Piggy app Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I think my details ended up with Piggy after some acquirements or name changes, as I never visited Piggy myself, but do remember having a loyalty card, and suddenly receiving marketing mails from a lo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijke producten, de handgemaakte bars zijn favoriet! Klantenservice kan beter. Met nieuwjaarsdag vroeg een bestelling gedaan en later op de dag werd er geadverteerd dat er korting was. Maar nooit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke bars vol eiwitten en vezels en heel erg lekker. Veel voedzamer dan een reguliere mars of Twix en past prima in een voedzaam voedingspatroon waar alles draait om grijs in plaats van zwart of... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer aangenaam verrast van de snacks! Echt lekker! Ik ben zelf al lang opzoek naar voedzame én lekkere tussendoortjes. FitPiggy biedt fijne alternatieven voor 'cravings'. Alles werd met zorg verpa... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Lösungsanbieter

Alle Bewertungen

165 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrijven let op Nooit met piggy in zee…

Bedrijven let op Nooit met piggy in zee gaan oplichters dat ze zijn.

Ze smeren je een contract aan die ik tijdens corona stop gezet had tijdens men bedenktijd waar door hun hem gewoon in hebben laten gaan

Vervolgens deurwaarde op me af laten sturen om ook nog is beslag te laten leggen.

Zelf durven ze niet aan de telefoon te komen en alles moet maar via de mail gaan.

Oplichters

20. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik raad niemand dit bedrijf aan.

Slecht bedrijf, na meerdere malen aangegeven dat bedrijf is gestopt en uitgeschreven. Blijven ze facturen sturen. Bedrijf is inmiddels all 2 jaar gestopt. Schandalig ik zou niemand Piggy aanraden.

1. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WURG CONTRACT WAAR JE NIET ONDERUIT KOMT!

Zo klaar met Piggy! Al weken/maanden zijn wij bezig om onder ons contact uit te komen. Wij sluiten de winkel en hebben begin januari om precies te zijn 16-01-2023 ons contract willen opzeggen. Dit moet volgens hun precies op de dag van een half jaar wanneer het contract afloopt word dit niet gedaan... zit je er weer mooi 2 jaar aan vast! Klant bij hun sinds 10-08-2020. NOOIT EEN MAIL GEHAD DAT HET CONTACT OPNIEUW WERD VERLENGT! Wij gaan dit laten uitzoeken of Piggy zo met hun klanten mag omgaan. Ook in de corona periode waardoor piggy niet gebruikt kon worden geen compensatie gehad. Kort om... WAARDELOOS BEDRIJF! Lees goed de kleine lettertjes en ga nooit met dit bedrijf in zee. WURG CONTRACT!

4. April 2023

Kort gezegd: niet doen

Kort gezegd, niet doen. Het systeem is onhandig en na verloopt van tijd hoor je niks meer van ze als je wat met ze wil afspreken/support nodig hebt. Ze gaven de optie voor een eigen app (icon link) voor mijn klanten. Dit bleek achteraf lastig in te stellen, dus wilde ik naar de 'Piggy standaard' zodat mijn winkel via de normale Piggy app gevonden zou kunnen worden. Helaas na mijn verzoek nog 1x een mailtje gehad dat 'ze ermee bezig zijn', maar hierna niks meer vernomen. Wel een paar keer een status opgevraagd, maar geen reactie meer. Wel natuurlijk een jaar lang vastzitten aan een contract zonder wederdienst te ontvangen. Tragisch dat een dergelijk bedrijf zich nog op de markt mag begeven, al denk ik dat dit niet zo lang meer zal duren. Hopelijk houdt het snel voor ze op.

2. März 2023

Piggy

Piggy, n mooi, helder, makkelijk en speels systeem.
In korte tijd veel mailadressen van klanten verzameld voor nieuwtjes te delen.
Klanten zijn er dol op :)
Pauline Bloembinders

23. März 2023

WAARDELOOS

Had ik de beoordelingen over Piggy maar eerder gelezen. In eerste instantie leek er goed contact met de vertegenwoordiger, maar dat bleek al vrij snel niet zo te zijn. Veel te duur en slechte communicatie. Stelletje idioten daar op kantoor. Eerst met mooie praatjes je binnenhalen en daarna de handen ervan af trekken. Iedereen die overweegt om Piggy te gaan gebruiken, lees de reviews, vertrouw op je onderbuik gevoel en DOE HET NIET!!!

27. Januar 2023

geweldig

Piggy is een geweldige organisatie met een geweldig spaarsysteem. als je hulp nodig hebt word je geweldig geholpen door een van hun geweldige medewerkers.
Kortom Geweldig

23. Februar 2023

NIET DOEN!!

Het gaat financieel wat minder met mijn bedrijf en en omdat Piggy aan 2 kanten geld kost (piggy en artikelen voor mijn klanten met korting of gratis)heb ik mijn contract opgezegd. Helaas was ik hier iets te laat mee en schaamteloos als ze zijn moet ik nog 3 JAAR betalen voor dit loyaliteit programma. DUS COLLEGA'S BEGIN ER NIET AAN!!!!!!

20. November 2022

Wat een waardeloos systeem

Verkoper liep de deur bij ons plat, mooie woorden en prachtige beloftes . Contract aangegaan. Nooit meer een verkoper of enige andere vorm van support gezien. Alle "prachtige" beloftes konden alleen met extra kosten en dus niet met wat wij hadden aangeschaft. Opzeggen blijk je een half jaar van te voren te moeten doen, nu zitten we dus weer een jaar vast aan een waardeloos systeem waar we niks mee doen. Ja, wij hadden zelf beter naar de voorwaarden moeten kijken! Maar, wat sneu als je als bedrijf niet kan inzien dat het beter is een contract op te breken dan zeer ontevreden klanten te houden. Bah nooit meer!!

11. Januar 2023

Ontzorgen

Onze contactpersoon denkt mee, maar werkt tevens mee en ontzorgt daarmee.

10. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben super goed geholpen door Tim.

Ik ben super goed geholpen door Tim.
Tim heeft me geweldig geholpen met het aanmaken van digitale cadeaukaarten voor een klant van ons, goede service, duidelijke uitleg.
Super bedankt Tim!

9. Januar 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Let op! Het contract wordt stilzwijgend verlengd met de contractperiode.

Bijzonder slechte ervaring met Piggy. Met een vertegenwoordiger een contract voor 1 jaar afgesproken, omdat we nergens lang aan vast willen zitten. Nu blijkt dat Piggy automatisch het contract nogmaals met 1 jaar verlengd. Als we willen opzeggen geeft Piggy geen gehoor en geeft nooit een bevestiging. Let op als je met Piggy in zee gaat.

- Update -
Na veel heen-en weer gebel en wat gesteggel zijn we er toch uitgekomen met Piggy en is ons contract alsnog beëindigd. Bijzonder compliment van werknemer Roy die heeft toegegeven dat er wat zaken zijn misgelopen en zich hard heeft gemaakt om er samen goed uit te komen. Wees er van op de hoogte dat het contract stilzwijgend wordt verlengd met de contractperiode voordat je deze afsluit.

28. Dezember 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prettige ervaring…

Ben vandaag zeer goed geholpen door medewerker van Piggy om ons contract nog meer aan te passen naar onze wensen. Duidelijk door de verschillende contractsoorten geloodst. Volgende keer wordt me het marketingprogramma verder uitgelegd.

24. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr