Pico Copenhagen Bewertungen 105

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Toimitus kesti viisi päivää. Kun se saapui, huomasin, että yksi tuote oli väärän värinen, laitoin siitä viestiä, johon kesti kolme päivää saada vastaus, ja lopputuloksena he ilmoittivat, että eivät lä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste elsker sin "Rosalia"taske fra Pico, så jeg tænkte, at en i en anden farve ville være den perfekte fødselsdagsgave. Bestillingen gik nemt, og tasken kom allerede dagen efter, hvilket var e... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super flotte smykker, som dog meget let går i stykker. Har haft indtil flere smykker derfra, som alle er gået i stykker, på trods af skånsom og forsigtig brug. Der er ingen hjælp at hente, når man tag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er helt vild med Pico! Jeg har lige købt nogle fantastiske hårklemmer, som både er smukke og holder perfekt. Det der gør oplevelsen ekstra god er deres kundeservice - de er altid utrolig søde og h... Mehr ansehen

1. Schmuckhersteller
  2. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  3. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dansk design siden 2004 og e-mærket webshop. Hos Pico Copenhagen er din tryghed vores prioritet, og vi er stolte af vores certificering støttet af Dansk Erhverv og Forbrugerrådet Tænk. Vi forener kreativt håndværk med sikker e-handel og en saglig kundedialog. Siden 2004 har vi skabt accessories og smykker med fokus på farver og personlig stil. Fra vores ikoniske hårklemmer til vores tasker arbejder vi hver dag på at levere god kvalitet og en ordentlig oplevelse. Vi har været e-mærket siden 2021 og bliver løbende kontrolleret af juridiske eksperter. Det er din garanti for, at vi altid overholder dansk købelov og beskytter dine data. Vi værdsætter al feedback og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Se vores officielle certifikat og høje score hos e-mærket her: https://certifikat.emaerket.dk/picocopenhagen.com

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

105 Bewertungen

Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig gode smykker

Rigtig gode smykker, der holder guldfarven længe og rigtig god kundeservice.
Jeres hjemmeside fungerer ikke optimalt, og så har I også nogle mærkelige bytteregler, hvor man ikke kan få penge retur eller bytte, hvis det er købt online. Det er eneste minus

11. Juni 2022

Kære Caroline,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Alle varer der er købt på vores webshop kan ombyttes til andre varer eller tilgodebevis i vores fysiske butikker. Kun hvis pengene ønskes retur skal webshoppen have varen tilbage, da webshoppen er en selvstændig afdeling. Ønsker man at spare portoen, er man også velkommen til at aflevere direkte til webshoppen på deres adresse i Bredgade 73.

Vores webshop er medlem af e-mærket og lever op til alle krav omkring sikker nethandlen og du skal altid være velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål.

Elsker Picos skønne univers

Elsker Picos skønne univers! ❤️ Har kun gode erfaringer med jeres smukke smykker til overkommelige priser 🤩

21. Mai 2022

Kære Randi,

Mange tak for din fine anmeldelse af os og vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive dine oplevelser med vores produkter <3

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers næste gang du besøger os.

Tanja, Pico Copenhagen

Jeg elsker pico

Jeg elsker pico!
Jeg har altid haft gode oplevelser ved køb ved pico. Både god service i butikken og hurtig levering ved bestilling over nettet.
Jeg har altid været meget glad for de smykker og hårpynt jeg har købt, som er meget smukke, men også til en god pris.
Jrg giver derfor en kæmpe anbefaling og 5 ⭐️

14. Mai 2022

Kære Anne-Sofie,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og vi er meget stolte af dine ord omkring vores service både i vores fysiske afdelinger samt online.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen og takker for din fine anbefaling <3

Tanja, Pico Copenhagen

Virkelig ringe service

Virkelig ringe service. Hvis man reklamere med åbningstid til kl. 18. Så lukker og låser man ikke døren 17.55 og står og taler i mobiltlf. I butikken. Man lukker døren kl. 18. Og afslutter de ekspeditioner der er.

