og spiller smart i byen, han er ikke andet end en fed Konditor hvalp med delle bacon under armene
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.