Fantastisk pizza og super service! Jeg har netop spist hos Pizza Delicato, og det bliver bestemt ikke sidste gang! Pizzaen var sprød, fyldet frisk og smagene sad lige i skabet. Man kan virkelig smage... Mehr ansehen
Rigtig god service✌🏻 Vi havde bestilt 2 pizzaer, og kommer for at hente dem, de siger de er klar lige om lidt, vi tænker super - der går lidt længere tid end forventet det skyldtes så at de to... Mehr ansehen
Pizza Delicato laver virkelig lækre pizzaer og durum. Deres dej er sprød og fyldet er rigeligt og smagfuldt. Jeg har været der flere gange og har altid været imponeret over deres konsekvent høje kvali... Mehr ansehen
Super god service Mine veninder og jeg havde bestilt 5 pizzaer, dog var de kommet til at lave den ene pizza forkert, og startede derfor med at spørge, om det var okay. Da vi så sagde, at det ikke... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Pizza Delicato i Odense Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Odense, Pizza Restaurant i Odense
Kvalitets pizza med ekstra kærlighed❤️
Smilende og engageret personale der altid byder varmt velkommen😃
Pizzaerne var ikke til at sætte en finger på. Maden har altid god smag og tilberedningstiden er hurtig uanset om det er levering til dørs eller afhentning i butikken❤️🍕
De varmeste anbefalinger herfra - stik hovedet forbi hvis I nogensinde kommer forbi Pizza Delicato i Odense👍
Rigtig gode Pizzaer
Rigtig gode Pizzaer! Vi ringede og bestilte uden problemer og kunne hente vores Pizzaer 15 min senere. Hele gruppen var begejstret for Kebab pizzaerne!
Byens! Bedste! Pizza!
Byens bedste pizza! Super betjening og den brændefyrede og kæmpestore stenovn giver bunden den helt rigtige crust og smag. Tak for mad. I’ll be back:-)
Efter de gode anmeldelser tænkte vi
Efter de gode anmeldelser tænkte vi, at det skulle vi da prøve. Men den kedeligste pizza jeg nogensinde har smagt.
Tør, overbagt og knap noget ost eller tomat på.
Ikke her man skal købe sin tømmermændspizza 🍕
Klasse mad
Klasse mad. Klasse service. Klasse det hele
Klasse mad bedste sted
Klasse mad og mega god service:) kan…
Klasse mad og mega god service:) kan klart anbefales.
10/10
10/10, servicen var i top og maden smagte godt. Lige hvad vi havde brug for på stadion
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse!! Dejligt personale og mega lækker mad
Odenses bedste service
Odenses bedste service, altid hurtigt og meget sikkert, aldrig fejl. Mega lækker og veltilberedt mad. De har vores varmeste anbefaling.
Alt fra pizza til salat er frisk og godt.
Kanon god pizza
Kanon god pizza. Jeg bestilte en Meat lover og blev virkelig positivt overrasket. Perfekt sprød bacon og god tykkelse på bunden
De bedste pizzaer i Odense
De bedste pizzaer i Odense! Og fantastisk service
Virkelig god mad
Super venlige og imødekommende 😀
Super god oplevelse og god mad👍
Bedste pizza i dk
Gode mennekser og lækker mad
De giver god service.
Flinke menneske og gode positioner man får for pengene.
Bedste pizza i Odense
Bedste pizza i Odense, rent og pænt sted
Bedste mad og bedste service fra…
Bedste mad og bedste service fra shababs! 😎🙏🏾
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.