7. März 2022

Kære Kasper Husted,
Vi er utrolig kede af din oplevelse efter lukketid i vores butik på Frederiksberg. Butikken lukker kl. 17.30 (kun fredage kl. 18). Mandag d. 7/3-22 havde vi kunder helt indtil kl. 17.40 som vi hjalp færdig. Herefter lukkede butikken og dvs. kassen blev talt og lyset slukket. Da du kom forbi lidt i kl. 18 er vores personale ved at indberette dagen til hovedkontoret og eftersom butikken er lukket ned på dette tidspunkt, så er det desværre ikke muligt at åbne butikken igen for dig. Vores åbningstider er skrevet på døren samt online. Men du må meget gerne være behjælpelig, hvis du har set andre åbningstider andetsteds?

Flotte smykker og indpakning

Tak Pico for altid at være et sikkert valg til min datter - hun elsker Pico, altid god service og flot indpakning.

25. Februar 2022

Hej Dia

Tak for din fine anmeldelse :-)

Hvor er vi glade for at høre at din datter elsker vores produkter, det er så dejligt at høre.

Tusind tak for dine søde ord om vores service og vores indpakning, det er noget vi elsker at gå op i så det er virkelig dejligt du har bemærket det.

Vi glæder os til at byde dig og din datter velkommen i vores butikker eller hjælpe jer over vores webshop fremover.

Fantastisk service

Jeg har fornyligt modtaget min pakke fra Pico Copenhagen og jeg må bare sige, fantastisk hurtig levering og topklasse service.
De er super hjælpsomme uanset hvad jeg skulle have hjælp til ;-)

Kan klart anbefale dem til andre.

Derudover har jeg før handlet i deres fysiske butikker, I København og de er virkelig flotte og hyggeligt indrettet.

25. Februar 2022

Hej Camilla

Mange tak for dine søde ord :-)

Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds med servicen, din pakke og at den er kommet hurtigt, det betyder meget for os.

Tusinde tak, vi sætter stor pris på du kan lide vores fysiske butikker og synes det er hyggeligt at besøge dem også :-)

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butikker eller hjælpe dig på webshoppen en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kvalitet og service!!

Købte en ring til min kæreste i julegave. Hun har haft den på 5 gange og det meste af guldbelægningen er allerede røget af!! Hun kontakter PICO og de siger at det er almindlig slid og der intet er at gøre. Det kan ikke være rigtigt, at man kun kan bruge sin ring få gange før den er ødelagt. Køb ikke her!!

22. Februar 2022

Hej Tobias
Vi har desværre ingen informationer eller korrespondance på din reklamation. Du må meget gerne sende os en mail på info@picocopenhagen.com med vedhæftede billeder af problemet, så vil vores kundeservice hjælpe dig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sød service og fine produkter

Var forbi Pico i Grønnegade og skulle købe en gave til min niece. Fik den sødeste hjælp til at finde et par smukke øreringe og de blev pakket så flot ind.
Sådan en god oplevelse

14. Februar 2022

Hej Tine

Mange tak for din søde anmeldelse :)

Tak for du deler din gode oplevelse i vores butik i Grønnegade.
Vi bestræber os på altid at have en god og hjælpsom service, så det er vi så glade for du bemærker og deler med os.

Vi sætter rigtig meget pris på du påskønner vores indpakning af gaven, det er noget vi elsker at gøre meget ud af.

Vi håber din niece er blevet rigtig glad for gaven og ser frem til at byde dig velkommen i en af vores butikker en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine smykker og hårklemmer af høj…

Fine smykker og hårklemmer af høj kvalitet til fornuftige priser. Elsker deres indpakning og hurtig levering.

11. Februar 2022

Hej Maria

Tusind tak for din søde anmeldelse :)

Vi er rigtig glade for du synes godt om vores hårklemmer og smykker.
Vi går rigtig meget op i at lave vores smykker og hårprodukter i en høj kvalitet, så vi sætter pris på du har bemærket kvaliteten.

Det er så dejligt at høre du er vild med vores indpakning, det går vi også meget op i at det er fint på både webshoppen og i butikkerne.

