I think my details ended up with Piggy after some acquirements or name changes, as I never visited Piggy myself, but do remember having a loyalty card, and suddenly receiving marketing mails from a lo... Mehr ansehen
Heerlijke producten, de handgemaakte bars zijn favoriet! Klantenservice kan beter. Met nieuwjaarsdag vroeg een bestelling gedaan en later op de dag werd er geadverteerd dat er korting was. Maar nooit... Mehr ansehen
Heerlijke bars vol eiwitten en vezels en heel erg lekker. Veel voedzamer dan een reguliere mars of Twix en past prima in een voedzaam voedingspatroon waar alles draait om grijs in plaats van zwart of... Mehr ansehen
Zeer aangenaam verrast van de snacks! Echt lekker! Ik ben zelf al lang opzoek naar voedzame én lekkere tussendoortjes. FitPiggy biedt fijne alternatieven voor 'cravings'. Alles werd met zorg verpa... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
WAARDELOZE OPLICHTERIJ
In een woord : waardeloos.
- Password reset : WERKT NIET
- Inloggen : WERKT NIET
Kap hier weer mee! Snelle Zuid-as jongens die met een snel willen cashen
De service is belabberd.
Ik wilde de app gebruiken en moest ineens opnieuw inloggen. Als ik een nieuw wachtwoord wil aanmaken krijg ik de vage melding 'invalid token' wat ik ook probeer. Er komt geen uitleg waarom het wachtwoord onjuist is of wat de melding inhoudt. Er wordt niet gereageerd als ik een melding maak via support_piggy Kortom, geen service.
Zelfs met een jarenlange IT achtergrond…
Zelfs met een jarenlange IT achtergrond geen idee hoe je je als klant (spaarkaart) moet registreren. Zeer amateuristische website en de APP is de slechtste ooit gezien. Is dit soms een nep bedrijf? En waarom krijg ik van mijn lokale groenteboer dan zo'n spaarkaart met QR code waar ik niks mee kan?
Have within a 24 hours period received…
Have within a 24 hours period received 3 spam emails about loyalty. I have never heard of them and have never signed up to them as the email used is not used in that way. So they have breached privacy laws by sending unsolicited emails. Be careful if signing up as they may sell your details to others too.
ZEER SLECHT
ZEER SLECHT , JE KAN JE PUNTEN NIET INZIEN !
the app is a nice app
the app is a nice app, i like it so much
Contract van 3 jaar
Contract van 3 jaar, jaar geleden al opgezegd maar blijven afschrijven.
Moeilijk te bereiken en reageren nauwlijks
Waardeloos
Waardeloos, vorig jaar gestart met sparen bij een juwelier. Nu ben ik bijna jarig en wilde mijn punten vol maken en profiteren van de korting. Wat denk je, ze zijn gestopt met piggy sparen bij deze juwelier. Weg punten, lekker dan...
App vindt deelnemende winkel niet
Ik wil een winkel toevoegen in de app omdat zij piggy sparen hebben. Maar ze zijn niet te vinden in de app!
Echt waardeloos!
Oplichters
Oplichters, teken niet! Veel te duur systeem
Piggy werkt niet meer
Piggy werkt niet meer. Bedrijf niet meer te vinden. Waarschijnlijk update van Piggy. Piggy verwijderd en weer geïnstalleerd. Maar het stoepje is niet meer te vinden. Piggy
Wurg contract
Lees al deze negatieve reviews natuurlijk veel te laat. Ook ik ben er in getrapt. Vind het spaar systeem veel te duur voor wat je ervoor krijgt. Maar ja contract getekend. Dacht dat contract eindelijk verlopen was. Dus opgezegd. Blijkt dat dus een half jaar voordat contract verloopt je contract te zijn verlengd met 3JAAR!!!! Zonder enige vorm van waarschuwing vooraf. Na heen en weer gemail wordt je gewoon gewezen op je contract, jammer joh. Dieven zijn het
Piggy Proof…
Het product zelf heb ik nog niet geprobeerd.
Maar het bedrijf Piggy Proof en hun service is meer dan geweldig.
Het bedrijf Piggy Proof verdient een dikke duim.
Nadat ik mijn bestelling op kon halen bij het afleverpunt..omdat ik de hele dag thuis gewacht had op de DHL en zij verklaarden dat ik niet thuis was. Merkte ik op dat het doosje waar mijn bestelling in zat helemaal in kreukels lag. Wat mij al angstig maakte hoe mijn flesjes eruit zouden zien, idd lek, een gedeelte was eruit gelopen in de doos. Ook de borsteltjes waren nattig. Ik heb Piggy Proof een mail gestuurd, en binnen een kwartier had ik een bericht terug. Dat dit niet de bedoeling was.
Nu net ontvang ik een mail dat ze mijn bestelling nogmaals sturen.
Als dat geen service is, dan weet ik het niet meer.
Dus raad ik het bedrijf aan: zeker wel!!! 100%
Malafide / niet bestaand bedrijf.
Malafide / niet bestaand bedrijf.
1. Ik ben consument, maar op hun website kunnen alleen ondernemers inloggen.
2. Via google een inlogpagina voor consumenten gevonden, maar die laadt niet / blijft leeg (FireFox)
3. Alle pogingen om met iemand van de heldesk in contact te komen leiden naar de FAQ-pagina.
Met andere woorden: Een volledig afgeschermde silo met een narcistische werkwijze.
Beste ondernemers en consumenten, zullen wij deze bende kapotprocederen? Of is het zover afgeschermd dat zelfs daarvoor geen enkel aanknopingspunt is?
Waardeloos bedrijf!
Zelden zo'n waardeloos bedrijf meegemaakt. Het enige wat Piggy kan is facturen sturen, medewerking, samenwerking, het is allemaal ver te zoeken. Mijn advies aan iedere ondernemer: NIET DOEN!
En als je als klant jaren lang aan het…
En als je als klant jaren lang aan het sparen bent en dan de betreffende zaak wordt overgenomen maar niet de piggy punten, ben je gewoon genaaid. Dus gewoon met dit spaar systeem is er maar 1 winnaar. En dat is niet de consument. Die is gewoon de melkkoe.
Een waardeloos bedrijf
Een waardeloos bedrijf, je ziet nooit iemand langskomen. Na drie jaar is het stilzwijgend verlengd. Je komt er niet vanaf. Mensen begin er niet aan!! Na drie jaar zit je weer drie jaar vast en betaald maandelijks schofterig kosten. Je mag stoppen maar betaald gewoon hun stilzwijgend contract af nog maanden.Nooit aan beginnen.
Malaika
Kaatje Jans Helmond
Word hier geen klant!!
Word hier geen klant!!! Het werkt niet, maandenlang hier achteraan gezeten, afgesproken niet te hoeven betalen zo lang het niet werkt, uiteindelijk niks meer gehoord en nu moeten we ineens alsnog al die maanden achteraf terug betalen!!!!
Zeer slechte ervaringen en blijf weg bij Piggy
Zeer slechte ervaringen! men geeft geen waarschuwingen voordat je contract afloopt en dan stilzwijgend verlengen. Als je dan klaagt wijst men alleen op de kleine lettertjes., Verder: de integratie van de online app in onze Magento website zou een 'piece of cake' zijn. Dat bleek het absoluut niet en de support bleef uit en blijft uit! Voor mensen die erover denken om Piggy te integreren in hun business.... Gewoon ABSOLUUT NIET DOEN! ik kan denk ik zeggen dat dit een van de slechtste investeringen is gebleken die ik ooit deed!
Super snelle service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.