Fantastisk pizza og super service! Jeg har netop spist hos Pizza Delicato, og det bliver bestemt ikke sidste gang! Pizzaen var sprød, fyldet frisk og smagene sad lige i skabet. Man kan virkelig smage... Mehr ansehen
Rigtig god service✌🏻 Vi havde bestilt 2 pizzaer, og kommer for at hente dem, de siger de er klar lige om lidt, vi tænker super - der går lidt længere tid end forventet det skyldtes så at de to... Mehr ansehen
Pizza Delicato laver virkelig lækre pizzaer og durum. Deres dej er sprød og fyldet er rigeligt og smagfuldt. Jeg har været der flere gange og har altid været imponeret over deres konsekvent høje kvali... Mehr ansehen
Super god service Mine veninder og jeg havde bestilt 5 pizzaer, dog var de kommet til at lave den ene pizza forkert, og startede derfor med at spørge, om det var okay. Da vi så sagde, at det ikke... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Pizza Delicato i Odense Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Odense, Pizza Restaurant i Odense
Super god mad
Super god service, mad og stemning. Og priserne var rimelige!
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Lækker pizza og god service😆
Super lækker mad
Super lækker mad, samt at de ansatte var flinke og imødekommende
Bestilte 2 stk pitabrød med shawarma
Bestilte 2 stk pitabrød med shawarma. Virkelig lækker sprød pitabrød og en lækker shawarma. Meget venlig betjening til trods for at han havde travlt med bestillinger. Har bestilt mad her flere gange og hver gang har vi fået god mad. Tak til Delicato💪
Rigtig søde mennesker og super lækkert…
Rigtig søde mennesker og super lækkert mad
Sindssyg god pizza og top service 👌
Servicen var virkelig dårlig
Servicen var virkelig dårlig, medarbejderen som tog imod min ordre var meget agressiv og ikke imødekommende. Det var en lidt lav ældre mand.
Da jeg endelig fik maden, havde de glemt at det skulle være uden chili og hvidløg og ville ikke erstatte det.
KAN IKKE ANBEFALES
Bedste veganske pizza 👍
Dejlig mad og høflig betening
Super god service med top kvalitet
Super god service med top kvalitet. 👍
Overall a great experience,
Overall a great experience,. Good pizza, alot of vegan options
Jeg anbefaler at man prøver at komme…
Jeg anbefaler at man prøver at komme ind og spise deres mad. Smagfuld pizzaer og servicen kan man ikke klage over
Fyns bedste pitabrød!
Ville du have Fyns bedste pitabrød!
Så smut forbi pizza delicato!
Har taget en lang vej fra Svendborg bare for at spise det! Og det er altid en kæmpe fornøjelse, og til en rimelig god pris! Personalet selveste Serdal er så imødekommende, smil og venlig! Du kommer ikke til at fortryde det!
De glemte at putte kød på pizzaen 🤔
De har seriøst de bedste retter
De har seriøst de bedste retter!
Har ikke stoppet med at bestille fra dem siden jeg prøvede deres mad første gang!
Mere lækkert end lækkert
Best place to enjoy best pizza
Rigtig gode pizzaer og service var top…
Rigtig gode pizzaer og service var top kvalitet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.