Vi glæder os til at betjene dig via webshoppen eller byde dig velkommen i vores fysiske butikker en anden gang.

Dårligste bytteservice...

Fik i julegave en hårbøjle. Den var pakket fint ind i en plastikpose med et lille logo-klistermærke på. Bytte-kvitteringen sad fast på hårbøjlen inde i posen. Jeg åbnede den forsigtigtig og prøvede hårbøjlen på. Den var desværre ikke god til mig.
Jeg tog den med til deres butik i Aarhus (hvor den også var købt) for at bytte til noget andet. Det kunne jeg ikke få lov til, da posen havde været åbnet.
Der stod ikke uden på posen, at den ikke måtte åbnes. Deres forklaring var, at det skrev de på bytte-kvitteringen. Da denne var inde i posen havde jeg ikke en chance for, at læse det inden jeg åbnede posen. Nu har jeg en ubrugt hårbøjle jeg ikke kan bruge. Virkelig dårlig bytteservice. Handler aldrig selv her igen og vil heller ikke anbefale andre denne forretning.

Svaret på min henvendelse bekræfter blot en utrolig dårlig kundeservice - tænk at møde sine kunder med en beskyldning om at de lyver. Har selv været i branchen i mange år og aldrig oplevet noget lignende.

2. Februar 2022

Hej Louise,

Af hygiejniske årsager kan vi desværre ikke tilbyde bytning af hårpynt, hvis plomberingen er brudt. Det informere vi om ved købet og yderligere står det på kvitteringen. Kvittering og byttebevis giver vi separat. Det er kun et logo der er inde i plomberingen. I vores butikker er det muligt at prøve alle vores modeller og normalt oplever vi ikke problemer, så vi beklager hvis det har voldt dig problemer.

Mange hilsner Pico

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betændelse

Kvaliteten virker okay. Dog får jeg betændelse af at have dem i.
Og det er af alle, har 3 sæt derfra.

30. Januar 2022

Hej Camilla Andersen,

Vores smykker laver vi i rene materialer. Vi benytter sterlingsølv og messing som vi forgylder med 24 karat ren guld. Vi er medlem af ædelmetalkontrollen Force med navnet Pico og alle vores produkter bliver løbende kvalitetkontrolleret. Det er ikke muligt at lave en bedre kvalitet for bijouteri end vi gør. Derfor burde det ikke være pga. kvaliteten at du oplever problemer, men kan måske skyldes en anden tilstand eller gene. Prøv evt. at give dine huller noget ro til at hele op. Alternativt kan det skyldes du ikke kan tåle sterlingsølv og guld. Det er der desværre få der ikke kan.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

JULEGAVER købt i november skal byttes indenfor 14 dage ???

Køber på ingen måde noget her igen.

Bytterreglerne giver slet slet ikke mening…
Julegaver købt i november skal byttes indenfor 14 dage !!!
ØHHH så vidt jeg ved gives JULEGAVER d. 24 december, så hvordan skal jeg kunne nå og give julegaven og modtager have mulighed for og bytte den ??

Ringede til Pico, til en medarbejder der holdt helt fast på at julegaver købt i november skal byttes i december ??

Udklip fra deres side ⬇️

Julegaver købt i November:
Vi tilbyder at bytte din gave i vores fysiske butikker frem til den 31. januar 2022, men vi kan ikke tilbyde ombytning via webshoppen og inviterer dig i stedet til at returnere din ordre inden for afbestillingsperioden, hvilket er 14 dage efter den dag, du har modtaget din ordre. Returnering af julegaver købt online kan kun returneres direkte til webshoppen og ikke i vores butikker. Vi vil udstede en refusion til den oprindelige betalingsform.

30. Dezember 2021

Kære Sidsel,

Vi tilbyder OMBYTNING af JULEGAVER helt frem til d. 31/1-2022. Ombytning kan ske til anden vare eller til et tilgodebevis der ikke har udløbsdato.

Ud fra din anmeldelse kan vi se at du antager at ombytning og returnering er det samme. Dette er ikke tilfældet. En returnering er hvor man ønsker pengene retur. Som skrevet kan vi tilbyde pengene retur for julegave købt i december måned, men gaver købt tidligere end december (fx. november) kan man ikke få pengene retur for i januar. Dog tilbyder vi stadig den udvidet service at ombytte julegaver (også dem der er købt i november) helt frem til d. 31/1-2022. Så hvis man har været tidligt ude og har købt sine julegaver i november er det selvfølgelig muligt at benytte sig af vores udvidet bytteservice og ombytte 38 dage efter juleaften. Dette gør sig også gældende for vare der er købt via webshoppen.

Vores webshop opfylder alle krav til sikker og tryg nethandel og bære derfor e-mærket.

Du eller modtager af gaven skal være meget velkommen til at besøge en af vores fysiske afdelinger, hvor vi som altid TILBYDER OMBYTNING af JULEGAVER helt frem til d. 31/1-2022.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik et par øreringe i gave

Jeg fik et par øreringe i gave, hvor låsene var så løse, jeg ikke turde have dem på.
Skrev blot til kundeservice, og næste dag modtog jeg en pakke med to sæt nye låse i.
Jeg kan varmt anbefale Pico, og både deres smykker og indpakningen er virkelig lækker.

2. Dezember 2021

Hej Andrea

Vi er rigtig glade for du har haft en god oplevelse, da vi bestræber os på altid at yde en god og hurtig service.
Tusind tak for dine pæne ord om vores produkter og indpakning, det betyder meget da vi går meget op i at hele oplevelsen er god og æstetisk :-)
Vi håber du bliver rigtig glad for dine nye øreringe og ser frem til at byde dig velkommen i vores butikker eller webshop fremover.

Rigtig god service

Rigtig god service. Der var en mangel på min ordre. Kundeservice svarede tilbage på min mail inden for kort tid, og løste problemet. Jeg kan varmt anbefale Pico.

19. November 2021

Hej Christina.
Tak for dine fine ord.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig og håber du er blevet rigtig glad for dine produkter :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fine smykker og hårklemmer i god…

Meget fine smykker og hårklemmer i god kvalitet. Kan kun anbefale at besøge deres fine butikker.

23. Oktober 2021

Hej Travolta.
Tusind tak for dine søde ord om vores produkter og butikker.
Hvor er det dejligt at høre :-)
Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores butikker fremover.

Gaver fra Pico

Har lige fået gaver fra Pico. Hvor er de lækre og min erfaring er at det er god kvalitet og at de holder

16. September 2021

Kære Inge.
Mange tak for din besked, det er vi glade for at høre.
Håber du bliver rigtig glad for dine ting :)

Færdig med Pico

Jeg var for 14 dage siden nede i en af deres butikker med et par øreringe, da den ene var gået i stykker. I mandags får jeg så besked om at den er blevet repareret og jeg kan afhente. Da jeg kommer ned for at afhente lægger jeg med det samme mærke til, at der er væsentlig forskel på øreringene i farven. Jeg får så fortalt at det er fordi at den ikke har kunne repareres og jeg i stedet har fået en ny ørering. Jeg spørg om det virkelig kan passe, at jeg ikke får et helt nyt par øreringe. Da jeg jo så nu har et sæt øreringe hvor den ene jo selvfølgelig er mindre guld af at have været brugt og så en helt ny. Det giver simpelthen ingen mening for mig… Og jeg fortæller medarbejderen, at jeg så slet ikke ønsker at få mine øreringe tilbage. Efterlod derfor øreringene i butikken, da jeg efter dette simpelthen ikke ønsker at gå med jeres smykker, hvis det er sådan i spiser jeres kunder af. Det havde ellers været på sin plads at i erstattet et nyt par, eftersom i ikke har kunne reparere den. Syntes simpelthen det er for dårligt.

15. September 2021

Kære Isabella,

Vi er kede af at du ikke er tilfreds med vores kundeservice. De øreringe du har fra os er et par af vores klassiske dobbelt tråd øreringe til 250 kr og de er lavet i forgyldt sterlingsølv. Øreringene har du haft i længere tid og det har resulteret i de har mistet lidt af deres 24 karat guld farve og blevet lysere. Da din ene ørering efter længere tids brug er knækket for dig, så tilbyder vores værksted at give dig en ny. Her er det tydeligt at se at du har været glad for dine øreringe og man kan se forskellen på guld farven.

Vi kan desværre ikke tilbyde garanti på forgyldning, men vi laver den bedst mulige forgyldning med 24 karat guld i et lag på min. 1 til 2 my. Det er også muligt at købe blot en enkelt ørering for 125 kr, så du kan få et helt nyt par igen og på den måde få et par helt friske.

Men vi er dog trods alt glade for at du har været glad for øreringene.

De bedste hilser Pico

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige været forbi Pico at købe…

Jeg har lige været forbi Pico at købe et gave til min veninde. Jeg bliver altid imponeret for deres store assortiment og gode priser.
Sidst, men ikke mindst og deres flotte pakning🌸

10. September 2021

Hej Ivelina
Vi er rigtig glade for du fandt en god gave til din veninde og mange tak for dine fine ord om vores produkter og indpakning :-)

Smykker på H&M niveau

Smykker på H&M niveau, nej næsten ringere.
Købte en Drop ring til min datter. Efter ikke engang en måned skaller belægningen af ovenpå og den farver fingeren grøn.
Jeg skriver en venlig reklamation med min forundring over disse ting.
Svar kommer hurtigt. Farven på finger hænger sammen med hudens pH værdi, hvilket vil give mening efter længere tids brug. Man bruger også hudens pH værdi som grund ift afskalning ovenpå ringen…hvordan giver dette mening? Huden er ikke i kontakt med oversiden af ringen. Disse undringer sender jeg retur, men hører selvfølgelig nu intet.
Det er kundeservice af enormt dårlig standard. Men så hænger det jo fint sammen med mange af deres smykker!

13/9-21Pico, fin lang forklaring. Som jeg dog intet giver for, da ringen ikke engang var en måned gammel før den blev slidt at se på. Det er en kæmpe ommer!

25. August 2021

Kære Anja,

Ringen du har købt til din datter er vores Drop ring til 300 kr. Den er lavet i messing som base og forgyldt med 24 karat ægte guld. Messing er et rent metal og sammensætningen i messing gør det optimalt at bruge til forgyldte smykker, da guld binder bedre på messing end på sølv. Vores forgyldning er yderligere minimum 1 til 2 my tyk og noget af det bedste man kan lave medmindre man går over til massiv guld.

Messing indeholder kobber i legeringen som nogens hud kan reagere på, men det afhænger af din PH værdi. PH værdi er meget individuelt, men de færreste oplever dog problemer. Misfarvningen provokeres af fugt. Det kan især være med cremer, håndsprit, håndvask, sport ect.

På billedet du har sendt os kan man svagt ane lidt kobberfarve på ringens top, hvilket indikere at den er blevet slidt og lidt messing derfor er kommet til syne. Det er på ringens høje punkt og er sket ved brugen af ringen. For at det kan ske skal ringen være i tæt og hård kontakt med noget der kan slide guldet af. Derfor må det anbefales at tage ringen af når man oplever at ringen rammer eller slår ind i noget i løbet af dagen.

Det er desværre ikke noget vi kan gardere os i mod med bijouteri og kun ved massive guldsmykker vil ringen ikke tage helt så meget skade og opstå.

Vi beklager meget hvis du ikke har været tilfreds med vores kundeservice og i dit tilfælde kan jeg godt se at du har måtte vente længere end normalt på at få svar fra vores guldsmed. Det skal jeg beklage mange gange.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev anbefalet Pico af en veninde…

Jeg blev anbefalet Pico af en veninde da jeg skulle købe en værtinde gave og nu er det blevet mit første valg når jeg skal give gaver. Stort udvalg og noget til enhver pris.

12. August 2021

Hej Natasha
Det er vi super glade for at høre :-) Håber din veninde blev rigtig glad for gaven. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr